dillyboy Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδες καλημερα θα ηθελα αν καποιος ξερει να μου πει που μπορουμε να βρουμε αυτο το κινητο απο κινα το θελει ενα φιλαρακι μην το πληρωσουμε χρυσαφι....ευχαριστω πολυ παιδες...:) Παράθεση Rom: StarBurst Lite 1.3.0 Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Sd card: Transcend 8gb class 6 internal memory 980+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 ρίξε μια ματιά εδώ http://www.vickmall.com/ip68-rugged-smartphone-a8-dustproof-gps-3g-gorilla-glass-android-4-2-waterproof-phone.html Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dillyboy Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου...:) Παράθεση Rom: StarBurst Lite 1.3.0 Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Sd card: Transcend 8gb class 6 internal memory 980+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδιά Καλημέρα, ταλαντευομαι εδώ και μέρες ανάμεσα στο f1 το Lenovo s660 και το xiaomi s1 . Εσείς τι θα μου προτείνατε ? 1000% http://www.vickmall.com/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-13mp-camera.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδιά πέφτει πολλή διαφήμιση στο f1 τόσο καλό είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδιά πέφτει πολλή διαφήμιση στο f1 τόσο καλό είναι?? Διαφημιση???? Δηλ.? Για διαφημιση δεν ξερω φιλε αν καποιος εχει καποιο κερδος για να κανει για το συγκεκριμενο τηλ., αλλα εγω που εχω δει και εχω παρει καμια 7-8 Κινεζικα (inew,lenovo,thl,haier,zte)σε αυτα τα λεφτα ,δηλ. απο λιγο λιγοτερα χρηματα κινητα εως αρκετα ακριβοτερα το f1 ειναι με διαφορα το καλυτερο VFM κινητο για μενα αυτη την στιγμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Kingzone k1 turbo ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisn95 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Διαφημιση???? Δηλ.? Για διαφημιση δεν ξερω φιλε αν καποιος εχει καποιο κερδος για να κανει για το συγκεκριμενο τηλ., αλλα εγω που εχω δει και εχω παρει καμια 7-8 Κινεζικα (inew,lenovo,thl,haier,zte)σε αυτα τα λεφτα ,δηλ. απο λιγο λιγοτερα χρηματα κινητα εως αρκετα ακριβοτερα το f1 ειναι με διαφορα το καλυτερο VFM κινητο για μενα αυτη την στιγμη! Δεν ενοουσα οτι γίνεται για οικονομικό σκοπό, απλα σε όλα τα forum για αυτό διαβάζω. Και έχω την απορια , τόσο vfm είναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες, τελικά το f1 θα πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Δεν ενοουσα οτι γίνεται για οικονομικό σκοπό, απλα σε όλα τα forum για αυτό διαβάζω. Και έχω την απορια , τόσο vfm είναι?? Φιλε εχει ειπωθει ,δεν εχει γυροσκοπιο(ακομη δεν εχω καταλαβει περα απο την πυξιδα που χρησιμευει αυτο!) otg ,nfc,hdmi,ασυρματη φωρτιση,και δεν μπορεις να φωρτισεις αλλες συσκευες απο το f1, αν ειχε αλα αυτα (τα αχρειαστα για μενα!)το f1 θα ηταν ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ με κεφαλαια,με τιμη 165$ αν το πιασεις στα χερια σου και το περιαργαστεις θα καταλαβεις οτι ειναι "ΤΟ VFM"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenastra Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εχω στα χερια μου ενα Legend S4 και ειναι το 4ο κατα σειρα που παραλαμβανω απο Fastcardtech. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν δουλευει το WIFI καθολου. Δεν μπορει να συνδεθει. Μου βγαζει ενα NVRAM WARNING :err=0x10, Σε απαντηση των κινεζων μου ειπαν να φορτωσω αλλη ρομ. Το θεμα ειναι οτι εβαλα και τη γνησια που μου προτειναν καθως και μια απο needrom και το προβλημα συνεχιζει. Μεχρι και προσωρινο root εκανα και αλλαξα τη Mac address αλλα και παλι τιποτα. Εχω φτασει δυστυχως σε αδιεξοδο και οι κινεζοι κανουν ακριβως αυτο που ξερουν... Τον κινεζο Δεν δεχονται επιστροφη πισω. Αλλαζουν κουβεντα κ λενε θα βοηθησουμε να το φτιαξεις ... Εχετε μηπως καμια παρομοια εμπειρια να βοηθησετε να το φτιαξω? Παιζει να ειναι hardware? Αυτοι κατηγορηματικα αρνουνται κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Να ρωτήσω τώρα τι είναι το otg, nfc, hdmi και που χρησιμεύουν ? Αλήθεια υπάρχει Κινητό που να φορτίζει ασύρματα ? Edited August 27, 2014 by markstam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εχω στα χερια μου ενα Legend S4 και ειναι το 4ο κατα σειρα που παραλαμβανω απο Fastcardtech. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν δουλευει το WIFI καθολου. Δεν μπορει να συνδεθει. Μου βγαζει ενα NVRAM WARNING :err=0x10, Σε απαντηση των κινεζων μου ειπαν να φορτωσω αλλη ρομ. Το θεμα ειναι οτι εβαλα και τη γνησια που μου προτειναν καθως και μια απο needrom και το προβλημα συνεχιζει. Μεχρι και προσωρινο root εκανα και αλλαξα τη Mac address αλλα και παλι τιποτα. Εχω φτασει δυστυχως σε αδιεξοδο και οι κινεζοι κανουν ακριβως αυτο που ξερουν... Τον κινεζο Δεν δεχονται επιστροφη πισω. Αλλαζουν κουβεντα κ λενε θα βοηθησουμε να το φτιαξεις ... Εχετε μηπως καμια παρομοια εμπειρια να βοηθησετε να το φτιαξω? Παιζει να ειναι hardware? Αυτοι κατηγορηματικα αρνουνται κατι τετοιο... Η λύση :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εχω φτασει δυστυχως σε αδιεξοδο και οι κινεζοι κανουν ακριβως αυτο που ξερουν... Τον κινεζο «Ωραίο» μαγαζί... Αξιόπιστοοοοο... Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Να ρωτήσω τώρα τι είναι το otg, nfc, hdmi και που χρησιμεύουν ? Αλήθεια υπάρχει Κινητό που να φορτίζει ασύρματα ? Otg: πολυ χρησιμο πλεον, μπορεις μεσω της θυρας micro usb(φορτισης) να συνδεσεις στικακι, πληκτρολογιο, ποντικι, ανταπτορες αναγνωσης sd κτλ Nfc: ας πουμε ενα βελτιωμενο bluetooth π.χ μπορεις να κανεις ασυρματες συναλλαγες σε καταστηματα που το υποστηριζουν ή να επικοινωνησεις με αλλες συσκευες. Hdmi/mhl: για να στελνει το οπτικο και ηχητικο σημα απο το κινητο στην τηλεοραση μεσω καλωδιου. Ελαχιστα κινητα το εχουν πλεον(κακως για μενα) , ολοι πανε σε ασυρματες λυσεις τυπου miracast, wireless display που σημαινει τηλεοραση που να τα υποστηριζει ή αγορα ειδικου ανταπτορα. Ασυρματη φορτιση εννοουν πχ να το βαζεις σε ειδικη θηκη η οποια το φορτιζει, δηλαδη απλα γλυτωνεις να το κουμπωνεις στην πριζα. Μονο το otg ειναι must have αλλα ενταξει και να μην το εχει μπορεις να χρησιμοποιεις τον ηυ για ενδιαμεσο. Edited August 28, 2014 by antdel_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 exete kamia προταση gia 4.5-5 inch, προυποθεση λεπτη κατασκευη(thin) max100$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros1966 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 THL T6s και Jiayu G2F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 To JiaYu G2F είναι 4,3' και δεν το λες λεπτό. Γενικώς η JiaYu είναι κατά των λεπτών κινητών, εξοπλίζοντάς τα με μεγάλες μπαταρίες για χάριν της αυτονομίας. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χαιρεται, ψαχνω για κινητο απο κινα στις 4 in. Καμια προταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χαιρεται, ψαχνω για κινητο απο κινα στις 4 in. Καμια προταση? Θεωρω αυτη την στιγμη σαν τις πιο αξιολογες προτασεις το παραπανω αναφερομενο Jiayu G2F στις 4,3 αλλα και το μικροτερο αδελφακι του F1 στις 4 ! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgesoho Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Θεωρω αυτη την στιγμη σαν τις πιο αξιολογες προτασεις το παραπανω αναφερομενο Jiayu G2F στις 4,3 αλλα και το μικροτερο αδελφακι του F1 στις 4 ! Ευχαριστω πολυ, θα τα τσεκαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Χαιρεται, ψαχνω για κινητο απο κινα στις 4 in. Καμια προταση? Δες και το Phicomm 230 που έχει επεξεργαστή Qualcomm αντί MediaTek και Android 4.3 αντί 4.2. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markstam Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Otg: πολυ χρησιμο πλεον, μπορεις μεσω της θυρας micro usb(φορτισης) να συνδεσεις στικακι, πληκτρολογιο, ποντικι, ανταπτορες αναγνωσης sd κτλ Nfc: ας πουμε ενα βελτιωμενο bluetooth π.χ μπορεις να κανεις ασυρματες συναλλαγες σε καταστηματα που το υποστηριζουν ή να επικοινωνησεις με αλλες συσκευες. Hdmi/mhl: για να στελνει το οπτικο και ηχητικο σημα απο το κινητο στην τηλεοραση μεσω καλωδιου. Ελαχιστα κινητα το εχουν πλεον(κακως για μενα) , ολοι πανε σε ασυρματες λυσεις τυπου miracast, wireless display που σημαινει τηλεοραση που να τα υποστηριζει ή αγορα ειδικου ανταπτορα. Ασυρματη φορτιση εννοουν πχ να το βαζεις σε ειδικη θηκη η οποια το φορτιζει, δηλαδη απλα γλυτωνεις να το κουμπωνεις στην πριζα. Μονο το otg ειναι must have αλλα ενταξει και να μην το εχει μπορεις να χρησιμοποιεις τον ηυ για ενδιαμεσο. Σ'ευχαριστώ πολύ ήσουν κατατοπιστικότατος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Υπάρχουν πολλές μαϊμούδες πλέον Lenovo στην αγορά και ιδικά το 650 660 και όχι μόνο.... είναι ακριβές αντίγραφα των γνησίων όμως δεν έχουν καμία σχέση με τα γνήσια γνωστός μου πήρε ένα τέτοιο και του κάηκε στην πρώτη φόρτιση μόνο που δεν έσκασε το κινητοί ήταν ένα lenovo 650 προσοχή προσοχή!!!!!!! Το πούλησαν για γνήσιο !!!!!!!!!!!!! Πως μπορώ να καταλάβω αν το Lenovo μου είναι γνήσιο η' όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bd0718 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Παιδες καλημερα!! Ειμαι στη αναζητηση κινητου απο Κινα αλλα οσο πιο πολυ το ψαχνω τοσο πιο πολυ τα χανω!! Μετα απο την αναζητηση ειμαι αναμεσα στα παρακατω.... 1)Inew v8 2)coolpad f1 3)Amoi A928W 4)Elephone P8 5)Lenovo A8 A806 6)Xiaomi Redmi Note 7)Lenovo S960 VIBE X 8)Lenovo S8 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η φωτογραφικη (το κινητο ειναι για χρηση κανονικη,) Επειδη δεν το κατεχω το ¨αθλημα¨με τις rom δεν θελω να το σκαλισω(βλεπε coolpad f1)!! Το μεγεθος του κινητου δεν μου ειναι προβλημα. Σας ευχαριστω για την βοηθεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts