padodinamos Δημοσιεύτηκε September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 11, 2013 καλησπερα, εχω τα windows 7 και εχω ενα προβλημα με τις ονομασιες των τραγουδιων. ενω αλλαζω την ονομασια του τραγουδιου, οταν παει να παιξει στο windowsplayer, kmplayer ή στο κινητο (SE xperia neo V), δεν μου βγαζει την ονομασια που εδωσα στο τραγουδι. Π.χ εγω ολα μου τα τραγουδια τα εχω σε αυτο το στυλ: Ονομα καλλιτεχνη - Ονομα τραγουδιου. παρολο που το εχω μετονομασει το τραγουδι μου βγαινει σε διαφορετικο στυλ. Για παραδειγμα: Ονομα καλλιτεχνη - Ονομα τραγουδιου , Ονομα καλλιτεχνη~~Ονομα τραγουδιου, Ονομα καλλιτεχνη Ονομα τραγουδιου αν δεν κνω λαθος εμφανιζονται με την ονομασια που υπηρχε απο πριν. τι πρεπει να κανω? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 καλησπερα, εχω τα windows 7 και εχω ενα προβλημα με τις ονομασιες των τραγουδιων. ενω αλλαζω την ονομασια του τραγουδιου, οταν παει να παιξει στο windowsplayer, kmplayer ή στο κινητο (SE xperia neo V), δεν μου βγαζει την ονομασια που εδωσα στο τραγουδι. Π.χ εγω ολα μου τα τραγουδια τα εχω σε αυτο το στυλ: Ονομα καλλιτεχνη - Ονομα τραγουδιου. παρολο που το εχω μετονομασει το τραγουδι μου βγαινει σε διαφορετικο στυλ. Για παραδειγμα: Ονομα καλλιτεχνη - Ονομα τραγουδιου , Ονομα καλλιτεχνη~~Ονομα τραγουδιου, Ονομα καλλιτεχνη Ονομα τραγουδιου αν δεν κνω λαθος εμφανιζονται με την ονομασια που υπηρχε απο πριν. τι πρεπει να κανω? :mad: Την μετονομασία του τρταγουδιού να υποθέσω την κάνεις με απλό rename... Ανοιξε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής π.χ. winamp και κάνε δεξί κλικ-view file info και εκεί πέρασε ότι στοιχεία θέλεις sto idv1 tag. Στο τέλος πάτα μεταφορά στο idv2 tag κaι είσαι έτοιμος. :happy: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 στο kmplayer που εχω, επειδη δεν βρισκω αυτο που λες πως γινετε? επισης με λιγο ψαξιμο διαπιστωσα οτι η ονομασια με την οποια μου εμφανιζεται στους players και στο κινητο μου ειναι ιδια με: δεξι κλικ στο τραγουδι/ρυθμισεις/λεπτομερειες/ονομα . Αρα το ονομα στις λεπτομερειες πρεπει να αλλαχθει. δυστυχως δεν με αφηνει να αλλαξω το ονομα, ξερει κανεις πως μπορει να γινει και να αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Ψάξε στο google για winamp κάνε εγκατάσταση και κάνε ότι σου είπα Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 με τον τροπο που αναφερεις το εκανα και απλα μετονομαζεται το τραγουδι στο winamp, ομως οι ονομασιες που υπηρχαν απο πριν παραμενουν στο τραγουδι... και ετσι αμα παω να το παιξω σε καποιον αλλον player η το περασω στο κινητο, το τραγουδι δεν εχει την ονομασια που του εδωσα στο winamp. αυτο που θελω ειναι να μπορεσω να μπω στις ρυθμισεις του καθε τραγουδιου και να αλλαξω απο εκει ολες τις λεπτομερειες με τις ονομασιες που υπαρχουν. υπαρχει καποιος τετοιοες τροπος? η κυκλοφορει καποιο προγραμμα που να κανει αυτην τη δουλεια? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ωραία αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Τώρα κατέβασε μιοα δωρεάν εφαρμογή που κάνει αυτό που ζητάς. Π.χ. http://copy.software.informer.com/download-copy-id3-tags-to-filename/ Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. September 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 οκ... εσυ ποιο μου προτεινεις να κατεβασω? ποιο χρησιμοποιεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 http://mp3tageditor.software.informer.com/download/ Το δωρεάν, είναι για 10 μέρες. Ψάξε λίγο στα υπόγεια ;-) . επέλεξε id3 tags-advanced renaming βάλε φίλτρο (filename format) το <artist> - <title> και είσαι αρχηγόπουλο Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 http://www.mp3tag.de/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts