D_Angelos Δημοσιεύτηκε September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 3, 2013 Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω τους drivers για το turbo-x M66SE,γιατι δε μπορω να τους βρω; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Γεια σας , επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα θα ποστάρω εδώ.Που μπορώ να βρω drivers για μια webcam silvercrest? H κάμερα είναι αυτή : Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 :offtopic: είχα μια τέτοια πριν καιρό με cd...δηστυχώς την έχω δώσει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 :offtopic: είχα μια τέτοια πριν καιρό με cd...δηστυχώς την έχω δώσει. και που μπορούμε να βρούμε drivers γι'αυτό;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 και που μπορούμε να βρούμε drivers γι'αυτό;; :blink: google it....μήπως και βρεις κάτι (αν δεν το έκανες ήδη δηλαδή). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Γεια σας , επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα θα ποστάρω εδώ.Που μπορώ να βρω drivers για μια webcam silvercrest? H κάμερα είναι αυτή : φιλε κατεβασε το easy driver 4 και κανε σαρωση για να σου πει τι drivers λειπουν στον υπολογιστη σου και οταν δεις την ονομασια στα αποτελεσματα της σαρωσης πατα μεταφωρτοση και εγκατασταση και εισαι ετοιμος. Σε περιπτωση που δεν γινει γραψε στο google την ονομασια της καμερας και στο τελος γραψε driver , παραδειγρμα: Philips 2568AS2 drivers. Ελπιζω να βοηθησα... Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) :blink: google it....μήπως και βρεις κάτι (αν δεν το έκανες ήδη δηλαδή). Να'ξερες πόσες φορές έχω ψάξει στο google είτε ως silvercrest είτε ως typhoon(?) είτε κάπως αλλιώς που δεν θυμάμαι. φιλε κατεβασε το easy driver 4 και κανε σαρωση για να σου πει τι drivers λειπουν στον υπολογιστη σου και οταν δεις την ονομασια στα αποτελεσματα της σαρωσης πατα μεταφωρτοση και εγκατασταση και εισαι ετοιμος. Σε περιπτωση που δεν γινει γραψε στο google την ονομασια της καμερας και στο τελος γραψε driver , παραδειγρμα: Philips 2568AS2 drivers. Ελπιζω να βοηθησα... Η κάμερα είναι από το lidl αλλά θα κάνω μια προσπάθεια με αυτό το πρόγραμμα και θα πω αποτελέσματα. Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω τους drivers για το turbo-x M66SE,γιατι δε μπορω να τους βρω; Ευχαριστω πολυ Αν είσαι τυχερός και είναι απο τα λίγο πιο παλιά ψάξε εδώ click και αν βρεις είσαι πολύ τυχερός !! Edited September 5, 2013 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω τους drivers για το turbo-x M66SE,γιατι δε μπορω να τους βρω; Ευχαριστω πολυ για κατεβασε αυτο το driver http://www.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=1426300&si=fa117d7afa4ff955b969ea3a0e8e9f20 και δοκιμασε το μηπως δουλεψει... Γεια σας , επειδή δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα θα ποστάρω εδώ.Που μπορώ να βρω drivers για μια webcam silvercrest? H κάμερα είναι αυτή : μπες εδω:http://members.driverguide.com/driver_search.php?q=webcam+silvercrest&si=86a53ccfc30513e23a69b3def3c067fc&st=1378386990&ref=h2&gqm0=webcam+silvercrest και δοκιμασε οποια drivers θεωρεις οτι ειναι σωστα, αν ξερεις κιολας και τον μοντελο της καμερος πες στο σε αυτο το θεμα... Edited September 5, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 μπες εδω:http://members.driverguide.com/driver_search.php?q=webcam+silvercrest&si=86a53ccfc30513e23a69b3def3c067fc&st=1378386990&ref=h2&gqm0=webcam+silvercrest και δοκιμασε οποια drivers θεωρεις οτι ειναι σωστα, αν ξερεις κιολας και τον μοντελο της καμερος πες στο σε αυτο το θεμα... Επειδή χάθηκα θα κατεβάσω το πρόγραμμα που μου είπες και θα πω νεώτερα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Επειδή χάθηκα θα κατεβάσω το πρόγραμμα που μου είπες και θα πω νεώτερα. οκ περιμενω αποτελεσματα... Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts