greg77 Δημοσιεύτηκε August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2013 Καλησπέρα έχω το HTC One Silver 32Gb εδώ και δύο μέρες. Αντιμετοπίζω πρόβλημα με το WiFi και πιο συγκεκριμένα δεν μπορώ να μπώ στο δίκτυο του σπιτιού μου (Κάνει συνεχώς authantication ,obtaining address) Έχω δοκιμάσει και αλλόυ να μπώ και μπαίνει κανονικά (μάλιστα απο το σπίτι ενος φίλου μου κατέβασα το update 4.2.2.). Δοκιμασα να κάνω reset το router και πάλι τα ιδια, επίσης δοκίμασα να το σβήσω το κινητο και να το ξανανοιξω και πάλι τα ίδια. Τί λέτε να έχει; Το αγόρασα απο Expansys. Πού να απευθυνθώ; -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Το ιδιο ειχα παθει πριν κανα μηνα και μετα απο αρκετα reset(γυρω στα 5-6) του ρουτερ καταφερα να μπω,δηλαδη το κινητο ηταν μια χαρα και εφταιγε το ρουτερ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. August 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Το ιδιο ειχα παθει πριν κανα μηνα και μετα απο αρκετα reset(γυρω στα 5-6) του ρουτερ καταφερα να μπω,δηλαδη το κινητο ηταν μια χαρα και εφταιγε το ρουτερ... Τώρα μπαίνεις κανονικά; -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 τωρα ναι ειναι μια χαρα,αλλα καποιες στιγμες μου το ξαναβγαζει αλλα με ενα reset στρωνει...εμενα δεν ειναι μονο οτι δεν εμπαινε απο το κινητο αλλα δεν εμπαινε και απο το pc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg77 Δημ. August 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Αφού του εκανα του router 3-4 επανεκινησεις μπόρεσα και συνδεθηκα. Θα πρέπει να το παρακολουθήσω και σε αλλα WiFi δίκτυα να δω αν έχει όντως προβλημα γιατί δεν έδωσα και λίγα λεφτα. -Apple iPhone 3GS 32Gb Black - Samsung Galaxy Nexus 16Gb - Apple iPhone 4S 16Gb Black - HTC Windows Phone 8X 16Gb - HTC One 32Gb Silver - LG G3 16Gb Shine Gold - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts