Jump to content

Alcatel One Touch Hero

adi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε χαρακτηριστικά δε διαφέρει από το αλκατέλ απλά δεν έχει το πενάκι...Επίσης η μπαταρία δεν είναι αποσπώμενη...

• 2 weeks later...
Στο ελληνικο site της η αλκατελ δεν εχει καθολου το hero.δε το βλεπω να κυκλοφορει.το αργησε παρα πολυυυ...

μπορείς να στείλεις λινκ?

http://www.to2c.com/tcl-hero-n3-y910-mtk6589t-quad-core-3g-mobile-phone-6-fhd-2gb-16gb-bluetooth-gps-fm-dual-camera-13-0mp-android-4-2.html

τους ρωτησα και μου το επιβεβαιωσαν οτι εχει και ελληνικα , φυσικα εδω ειναι πολυ ακριβο διοτι στο alliexpress το εχω βρει με 310$ και δωρεαν μεταφορικα.

Βρε μην τρελενεστε , το βρισκουμε απο κινα με την επωνυμια TCL , φτηνοτερα και ακριβως το ιδιο κινητο ...

Εγω μαζεβω λεφτα και σιγουρα θα το παραγειλω ....

Να ρωτησω για οσους ξερουν , ο τετραπυρινος που φοραει ειναι λιγοτερο ενεργοβορος απο τους νεους οχταπυρινους που εχουν αρχισει να βαζουν σε ολα ... ??

• 4 weeks later...
κυκλοφόρησε και το έχει το e-shop στα 369Ε! για όσους το έχουν εδώ και πολύ καιρό το tcl πως βλέπεται τη μπαταρία μετά από μήνες χρήσης;;; αξίζει;;;

κυκλοφόρησε και το έχει το e-shop στα 369Ε! για όσους το έχουν εδώ και πολύ καιρό το tcl πως βλέπεται τη μπαταρία μετά από μήνες χρήσης;;; αξίζει;;;

Ειναι ομως αυτο με την μια SIM ...

http://www.aliexpress.com/item/Original-TCL-Hero-N3-Y910-MTK6589T-Quad-Core-3G-Android-4-2-6-inch-FHD-IPS/1418749323.html

σχεδον 60$ πιο φτηνο απο το to2c.com ...

ποσο επικινδυνο ειναι να το παεπει καποιος απο αυτο ??

• 8 months later...

Βρηκα καινουριο το hero με 200ευρο, αλλά με αγγλικό μενού.

1) Υπαρχει τρόπος να γίνει ελληνικό;

2) Γίνεται update στο 4.4 kitkat?

• 3 months later...
πουλάω το Alcatel smart flip cover μου.10 euro Αυτό με τα Led . Όποιος ενδιαφέρεται θα είμαι Αθήνα από Παρασκευή βράδυ έως Κυριακή βράδυ. Περιοχή πλατεία Μαβιλης