kiriakoulis Δημοσιεύτηκε August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 28, 2013 (edited) Στο λαπτοπ μου ιwindows 7 δεν μπαινει μεσα και μου βγαζει "δεν εγινε φορτωση των -windows επειδη το BIOS υλικολογισμικου δεν ειναι συμβατο με το ACPI" . απ οπου και να προσπαθησα το ιδιο μου βγαζει ουτε φορματ κανει για να ξαναπερασω τα windows εκει που φοτωνει μου το ξαναβγαζει. να παρω αλλο σκληρο γτ μου χαλασε ή ειναι καμια ρυθμιση των ΒΙΟS sστο οποιο δεν μπορω να κανω κ τεστ τον σκληρο επειδη ειναι παγωμενη η επιλογη κ δεν πατιεται. Ευχαριστω Edited August 28, 2013 by kiriakoulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Υπάρχουν διάφορες λύσεις αν το ψάξεις για τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες... Τι έκανες πριν στο βγάλει αυτό πρώτη φορά? Πείραξες τίποτα στο bios? Προσπάθησες να εγκαταστήσεις άλλο λειτουργικό μήπως? Έκανες update το bios μήπως? Είναι καινούρια εγκατάσταση των windows ή παλιά? Το DVD εγκατάστασης το έχεις δοκιμάσει σε άλλο σκληρό / PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 Λοιπόν έχεις 2 επιλογές 1. Ανοιξε τον Η/Υ σου πήγαινε με F2 στο BIOS. Μετά πάς Advance επέλεξε ATA αντί για AHCPI πάτα Save και δοκίμασε. 2. Κάνε Setup και όταν ξεκινήσει πάτα F7 (οχι F6) όταν δεις το μήνυμα "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" και δοκίμασε. Πες μα το μοντέλοο του λαπτοπ σου να δούμε Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts