VasileiosD Δημοσιεύτηκε September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2013 (edited) Έχω ετοιμάσει μία παρουσίαση σε Powerpoint. Σε κάποιες διαφάνειες έχω βάλει κάποια μικρά βίντεο σε μορφή wmv. Παρ'όλα αυτά, όταν πατάω να δω την παρουσίαση ακούω τον ήχο και βλέπω απλά μία μαύρη οθόνη. Έχω windows vista. Δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεση μου οπότε θα το εκτιμούσα πολύ εάν κάποιος μου έδινε λύση άμεσα με βήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited September 11, 2013 by VasileiosD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις codecs, χωρίς να είμαι σίγουρος για το σφάλμα σου. δοκίμασε τους K lite codecs :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts