ulvergr Δημοσιεύτηκε August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 26, 2013 λοιπον...εχω τα παρακατω! μητρικη-ASUS M4A78LT-M LE επεξεργ. AMD ATHLON II X4 630 2.8 τα φωτα σας! αν ειναι εντελως κρυος ανοιγει(δεν το εχω αφησει ωρα να δω πως συμπεριφερθει)αν κανω restart oxi. αρχικα σκεφτηκα επεξεργαστης/ψυκτρα μιας και δεν ειναι η stock αλλα αυτο που παρατηρησα σε φαση που ειχε ανοιξει κανονικα ειναι οτι δεν δουλευουν και οι usb... καμια ιδεα πως μπορω να δω τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 λοιπον...εχω τα παρακατω! μητρικη-ASUS M4A78LT-M LE επεξεργ. AMD ATHLON II X4 630 2.8 τα φωτα σας! αν ειναι εντελως κρυος ανοιγει(δεν το εχω αφησει ωρα να δω πως συμπεριφερθει)αν κανω restart oxi. αρχικα σκεφτηκα επεξεργαστης/ψυκτρα μιας και δεν ειναι η stock αλλα αυτο που παρατηρησα σε φαση που ειχε ανοιξει κανονικα ειναι οτι δεν δουλευουν και οι usb... καμια ιδεα πως μπορω να δω τι φταιει? όταν λες δεν δουλεύουν οι usb εννοείς όλες και οι πίσω η κάποιες άλλες πχ μπροστά στο κουτί η σε κάποιο hub Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέον! Το άνοιξα χτες η USB που έχω το πληκτρολόγιο δουλεύε, ενώ την προηγούμενη φορά όχι. Το bios μου έβγαλε το μήνυμα της Asus να πατήσω το 4 για να ξεκλειδώσουν οι πυρηνες (τετράπυρινος επεξεργαστής) το πατάω αλλά λειτουργικό δεν φορτώνει, reset και.. Τίποτα, μαύρη οθόνη. Εκεί που λέω μητρική, μοιάζει με επεξεργαστή, κάθε φορά και αλλο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το BIOS ποια έκδοση είναι, τί μνήμες έχεις, τι κάρτα γραφικών και τί τροφοδοτικό ? Δες λίγο τον υποστηρίζει η μητρική σου? http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&p=1&s=24&m=M4A78LT-M%20LE&os=22&hashedid=exJL00uovTJaDqxR Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Το pc δεν φτιάχτηκε τώρα είναι κοντά 5ετια, ότι έχει φορτωθεί πάνω υποστηριζετε, αφού δουλευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω πλέον! Το άνοιξα χτες η USB που έχω το πληκτρολόγιο δουλεύε, ενώ την προηγούμενη φορά όχι. Το bios μου έβγαλε το μήνυμα της Asus να πατήσω το 4 για να ξεκλειδώσουν οι πυρηνες (τετράπυρινος επεξεργαστής) το πατάω αλλά λειτουργικό δεν φορτώνει, reset και.. Τίποτα, μαύρη οθόνη. Εκεί που λέω μητρική, μοιάζει με επεξεργαστή, κάθε φορά και αλλο πρόβλημα Το pc δεν φτιάχτηκε τώρα είναι κοντά 5ετια, ότι έχει φορτωθεί πάνω υποστηριζετε, αφού δουλευε μήπως έχεις κάποια διαρροή ρεύματος μέσα στο κουτί με αποτέλεσμα να μην ξεκινάει ? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 28, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Τελικά μάλλον ήταν η μνήμη, ειχα 2 των 2gb,με το που βγήκε όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Τελικά μάλλον ήταν η μνήμη, ειχα 2 των 2gb,με το που βγήκε όλα καλά! χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts