MeTaXaS4 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ...Γιατί να το πάει στον τεχνικό για ένα τόσο απλό πράγματα?? Όλοι κάποτε άσχετοι ήμασταν. εγώ γεννήθηκα με γνώσεις! :P απλώς βλέπω ερωτήσεις που θα μπορούσαν να λυθούν με λίγη αναζήτηση στο net... Μου θυμίζουν ερωτήσεις στυλ "πως κλείνει ο υπολογιστής; πατώντας αυτό το μεγάλο κουμπί; " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 εγώ γεννήθηκα με γνώσεις! :P απλώς βλέπω ερωτήσεις που θα μπορούσαν να λυθούν με λίγη αναζήτηση στο net... Μου θυμίζουν ερωτήσεις στυλ "πως κλείνει ο υπολογιστής; πατώντας αυτό το μεγάλο κουμπί; " αφού εσύ γεννήθηκες με γνώσεις τι να σου πω! :p Κάποιοι δεν ξέρουν τι να πατήσουν στο google , όπως και εγώ κάποτε , γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τους βοηθάμε. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οταν μπηκα στο safe mode και πηγα να κατεβασω τα αρχεια που μου ειπατε βγηκα και μπηκα κανονικα στο υπολογιστη μου και ολα δουλευαν ενταξει και εκανα και μια επανακινηση και παλι δουλευε λετε να εφτιαξε τωρα, μπορω να συνδεσω εναν εξ, σληρο δισκο και να κανω ενα backup γιατι θα βαλω τα windows 7 σε λιγες μερες τι λετε να κανω αυτα που μου ειπατε ή οχι?? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οταν μπηκα στο safe mode και πηγα να κατεβασω τα αρχεια που μου ειπατε βγηκα και μπηκα κανονικα στο υπολογιστη μου και ολα δουλευαν ενταξει και εκανα και μια επανακινηση και παλι δουλευε λετε να εφτιαξε τωρα, μπορω να συνδεσω εναν εξ, σληρο δισκο και να κανω ενα backup γιατι θα βαλω τα windows 7 σε λιγες μερες τι λετε να κανω αυτα που μου ειπατε ή οχι?? Καλού κακού αν θες κάντα αφού όπως λες θα κάνεις φορμάτ , κάνε και ένα backup σε περίπτωση που ξανασυμβεί και όλα καλά.Να φύγουμε και από την περιέργεια !! :lol: . Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) οκ θα κανω αυτα που μου ειπατε και μετα ειναι backup και αυριο μεθαυριο θα σας ενημερωσω Edited September 4, 2013 by dimitris44 Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ας κανω καλυτερα αυτα που μου ειπατε ετσι κιαλιως σαρωσεις ειναι σαρωσεις να γινονται! Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οκ θα κανω αυτα που μου ειπατε και μετα ειναι backup και αυριο μεθαυριο θα σας ενημερωσω ΟΚ . Περιμένουμε αποτελέσματα. ας κανω καλυτερα αυτα που μου ειπατε ετσι κιαλιως σαρωσεις ειναι σαρωσεις να γινονται! Καλό είναι να κάνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε τουλάχιστον 1 φορά στις 2 εβδομάδες. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οποτε εγω σε safe mode κανω πληρης σαρωση με το malwarebits και μπλοκαρω και σβηνω οτι βρισκει και μετα κανω πληρης σαρωση με το avast! και σβηνω και απο αυτο οτι βρικει και σας ενημερωνω ετσι? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οποτε εγω σε safe mode κανω πληρης σαρωση με το malwarebits και μπλοκαρω και σβηνω οτι βρισκει και μετα κανω πληρης σαρωση με το avast! και σβηνω και απο αυτο οτι βρικει και σας ενημερωνω ετσι? Ναι. 10 χαρακτήρες Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 το malwareyts μου βρικε περιπου 1000 κατι απηλες (οι περισσοτερες ειναι registry files,data,keys αλλα ειναι και filles)τωρα τι κανω??? η σαρωση του malwarebyts εχει τελιωσει Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts