dimitris44 Δημοσιεύτηκε September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 4, 2013 εδω και λιγες μερες ο υπολογιστης μου μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα: ''Η εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει , γινετε επανακινηση'' και δεν μπορω να μπω πουθενα μπορει καποιος να βοηθησει?? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μπες safe mode δες αν κάνει και εκεί τα ίδια αν όχι κάνε uninstall ότι codex pack έχεις και scan με malwarebytes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Βάλε ubuntu :P Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 εδω και λιγες μερες ο υπολογιστης μου μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα: ''Η εξερευνηση των windows σταματησε να λειτουργει , γινετε επανακινηση'' και δεν μπορω να μπω πουθενα μπορει καποιος να βοηθησει?? Τι windows έχεις ; Τι εφαρμογές έβαλες τελευταία ; Πείραξες τίποτα καμιά ρύθμιση ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) εχω windows vista home premium τι ειναι τα codex pack??? με safe mode θα μου χαθουν τα αρχεια ??? μπηκα, στο safe mode τα εμφανιζει κανονικα ολα , τωρα τι κάνω ?? Edited September 4, 2013 by vampyre Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 με safe mode θα μου χαθουν τα αρχεια ??? στο safe mode μπαίνεις όταν έχεις κάποιο πρόβλημα και φορτώνει μόνο τα βασικά αρχεία που χρειάζεται ο υπολογιστής για να ξεκινήσει. μπηκα, στο safe mode τα εμφανιζει κανονικα ολα , τωρα τι κάνω ?? κατέβασε και εγκατέστησε το malwarebytes , κάνε και ένα scan με antivirus και πες μας αποτελέσματα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ναι αλλα δεν θα χαθουν τα αρχεια και προγραμματα που εχω ??? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ναι αλλα δεν θα χαθουν τα αρχεια και προγραμματα που εχω ??? όχι γιατί να χαθούν;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) δεν εχω ιντερνετ στο safe mode τι να κανω?? απλα ετσι ρωταω για ασφαλεια... Edited September 4, 2013 by vampyre Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 δεν εχω ιντερνετ στο safe mode τι να κανω?? όπως βλέπεις τις επιλογές θα πατήσεις την επιλογή που λέει : ασφαλη λειτουργεία με δυνατότητα δικτύωσης κάπως έτσι πρέπει να το λέει. απλα ετσι ρωταω για ασφαλεια... μη φοβου... :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ααααααααα οκ! Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ααααααααα οκ! εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) οκ τωρα θα κατεβασω το malwarebytes θα το εγκαταστησω και μετα θα κανω σαρωση με το avast! antivurus εστι? λαθος! με το antivirus του malwarebytes Edited September 4, 2013 by mcde Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) οκ τωρα θα κατεβασω το malwarebytes θα το εγκαταστησω και μετα θα κανω σαρωση με το avast! antivurus εστι? θα κατεβάσεις το Malwarebytes, θα κάνεις ένα scan με αυτό και μετά με τον avast.Κατάλαβες; λαθος! με το antivirus του malwarebytes το antivirus του malwarebytes δεν είναι και ότι καλύτερο για να το έχεις μόνο του.Βάλε και τον avast ή αν τον έχεις θα κάνεις σάρωση και με αυτό. Edited September 4, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οκ το malwarebytes το κατεβασα αλλα στις ληψεις μου λεει οτι απετυχε η σαρωση για ιους τι να κανω? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 οκ το malwarebytes το κατεβασα αλλα στις ληψεις μου λεει οτι απετυχε η σαρωση για ιους τι να κανω? Το κατέβασες με τον internet explorer? Αν βλέπεις το αρχείο στις λήψεις κανονικά με κατάληξη .exe μην ακούς τι λέει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 με google chrome Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 με google chrome και πάλι αν βλέπεις το αρχείο setup εγκατεστησέτο κανονικά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 θα προσπαθησω αλλο browser γιατι αυτο δεν το ανοιγει Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 αφού δεν ξέρεις τίποτα, πήγαινέ το σε έναν τεχνικό να βγάλει και αυτός κανένα "φράγκο"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) θα προσπαθησω αλλο browser γιατι αυτο δεν το ανοιγει δοκίμασε με internet explorer. αφού δεν ξέρεις τίποτα, πήγαινέ το σε έναν τεχνικό να βγάλει και αυτός κανένα "φράγκο"... Γιατί να το πάει στον τεχνικό για ένα τόσο απλό πράγμα?? Όλοι κάποτε άσχετοι ήμασταν. Edited September 5, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ενταξει τα κατεβασα και τα 2 τωρα θα ξεκινησω σαρωση με το malwarebytes και μετα με το avast! ετσι? Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ενταξει τα κατεβασα και τα 2 τωρα θα ξεκινησω σαρωση με το malwarebytes και μετα με το avast! ετσι? Ναι ακριβώς έτσι. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grogas Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 λαθος! με το antivirus του malwarebytes ειναι το malwarebytes antivirus και δεν το ηξερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ειναι το malwarebytes antivirus και δεν το ηξερα? Ψευτο-antivirus είναι ίσα-ίσα να βλέπει τι κάνει ο υπολογιστής μόνο . Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts