mertaghon2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Κινητό μέχρι μαξ 140 ευρω χωρις πολλά θεματα. Τεσταρισμενο απο τους συμφορουμιτες οτι τρεχει σφαιρα. Βασικο: 1gb ram, πανω απο 5 mp camera και οθονη 4,5 - 4,7' Τι προτεινετε; Το thl w100s πολλοι το λετε... Ειναι τόσο καλό; οχι ως 4,7 με ουσιαστικα καλη καμερα,εκτος του πλ καλου jiayu g4 οπως ειπε ο taliban ανεβα 5 ιντσες εναλλακτικα. το φτηνοτερο με καμεραρα w8 στα 159(πλ πιο φτηνο απο g4,αν κ αυτο χτες σε προσφορα στα 175 ηταν) προχτες απο pandawill, το w8s με 199 προ βδομαδας pandawill.. μπαινε μεχρι να βρεις καλη τιμη σε g4,w8,w8s,τωρα 220 περιπου το w8s εκει.. δεν θα σου πω τα πιο ακριβα μοντελα. Megapixels. Γιατι ετσι. 5 εχει το κινητο που εχω τωρα 5 mp ?:)δες τα χαρακτηριστικα φακου.. του w8 ο φακος ειναι σαν του galaxy s3 Σε ευχαριστω πολυ! Θα τα παρακολουθω! ναι δες κ το inew v3 μηπως κ βγει καλο,αλλα δοκιμασμενο δεν ειναι ,σε χρηση μηνων..εγω thl ή g4 λεω Γραψτα σε τοπικ για φωτογραφικες. Μιλαω για κινητο. Η ανάλυση καμερας σε κινητο που εχει 5 mp camera ειναι 2592х1944 pixels. Προφανως και θα κοιταξω ΚΑΙ ποσα mp καμερα θα εχει το κινητό που θελω ΚΑΙ το αν εχει φλας. Απο εκει και περα, εχω καταλαβει πως τα κινεζικα δε φημίζονται για τη ποιοτητα τους. Τωρα εχω το xperia neo v. Καμέραρα με ολη τη σημασια της λεξεως. το veo v εχει μετρια καμερα σε σχεση με τα παραπανω που ειπα. και ποιοτητα κατασκευης κοντα με τα καλα κινεζικα ειπες σε φωτογραφικες ως 400 ευρω δε μπορουν να σταθουν διπλα κινητα??.. τα lumia 925,1020 εκει ειναι. κ ο γαμπρος μου με νεο β ολομας λεει οτι εχει καλη φωτογραφικη:happy: αξιοπιστη γενικα ναι,μην λες ομως για καμεραρα γιατι εκτιθεσαι χωρις παρεξηγηση mary Edited January 3, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 5 mp ?:)δες τα χαρακτηριστικα φακου.. του w8 ο φακος ειναι σαν του galaxy s3 Oχι σαν του S3, καλυτερος ειναι. ----- για αν τελειωνουμε, κανενας φακος απο αυτα τα κινητα δεν πλησιαζει καν κινητα σαν το S3 και αναλογα, σε ποιοτητα φωτογραφιας. Ειτε 5 ειτε 105mp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_kim Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με μέτρια-καλά χαρακτηριστικά, όσο πιο φτηνό πάει, αναγνωρισμένο και δοκιμασμένο, απροβλημάτιστο μοντέλο-όσο γίνεται φυσικά. Όσο για τα χαρακτηριστικά είμαι ανοιχτός, δηλαδή πχ 2-4 πυρήνες, μια μέτρια μπαταρία, σχετικά καλή κάμερα, 4αρα και πάνω οθόνη. τι προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τι γνώμη έχετε για το vollo vx98? Εχει βρει κανεις κανα ολοκληρωμενο review? Κάποια άτομα παραπονούνται για reboot του κινητου όταν πανε να κανουνε κάποια κλήση, αλλά φαίνεται ότι ειναι μεμονωμένα και πρεπει να χει σχεση με το wcdma/gsm γιατι δεν συμβαίνει σε όλους. Ρωταω γιατι το χει σε προσφορα το pandawill την κυριακή στα 80$. Εχετε να προτεινεται κανα άλλο κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων σε αυτά τα λεφτα, δλδ 4core,1gb ram και κάτω απο 100$ απο έμπιστο μαγαζι? Κανείς δεν ξερει κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marcel201 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Please recommend me a chineese phone in this price : 200$ I've seen a lot of reviews for the new inew v3, jiayu g4, cubot one, xiaomi hongmi or others but i can't decide. Thanks in advance for the advices. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Κανείς δεν ξερει κάτι ? Το συγκεκριμένο δεν το ξέρω, δική μου πρόταση είναι να κοιτάξεις κάποιο από το Geekbuying, υπάρχουν πολλά φθηνά με τις προδιαγραφές που θέτεις, η απόφαση δική σου ... οι γνώμες είναι διαφορετικές από κάθε μέλος, αναλόγως από ποιά σκοπιά βλέπουν τα τηλέφωνα. :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Για το iNew V3 υπάρχει review στο gizbeat και η κάμερά του ειναι απλά μέτρια (λογικό με βάση το κόστος του). Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με μέτρια-καλά χαρακτηριστικά, όσο πιο φτηνό πάει, αναγνωρισμένο και δοκιμασμένο, απροβλημάτιστο μοντέλο-όσο γίνεται φυσικά. Όσο για τα χαρακτηριστικά είμαι ανοιχτός, δηλαδή πχ 2-4 πυρήνες, μια μέτρια μπαταρία, σχετικά καλή κάμερα, 4αρα και πάνω οθόνη. τι προτείνετε; thl w100s Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπέρα. Ψάχνω ένα κινητό με μέτρια-καλά χαρακτηριστικά, όσο πιο φτηνό πάει, αναγνωρισμένο και δοκιμασμένο, απροβλημάτιστο μοντέλο-όσο γίνεται φυσικά. Όσο για τα χαρακτηριστικά είμαι ανοιχτός, δηλαδή πχ 2-4 πυρήνες, μια μέτρια μπαταρία, σχετικά καλή κάμερα, 4αρα και πάνω οθόνη. τι προτείνετε; ZTE V965 , ZTE V956 και Lenovo A760. 4πυρηνα (τα 2 πρωτα με 512ΜΒ ram το τριτο με 1GB ram) στα 85-90 ευρω.Πολυ καλη μπαταρια,4.5αρα οθονη 5ΜΡ καμερα και επωνυμα-δοκιμασμενα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 οχι ως 4,7 με ουσιαστικα καλη καμερα,εκτος του πλ καλου jiayu g4 οπως ειπε ο taliban ανεβα 5 ιντσες εναλλακτικα. το φτηνοτερο με καμεραρα w8 στα 159(πλ πιο φτηνο απο g4,αν κ αυτο χτες σε προσφορα στα 175 ηταν) προχτες απο pandawill, το w8s με 199 προ βδομαδας pandawill.. μπαινε μεχρι να βρεις καλη τιμη σε g4,w8,w8s,τωρα 220 περιπου το w8s εκει.. δεν θα σου πω τα πιο ακριβα μοντελα. 5 mp ?:)δες τα χαρακτηριστικα φακου.. του w8 ο φακος ειναι σαν του galaxy s3 ναι δες κ το inew v3 μηπως κ βγει καλο,αλλα δοκιμασμενο δεν ειναι ,σε χρηση μηνων..εγω thl ή g4 λεω το veo v εχει μετρια καμερα σε σχεση με τα παραπανω που ειπα. και ποιοτητα κατασκευης κοντα με τα καλα κινεζικα ειπες σε φωτογραφικες ως 400 ευρω δε μπορουν να σταθουν διπλα κινητα??.. τα lumia 925,1020 εκει ειναι. κ ο γαμπρος μου με νεο β ολομας λεει οτι εχει καλη φωτογραφικη:happy: αξιοπιστη γενικα ναι,μην λες ομως για καμεραρα γιατι εκτιθεσαι χωρις παρεξηγηση mary 5 ιντσες μού ειναι παρα πολυ. Και 4,7 παλι πολύ θα ναι αλλά τεσπα:p Κοιτα, πριν 2 χρονια που εκανε μπαμ το xperia neo v, το αγορασα εξαιτιας των παιδιων εδω στο φορουμ που λεγανε τα καλυτερα και ειχε πολυ καλη τιμη. Θυμαμαι τοτε κοιταζα το samsung galaxy ace... Δυστυχως ομως 200 ευρω δυσκολα μού περισσευουν σημερα, οποτε χαζευω- γιατι δυσκολα θα αποφασισω για αγορα- κανα κινεζικο. Αν μπορουσα θα χτυπαγα ενα galaxy s4 μιας και η samsung ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιρειες για κινητα:O Ποια παρεξηγηση; Μιλησες ειρωνικά ή επιθετικά; ΟΧΙ. Αρα no reason να παρεξηγηθω. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) μία πρόταση που πρέπει αν μη τι άλλο να τύχει μίας σοβαρής προσοχής κατά την γνώμη μου είναι και το vizio vp800 http://www.antelife.com/mobile-phones/vizio-vp800-snapdragon-s4-msm8960-dual-core-1-5ghz-5-0inch-fhd-2g-ram-32g-rom-dual-camera-smartphone-white.html και τιμή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!! ή στο amazon http://www.amazon.com/VIZIO-5-Inch-Android-Smartphone-Thickness/dp/B00H77YJAQ Edited January 3, 2014 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 μία πρόταση που πρέπει αν μη τι άλλο να τύχει μίας σοβαρής προσοχής κατά την γνώμη μου είναι και το vizio vp800 http://www.antelife.com/mobile-phones/vizio-vp800-snapdragon-s4-msm8960-dual-core-1-5ghz-5-0inch-fhd-2g-ram-32g-rom-dual-camera-smartphone-white.html και τιμή ΘΑΝΑΤΟΣ !!!!! ή στο amazon http://www.amazon.com/VIZIO-5-Inch-Android-Smartphone-Thickness/dp/B00H77YJAQ πολυ καλο!το μονο που του λειπει ειναι να ηταν τετραπυρηνο!snapdragon ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 :)πολυ καλο!το μονο που του λειπει ειναι να ηταν τετραπυρηνο!snapdragon ??? να σου πω ότι τον προτιμώ από τον mediatek......... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τελικά δεν το γλυτώνω... θα παντρευτώ και θα φταίει το κινητό μου γι'αυτό! Εννοείται ότι θα είναι καλύτερος από τον mediatek! Εγώ το πρώτο κινέζικο που πήρα είναι το zopo 980 και το μόνο πρόβλημα του είναι-μάλλον λόγω συνδυασμού full hd και επεξεργαστή- το καρέ καρέ του igo primo καθώς και γενικά το χαλιά gps.βέβαια για αυτό μπορεί να φταίει και κεραία του GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvts Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε..Ψαχνω για ενα κινητο γυρω στις 5 ιντσες και απο 200-250 ευρω..Ακουω προτασεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε..Ψαχνω για ενα κινητο γυρω στις 5 ιντσες και απο 200-250 ευρω..Ακουω προτασεις!! να πελάτη :)ς.....δες τρια ποστ πιο πάνω και στα μισά λεφτά ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 επειδη απο οτι βλεπω τα πιο οικονομικα κινεζικα εχουν 512 ram τα καταφερνουν με πολλες εφαρμογες ανοιχτες ή να κοιταζω με πανω απο 1giga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 επειδη απο οτι βλεπω τα πιο οικονομικα κινεζικα εχουν 512 ram τα καταφερνουν με πολλες εφαρμογες ανοιχτες ή να κοιταζω με πανω απο 1giga? Όπως το λες πάνω από 1gb γιατί τα 512 δεν είναι αρκετά. Πολλά παιχνίδια και εφαρμογές πλέον απαιτούν αρκετή μνήμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 επειδη απο οτι βλεπω τα πιο οικονομικα κινεζικα εχουν 512 ram τα καταφερνουν με πολλες εφαρμογες ανοιχτες ή να κοιταζω με πανω απο 1giga? Δες πως τα πάνε με 512MB ram. με απλή χρήση, έχουν ικανοποιητικό multitasking με 512MB RAM http://www.youtube.com/watch?v=vU-aZukyl4s και http://www.youtube.com/watch?v=IGE3Iw84ohE Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labomber Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Band 2G: GSM 900/1800MHz 3G: WCDMA EVDO 800/1900MHz σ αυτές τις συχνότητες μήπως έχουμε πρόβλημα σχετικά με το 3G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Πάντως βγαίνουν βγαίνουν βγαίνουν κινητά και χάνεται η μπάλα. Όλο μαζευω λεφτά να πάρω κάποιο και όλο νεα μοντέλα εμφανίονται και μπερδεύομαι. Είχα καταλήξει στο xiaomi red rice, το οποίο μου αρέσει πολύ και ανακαλυψα χτες (έφτιαξα και ενα θεμα εδω) το lenovo a880 , Ολοκαινουργιο μοντελο με μεγαααααααααλή οθονη και είμαι ανάμεσα στα 2, μέχρι αρχες φλεβαρη που θα παραγγείλω ελπίζω να ην εει βγει κατι αλλο σε αυτά τα λεφτά 140-150 ευρώ!!!!! Απο τα 2 αυτά τι λέτε εσείς? Το λενοωο το εχω βρει ως τώρα μόνο στο minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilios72 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 xiaomi red rice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Band 2G: GSM 900/1800MHz 3G: WCDMA EVDO 800/1900MHz σ αυτές τις συχνότητες μήπως έχουμε πρόβλημα σχετικά με το 3G ? σε ποια συσκευή το βρήκες αυτό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 5 ιντσες μού ειναι παρα πολυ. Και 4,7 παλι πολύ θα ναι αλλά τεσπα:p Κοιτα, πριν 2 χρονια που εκανε μπαμ το xperia neo v, το αγορασα εξαιτιας των παιδιων εδω στο φορουμ που λεγανε τα καλυτερα και ειχε πολυ καλη τιμη. Θυμαμαι τοτε κοιταζα το samsung galaxy ace... Δυστυχως ομως 200 ευρω δυσκολα μού περισσευουν σημερα, οποτε χαζευω- γιατι δυσκολα θα αποφασισω για αγορα- κανα κινεζικο. Αν μπορουσα θα χτυπαγα ενα galaxy s4 μιας και η samsung ειναι απο τις αγαπημενες μου εταιρειες για κινητα:O Ποια παρεξηγηση; Μιλησες ειρωνικά ή επιθετικά; ΟΧΙ. Αρα no reason να παρεξηγηθω. :rolleyes: μπα s4 προ ημερων εδωσα..κ τωρα παλι κινεζικα κοιτω.. δεν το κανω για οικονομικους λογους.. απλα ενα thl w8 με 115-140 vs gs4 με 380 μτχ ελαφρα ειναι ουσιαστικα παρομοια εμπειρια.. κ αυτο το touchwiz που τρεχει η σαμμυ ειναι τραγικα αργο!..:) οποτε κ τα σκας κ κολλα.... δες red rice στις ιντσες σου ειτε jiayu g4(ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,παρτο!!) αποκλειεται να μην ευχαριστηθεις.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Mergathron ακόμα να βάλεις παραγγελία το ρυζι; αφού σε βλέπω το χαλβαδιαζεις:lol: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilias187 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδια εχω παρει απο κινα ενα μουφα galaxy note 3 kai exw ena problhma,..enw to kinhto trexei me 1000 otan eimai akribws sto diplano dwmatio apo to router xanetai to shma,..einai polu adunamo thelw na pw enw palaiotera me ena xperia j pou eixa epiana shma kai apo ton geitona... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts