a_aris Δημοσιεύτηκε July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 16, 2003 Πρώτη ερώτηση στο νέο forum!! Έχω 2 pc με Win98 συνδεδεμένα μεταξύ τους με 10/100 LAN cards. Χρησιμοποίησα το PcAnywhere 10.5 (νομίζω...) για remote connection μεταξύ τους αλλά το πρόβλημα είναι ότι η σύνδεση είναι πολύ αργή(απελπιστικά αργή κατ'ακρίβεια). Προσπάθησα να βρώ κάποιες ρυθμίσεις για να βελτιώσω την ταχύτητα αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα κανείς για το τί φταίει;;; Βασικά το μόνο δεδομένο είναι ότι τα win98 δέν μπορούν να αλλάξουν και να μπεί άλλο λειτουργικό οπότε και κάποιο άλλο πρόγραμμα που να κάνει την δουλειά μπορώ να το βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Με τι hub lh switch τα συνδέεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. July 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Από ότι καταλαβαίνω τα έχεις συνδέσει μεταξύ τους με crossover utp cable (?),οπότε είμαστε στα 100.Τώρα αυτό είναι παρα παρα πολύ αφύσικο για σύνδεση τέτοια φύσεως.Μήπως έχει κάποιο firewall ή κάποιο bandwidth limiter? Αν θες κάνε ενα screenshot από τις ρυθμίσεις του host pc εδώ για να σε βοηθήσουμε καλύτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. July 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2003 Είναι συνδεδεμένα με crossover utp. Και τα 2 τρέχουν win98 και η αποκλειστική δουλειά τους είναι να τρέχουν ένα πρόγραμμα στο οποίο καταχωρούνται οι παραγγελίες του καταστήματος. Η μόνη ουσιαστική διαφορά με ένα κανονικό pc (που δέν νομίζω να παίζει και κάποιο ρόλο δλδ) είναι ότι οι οθόνες τους είναι touch screen (οι παραγγελίες καταχωρούνται πολύ πιο γρήγορα με το δάκτυλο παρά με το mouse). Εξ'όσων γνωρίζω δέν έχουν firewalls ή και antivirus γιατί πολύ απλά δέν συνδέονται σχεδόν ποτέ με το internet!! Με παραξένεψε και μένα πολύ όταν το είδα. Θα το ψάξω ξανά αύριο και θα ενημερώσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts