Jump to content

Κολλήματα του IE

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω Win XP Pro (χωρίς το SP) και ΙΕ 6. Ενώ εδώ και 1.5 χρόνο όλα πήγαιναν καλά (χωρίς format κτλ) τον τελευταίο καιρό παρουσιάζονται κάποια κολλήματα κυρίως όταν χρησιμοποιώ τον IE. Π.χ. αν έχω πολλά παράθυρα ανοικτά και πάω να κάνω εναλλαγή απότο ένα στο άλλο, παγώνουν τα πάντα στην οθόνη (η μουσική όμως συνεχίζει να παίζει) και μετά από λίγη ώρα επανέρχονται κανονικά. Όταν είναι παγωμένα, δεν κουνιέται ούτε ο δείκτης του ποντικιού. Επίσης, όταν επανέρχεται η φυσιολογική λειτουργία, φαίνεται πως κατά κάποιον τρόπο έχουν κρατηθεί σε κάποιου είδους μνήμη οι εντολές που είχα δώσει όση ώρα ήταν κολλημένα. Για παράδειγμα αν είχα προσπαθήσει να ανοίξω το start menu, αυτό ανοίγει μόλις "ξεπαγώσει" η οθόνη.

Το μόνο που σκέφτηκα είναι μήπως φταίει το ότι έχει μείνει λίγος χώρος στον σκληρό. Το partition των win (C: ) έχει 1.60GB ελέυθερα. Μπορεί να φταίει αυτό; (βλ. εικονική μνήμη κτλ...).

Ποιά είναι η γνώμη σας;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

1) Κάνε ένα scan disk μην έχει πάθει κάτι ο σκληρός

2) Ξεφόρτωσε το σύστημα σου από άχρηστα και βαριά προγράμματα που ξεκινάνε κάθε φορά που ανοίγεις τα windows

Start --->Run --->MsConfig --->Startup

3)Ελευθέρωσε αρκετό χώρο στο δίσκο όχι για εικονική μνήμη αφού σου φτάνουν αλλά για να μπορέσεις να κάνεις Disk Defragmentation

4) Τι κάρτα γραφικών έχεις ;;

(σε ρωτάω γιατί έχω Ati Radeon 8500 και για ένα διάστημα κάποιοι drivers που είχα περάσει μου δημιουργούσαν παρόμοια πράγματα...)