THD Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω unpack ένα ramdisk file; Πιθανότατα είμαι off-topic, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το αρχείο το πήρα κάνοντας extract ένα boot.img. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Man00kos Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Bootloop;; Ρε φιλέ το κινητό πρέπει να είναι κλειστό κ χωρίς μπαταρία όταν το συνδέσεις στο PC με το flashtool. αυτο κανω φιλε αλλα το βλεπει μονο για 2 δευτερολεπτα και το χανει μετα παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 αυτο κανω φιλε αλλα το βλεπει μονο για 2 δευτερολεπτα και το χανει μετα παλι κοιτα το pm σου. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 αυτο κανω φιλε αλλα το βλεπει μονο για 2 δευτερολεπτα και το χανει μετα παλι Πρώτα πάτα την επιλογή στο flash tool και μετά Σύνδεσε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω unpack ένα ramdisk file; Πιθανότατα είμαι off-topic, αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το αρχείο το πήρα κάνοντας extract ένα boot.img. Παιδιά, γνωρίζει κανείς κάτι; ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο κανω φιλε αλλα το βλεπει μονο για 2 δευτερολεπτα και το χανει μετα παλι Πρώτα πάτα download στο sp flashtool, και μετά συνεδεσε το κινητο Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptoube Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Πρώτα πάτα την επιλογή στο flash tool και μετά Σύνδεσε το κινητό. Κι εμένα το ίδιο κάνει.... Αλλά αν ξεκινήσει να τρέχει το flashtool τότε το κρατάει ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο jiayu g4s έκανα update λάθος rom :-\ Οταν προσπαθώ νά κάνω upload στο flashtool λέει ότι άλλαξε το pbt και πρέπει να το κατεβάσει, και σταματάει.... Διάβασα σε φορουμς ότι πρέπει να κάνω firmware update αλλά δεν είναι σίγουρος για τη διαδικασία.... Να τα τσεκάρω όλα; μήπως είναι επικίνδυνο; υπάρχει τρόπος να ξεπεράσω το pbt; Μπορεί να φταίει ο driver για το μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κάνε την διαδικασία με firmware update. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Ούτως ή άλλως το λάθος έγινε ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptoube Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εχρι κάπου κάποιον Κάλο οδηγό να διαβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Στην πρώτη σελίδα φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπερα σας.Αγορασα ενα ταμπλετ τις γιορτες (lenovo Tab 2 A10-70F).. και για κακη μου τυχη το μπρικαρα.Εχω βρει official rom αλλα στο flash tool οταν παταω download δεν κανει τιποτα.Τι φταιει??Εχω δοκιμασει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Σε διάφορες συσκευές, πρέπει να φλασάρουμε τα partitions μαζί με τα checksums, αλλιώς η συσκευή δε bootάρει (πχ στα Lenovo). Στο νέο SP Flash tool, αυτή η επιλογή μεταφέρθηκε στις ρυθμίσεις, και πρέπει κάθε φορά να την τικάρουμε ή ξετικάρουμε: Το έκανες αυτό το βήμα που λέει στην πρώτη σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι ναι ολα.Ειμαι σε windows 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ίσως αυτό να είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε σε windows 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Συγνώμηγια το 2ο ποστ.Δοκιμασα και σε windows 7 και παλι τα ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Συγνώμηγια το 2ο ποστ.Δοκιμασα και σε windows 7 και παλι τα ιδια. Δεν εχεις drivers εγκατεστημενους. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 1000% κάτι κάνεις λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Προσπαθω απο χθες το μεσιμερι χωρις καμια τυχη.Εχω κανει τα παντα.Τι μπορει να γινεται δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δοκίμασε με άλλη έκδοση flash tool Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δοκίμασε με άλλη έκδοση flash tool Εχω δοκιμασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Πες μας ακριβώς τι κάνει. Ας πούμε όταν το συνδέσεις το tablet στο PC σου το βλέπουν τα windows; Κάνουν κάποιο ήχο; Όταν πατάς download και είσα έτοιμος να συνδέσεις το USB,κράτα πατημένο παράλληλα κ το volume down ώσπου να ξεκινήσει. Αν είναι μπρικαρισμένο κάνει format και όχι download αν κ δε ξέρω τι επίπτωση μπορεί να έχει σε ένα tablet. Στα κινητά ας πούμε όταν πατάς format χάνει τα imei. Στα tablet δε ξέρω. Πάρα το δεν έχεις να χάσεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το αναγνωριζει..Τελοςπαντων μιλησα με την Lenovo και θα ρθει να το παραλαβει να το δει.Ουτε βδομαδα δεν το ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το αναγνωριζει..Τελοςπαντων μιλησα με την Lenovo και θα ρθει να το παραλαβει να το δει.Ουτε βδομαδα δεν το ειχα. Οχι ρε συ, τωρα θα σε βαλουν να το πληρωσεις. Και ηταν κατι το οποιο σιγουρα μπορουσε να λυθει. Απλως κατι εκανες λαθος στη διαδικασια, αμα λες πως το PC το βλεπει. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beeziee Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δοκιμασα τα παντα.Πραγματικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δοκίμασες αυτό που σου είπα με το volume down? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts