leonpap Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για δύο κινητά. Θέλω να πάρω ένα φθηνό κινέζικο κινητό για την κοπέλα μου. Θέλω να έχει 4.5 ίντσες οθόνη, αξιοπρεπή μπαταρία και να μην έχει εμφανές lagαρισμα στην περιήγηση και απλές εφαρμογές τύπου Facebook. Δε θέλω να δώσω πάνω από 100-120 ευρώ. Επίσης ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για 5ιντσο με 2Gb ram και καλή μπαταρία, γύρω στα 200 ευρώ . Του πρότεινα το neo n003. Καλή επιλογή ; Για το πρώτο θα σου πρότεινα το AMOI A862W, διάβασε το αντίστοιχο θέμα, όσοι το πήραν μόνο καλά λόγια λένε και το ThL W100S αλλά με 1800mAh μπαταρία για το δεύτερο ότι σου είπε ο Σταύρος. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε..Ψαχνω για ενα κινητο γυρω στις 5 ιντσες και απο 200-250 ευρω..Ακουω προτασεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mav21 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 παιδια θελω γνωμες cubot t9-zopo 980-xiaomi hongmi ποιο απο τα τρια εχει καλυτερες αποδοσεις??και ποιο εμφανιζει τα λιγοτερα προβληματακια? ποιο θα μου προτεινατε εσεις??:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Κινητό μέχρι μαξ 140 ευρω χωρις πολλά θεματα. Τεσταρισμενο απο τους συμφορουμιτες οτι τρεχει σφαιρα. Βασικο: 1gb ram, πανω απο 5 mp camera και οθονη 4,5 - 4,7' Τι προτεινετε; Το thl w100s πολλοι το λετε... Ειναι τόσο καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Κινητό μέχρι μαξ 140 ευρω χωρις πολλά θεματα. Τεσταρισμενο απο τους συμφορουμιτες οτι τρεχει σφαιρα. Βασικο: 1gb ram, πανω απο 5 mp camera και οθονη 4,5 - 4,7' Τι προτεινετε; Το thl w100s πολλοι το λετε... Ειναι τόσο καλό; Ξερεις τι ειναι τα mp στην καμερα; Γιατι θες 'πανω απο 5'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Lenovo p780 η xiaomi hongmi red rice και γιατι; Λεω για το δευτερο αλλα διαβαζω οτι εχει προβληματα με το wifi. Το πρωτο δειχνει πολυ value for money. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Τι γνώμη έχετε για το vollo vx98? Εχει βρει κανεις κανα ολοκληρωμενο review? Κάποια άτομα παραπονούνται για reboot του κινητου όταν πανε να κανουνε κάποια κλήση, αλλά φαίνεται ότι ειναι μεμονωμένα και πρεπει να χει σχεση με το wcdma/gsm γιατι δεν συμβαίνει σε όλους. Ρωταω γιατι το χει σε προσφορα το pandawill την κυριακή στα 80$. Εχετε να προτεινεται κανα άλλο κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων σε αυτά τα λεφτα, δλδ 4core,1gb ram και κάτω απο 100$ απο έμπιστο μαγαζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 σκέφτομαι για την αγορά ένός καλού δίκαρτου για back-up, ψάχνω κάτι σε 3,5 με 3,7 max ίντσες (γενικά μικρό ) και 1 gb μνήμη. Εχει κάποιος κάτι υπόψη του ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ξερεις τι ειναι τα mp στην καμερα; Γιατι θες 'πανω απο 5'; Megapixels. Γιατι ετσι. 5 εχει το κινητο που εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Megapixels. Γιατι ετσι. 5 εχει το κινητο που εχω τωρα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Μ αρεσε πολυ η απαντηση σου.Φιλε παιξτο τωρα μαγκας... Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 απο 5 ιντσες και πανω HD κινητο(δεν με νοιαζουν οι δυο sim) ΧΩΡΙΣ ΜΤΚ επεξεργαστη ποια κινητα προτεινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 απο 5 ιντσες και πανω HD κινητο(δεν με νοιαζουν οι δυο sim) ΧΩΡΙΣ ΜΤΚ επεξεργαστη ποια κινητα προτεινετε? χωρίς MTK?? samsung,HTC,Sony και όλα τα γνωστά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 χωρίς MTK?? samsung,HTC,Sony και όλα τα γνωστά.υπαρχουν κι χωρις mtk αλλα ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?μην απαντας εαν δεν ξερεις πλιζ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Κινητό μέχρι μαξ 140 ευρω χωρις πολλά θεματα. Τεσταρισμενο απο τους συμφορουμιτες οτι τρεχει σφαιρα. Βασικο: 1gb ram, πανω απο 5 mp camera και οθονη 4,5 -4,7' ' Τι προτεινετε; Το thl w100s πολλοι το λετε... Ειναι τόσο καλό; Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι να παραλάβουν τα παιδιά του φόρουμ τα Inew V3 το Lenovo S650 το Zopo ZP700 και το Huawei Honor 3C, το οποίο θα αργήσει λίγο ακόμα. Είναι ότι ψάχνεις και επώνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 υπαρχουν κι χωρις mtk αλλα ΠΟΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?μην απαντας εαν δεν ξερεις πλιζ.... αφού ξέρεις διάλεξε μόνος σου.;) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο μέχρι να παραλάβουν τα παιδιά του φόρουμ τα Inew V3 το Lenovo S650 το Zopo ZP700 και το Huawei Honor 3C, το οποίο θα αργήσει λίγο ακόμα. Είναι ότι ψάχνεις και επώνυμα Σε ευχαριστω πολυ! Θα τα παρακολουθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sardonios Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) απο 5 ιντσες και πανω HD κινητο(δεν με νοιαζουν οι δυο sim) ΧΩΡΙΣ ΜΤΚ επεξεργαστη ποια κινητα προτεινετε? θα σου προτείνω κάποια για τα οποία δεν έχω εμπειρία χρήσης αλλά έχω διαβάσει καλά λόγια: http://www.merimobiles.com/lenovo-k900_p/meri8608.htm http://www.merimobiles.com/lenovo-k860i-2gb-ram-16gb-rom-quad-core-1-5ghz-android4-0-3g-wcdma-5-0hd-ah-ips_p/meri9737.htm http://www.merimobiles.com/huawei-ascend-p6-quad-core-4-7-inch-1280-720-with-android-4-2-2-1-5ghz-super-slim-smartphone_p/meri8609.htm και ένα με λίγο μικρότερη οθόνη: http://www.merimobiles.com/xiaomi-m2a-dual-core-4-5-inch-ips-1280-720-1-7ghz-with-android-4-1-dual-cam-16gb_p/meri7427.htm Edited January 2, 2014 by sardonios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Megapixels. Γιατι ετσι. 5 εχει το κινητο που εχω τωρα Ignorance is bliss! Τα mp παιζουν παρα πολυ μικρο ρολο στην ποιοτητα της φωτογραφικης. Και 300 να ειναι, αν δεν ειναι καλος ο φακος, οι φωτο θα βγαινουν μαπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Ignorance is bliss! Τα mp παιζουν παρα πολυ μικρο ρολο στην ποιοτητα της φωτογραφικης. Και 300 να ειναι, αν δεν ειναι καλος ο φακος, οι φωτο θα βγαινουν μαπα. Γραψτα σε τοπικ για φωτογραφικες. Μιλαω για κινητο. Η ανάλυση καμερας σε κινητο που εχει 5 mp camera ειναι 2592х1944 pixels. Προφανως και θα κοιταξω ΚΑΙ ποσα mp καμερα θα εχει το κινητό που θελω ΚΑΙ το αν εχει φλας. Απο εκει και περα, εχω καταλαβει πως τα κινεζικα δε φημίζονται για τη ποιοτητα τους. Τωρα εχω το xperia neo v. Καμέραρα με ολη τη σημασια της λεξεως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Γραψτα σε τοπικ για φωτογραφικες. Μιλαω για κινητο. Η ανάλυση καμερας σε κινητο που εχει 5 mp camera ειναι 2592х1944 pixels. Προφανως και θα κοιταξω ΚΑΙ ποσα mp καμερα θα εχει το κινητό που θελω ΚΑΙ το αν εχει φλας. Απο εκει και περα, εχω καταλαβει πως τα κινεζικα δε φημίζονται για τη ποιοτητα τους. Τωρα εχω το xperia neo v. Καμέραρα με ολη τη σημασια της λεξεως. Kαι εγω το εχω το Νeo V. Αν νομιζεις οτι βγαζει καλες φωτο, τοτε πραγματικα, ignorance is bliss. Μια χαρα θα σου φανουν και τα κινεζικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 παιδια εχει παρει καποιος κινητο με 3 καρτες σιμ?κατι σαν αυτο http://www.ebay.com/itm/Android-H9503-Cell-Phone-MTK6572-3G-GPS-Triple-SIM-Card-White-512M-RAM-4G-ROM-/151183070279?pt=Cell_Phones&hash=item2333369447 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Αναζητώ οικονομικό κινητό αντοχής μέχρι 150-170€ για φίλο, κάτι σαν αυτό http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Normal_Screen_Android_Phones/Rugged_Waterproof_Android_Phone_MANN_A18_-_4_Inch_Screen_Snapdragon_Dual_Core_CPU_Shockproof_Dustproof_Green/ Προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή... Επίσης, κινητό για φίλη, πάλι μέχρι 150-170€, αλλά όχι τόσο σκληροπυρηνικό. Αν υπάρχει κάτι σαν το Lenovo S750, αλλά λιγο μικρότερο... edit, πρέπει να είναι 2καρτες συσκευές. Κανείς? Μπορώ να ανέβω στα 200€ για την κάθε συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Kαι εγω το εχω το Νeo V. Αν νομιζεις οτι βγαζει καλες φωτο, τοτε πραγματικα, ignorance is bliss. Μια χαρα θα σου φανουν και τα κινεζικα! Στα πλαισια των κινητων ρε ανθρωπε. Δε το συγκρινω με dslr. Ελεος με την κακοτροπια. Ρωτησα κατι και αντι να μου απαντησεις, με ρωτας ασχετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=jiayu+g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Kαι εγω το εχω το Νeo V. Αν νομιζεις οτι βγαζει καλες φωτο, τοτε πραγματικα, ignorance is bliss. Μια χαρα θα σου φανουν και τα κινεζικα! σιγά βρε γνώστη ! δηλαδή πόσταρε ευγενέστατα μία γυναίκα και θα πέσεις να την φας ????? Δες ρε φιλενάδα τι θα πουν σε καμιά 10αρια μέρες που λογικά θα το έχουν παραλάβει αρκετοί από εδώ μέσα το inew καθώς και το jiayu g4 που έχω πάρει στην γυναίκα μου μία χαρά φωτό βγάζει και βίντεο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts