v@gelis Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Αυτο με το sony update δεν το εχω καταλαβει ακομα πως δουλευει. Ουτε εμενα δουλευε και με πεταγε στο website αλλα τωρα δουλευει κανονικα οποτε καποια στιγμη θα σου δουλεψει. Την 5.93.97.124 εχω εγω θα βαλω αυτη που ειπες και θα σας πω αποτελεσματα :) Edit : Αν και το vaio update την μονη αναβαθνιση που ειχε σημερα ηταν της καρτα ηχου. Ξανα edit : Εβαλα τους καινουργιους drivers και δουλευει πολυ καλυτερα, θα το ξανακοιταξω και το βραδυ που θα παω σπιτι κα θα σας πω :) Πηγα να σου δωσω λινκ με τους οδηγους αλλα αφου τους βρηκες ολα καλα. Στειλε ενημερωση το βραδυ, ισως οι οδηγοι αυτοι να ελυσαν σε ενα μεγαλο βαθμο το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Πηγα να σου δωσω λινκ με τους οδηγους αλλα αφου τους βρηκες ολα καλα. Στειλε ενημερωση το βραδυ, ισως οι οδηγοι αυτοι να ελυσαν σε ενα μεγαλο βαθμο το προβλημα... Πραγματι οι οδηγοι αυτοι ελυσαν κατα μεγαλο βαθμο το προβλημα αλλα η ισχυς του wi fi ειναι πολυ χαμηλη. Σε δωματιο που το πρωι δεν μπορουσα να μπω καθολου στο ιντερνετ τωρα μπαινω μια χαρα αλλα με το toshiba της αδερφης μου στην ιδια αποσταση το σημα ειναι full ενω το sony εχει χαμηλο σημα. Αυτο που με ικανοποιει ιδιαιτερα ειναι η αυτονομια της μπαταριας, ειναι η τριτη μερα σημερα και ασχολουμε 2-3 ωρες την μερα μπορει και παραπανω και η μπαταρια μου ειναι στα 25% Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Παιδια, στα μηχανηματα σας το κουμπι "Assist" στην πλατη της συσκευης ειναι πιο "βυθισμενο" απο τα παρακειμενα κουμπια "vol+" και "vol-"? Για να το πατησω πρεπει να πιεσω με τη μυτη του δεικτη μου καθως ειναι πιο χαμηλα απο την επιφανεια. Επισης, εχω τσεκαρει απο το vaio control την επιλογη να φορτιζει η συσκευη μεχρι 80% για μεγαλυτερο preservation της μπαταριας. Ειναι κατι που ειχα και στο Samsung smart pc pro και θεωρω πως ειναι πολυ καλη λειτουργια που βοηθα να διατηρειται η μπαταρια σε βαθος χρονου -σας προτεινω να την τσεκαρετε. τελος, εχει ασχοληθει κανεις να προσθεσει καποιο αλλο mode περα απο το "balanced" που εχει προσεταρισμενο το μηχανημα? Σημερα το ψαχνω λιγο για να πουσαρουμε το μηχανημα στα ορια του οταν κρινουμε οτι απαιτειται χωρις να περιμενουμε να παρει "πρωτοβουλια" αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Παιδια, στα μηχανηματα σας το κουμπι "Assist" στην πλατη της συσκευης ειναι πιο "βυθισμενο" απο τα παρακειμενα κουμπια "vol+" και "vol-"? Για να το πατησω πρεπει να πιεσω με τη μυτη του δεικτη μου καθως ειναι πιο χαμηλα απο την επιφανεια. Επισης, εχω τσεκαρει απο το vaio control την επιλογη να φορτιζει η συσκευη μεχρι 80% για μεγαλυτερο preservation της μπαταριας. Ειναι κατι που ειχα και στο Samsung smart pc pro και θεωρω πως ειναι πολυ καλη λειτουργια που βοηθα να διατηρειται η μπαταρια σε βαθος χρονου -σας προτεινω να την τσεκαρετε. τελος, εχει ασχοληθει κανεις να προσθεσει καποιο αλλο mode περα απο το "balanced" που εχει προσεταρισμενο το μηχανημα? Σημερα το ψαχνω λιγο για να πουσαρουμε το μηχανημα στα ορια του οταν κρινουμε οτι απαιτειται χωρις να περιμενουμε να παρει "πρωτοβουλια" αυτο... Το Assist ετσι ειναι σε ολα ποιο μεσα μιας και η λειτουργια του ειναι για να κανεις εγκατασταση τα win να μπεις στα bios κτλ. Τo vaio control και τα σχετικα της σονυ τα εχω σβησει ολα και εχω αφησει μονο το vaio update οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω. Το μηχανημα ειναι γενικα πολυ σφαιρατο και δεν πιστευω οτι χρειαζετε καποιο πουσαρισμα, γενικα σε φορητες συσκευες δεν πιστευω οτι ειναι και το καλυτερο να τις τσιταρεις. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το Assist ετσι ειναι σε ολα ποιο μεσα μιας και η λειτουργια του ειναι για να κανεις εγκατασταση τα win να μπεις στα bios κτλ. Τo vaio control και τα σχετικα της σονυ τα εχω σβησει ολα και εχω αφησει μονο το vaio update οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω. Το μηχανημα ειναι γενικα πολυ σφαιρατο και δεν πιστευω οτι χρειαζετε καποιο πουσαρισμα, γενικα σε φορητες συσκευες δεν πιστευω οτι ειναι και το καλυτερο να τις τσιταρεις. Ναι, εχεις δικιο. δεν το ειχα προσεξει ποτε στα μηχανηματα της Σονυ. Για τη ρυθμιση για τη φορτιση της μπαταριας θα προτεινα να την ενεργοποιησετε - αξιζει τον κοπο αν σκοπευετε να κρατησετε το μηχανημα καποια χρονια. Για το πουσαρισμα ισχυει αυτο που λες, αν και το να εχεις ενεργο το "performance mode" (που εδω ειναι εξ'ορισμου απενεργοποιημενο) απλα οριζεις το μηχανημα να κανει scaling τη CPU στα high level της - αυτο μερικες φορες μπορει να βολεψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Διαθέσιμη απο την Intel αναβάθμιισμενους drivers στην HD 4400. http://ultrabooknews.com/2013/09/15/new-driver-for-intel-hd-graphics-4000-4200-4400-4600-5000-iris-5100-and-iris-pro-5200/ Μεσα στο link υπάρχει παραπομπή για κατέβασμα απο την ίδια την Intel. Βαγγέλη για πες μας εντυπώσεις απο την γραφίδα που χρησιμοποιείται απο τη Sony σε σχέση με τη Samsung,ανταποκρίνεται το ίδιο καλα στις εφαρμογές που μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα? Επίσης άμα βάλω εγω ένα mat- antireflective screen protector επηρεάζει προς το χειρότερο την εμπειρία χρήσης με τη γραφίδα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Διαθέσιμη απο την Intel αναβάθμιισμενους drivers στην HD 4400. http://ultrabooknews.com/2013/09/15/new-driver-for-intel-hd-graphics-4000-4200-4400-4600-5000-iris-5100-and-iris-pro-5200/ Μεσα στο link υπάρχει παραπομπή για κατέβασμα απο την ίδια την Intel. Βαγγέλη για πες μας εντυπώσεις απο την γραφίδα που χρησιμοποιείται απο τη Sony σε σχέση με τη Samsung,ανταποκρίνεται το ίδιο καλα στις εφαρμογές που μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα? Επίσης άμα βάλω εγω ένα mat- antireflective screen protector επηρεάζει προς το χειρότερο την εμπειρία χρήσης με τη γραφίδα. Αλεξ, για τη δικη μας χρηση (ερασιτεχνικη), που δε μπορουμε να διακρινουμε τις διαφορες των τεχνολογιων Wacom, n-trig, ναι ειναι το ιδιο καλες κι οι 2 με πρακτικα μηδενικες διαφορες. Οι μονες διαφορες που παρατηρησα ειναι πως στην περιπτωση της Wacom, εχουμε καλυτερο palm rejection (μεγαλυτερη αποσταση που ενεργοποιειται, αρα λιγοτερα ακουσια πατηματα), ενω το υπερ στοιχειο της n-trig ειναι πως η οθονη ακουει ομοιομορφα σε ολο το μηκος και πλατος της (σε αντιθεση με Wacom που στις γωνιες εχει αδυναμια)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αλεξ, για τη δικη μας χρηση (ερασιτεχνικη), που δε μπορουμε να διακρινουμε τις διαφορες των τεχνολογιων Wacom, n-trig, ναι ειναι το ιδιο καλες κι οι 2 με πρακτικα μηδενικες διαφορες. Οι μονες διαφορες που παρατηρησα ειναι πως στην περιπτωση της Wacom, εχουμε καλυτερο palm rejection (μεγαλυτερη αποσταση που ενεργοποιειται, αρα λιγοτερα ακουσια πατηματα), ενω το υπερ στοιχειο της n-trig ειναι πως η οθονη ακουει ομοιομορφα σε ολο το μηκος και πλατος της (σε αντιθεση με Wacom που στις γωνιες εχει αδυναμια)... Screen protector εχεις βαλει και αν ναι επηρεαζει την χρηση της γραφιδας? Διοτι εγω το πρωτο πραγμα που θα κανω με το Vaio Tap ειναι να βαλω mat screen protector.(το glossy δεν το χωνευω με τιποτα:p) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Screen protector εχεις βαλει και αν ναι επηρεαζει την χρηση της γραφιδας? Διοτι εγω το πρωτο πραγμα που θα κανω με το Vaio Tap ειναι να βαλω mat screen protector.(το glossy δεν το χωνευω με τιποτα:p) Ακομα περιμενω Αλεξ για screen απο ebay. Στο ενδιαμεσο δε χρησιμοποιω καθολου τη γραφιδα, ακριβως για αυτο το λογο. Παντως, οχι, ποτε με Wacom, n-trig δεν ειχα θεμα με screen protector και γραφιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Ακομα περιμενω Αλεξ για screen απο ebay. Στο ενδιαμεσο δε χρησιμοποιω καθολου τη γραφιδα, ακριβως για αυτο το λογο. Παντως, οχι, ποτε με Wacom, n-trig δεν ειχα θεμα με screen protector και γραφιδα... Μια χαρα Βαγγέλη τοτε. Μάλλον και εγω πρεπει να ψάχνω απο τωρα για screen protector διοτι δεν βλέπω τη Sony να κυκλοφορει αμεσα δικό της μοντέλο :p Και επειδη θα ειναι generic μάρκα ξέρεις κάποια επώνυμη εταιρία που να κατασκευάζει ποιοτικές και αξιόλογες στις 11.6 ιντσες να ξέρω δηλαδη προς τα που να προσανατολιστω? Για το iPad έχω της Moshi iVisor AG που ειναι εξαιρετική ενα 5 μηνο που την έχω. Διοτι το βλέπω το Tap 11 τέτοια εποχή τον άλλον μήνα να αρχίσει η κυκλοφορία του καλός εχοντων των πραγμάτων. Edited September 22, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Δεν μου περναει την 8.1 με τιποτα :mad: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν μου περναει την 8.1 με τιποτα :mad: Bios update και αμεσως μετα περναει κανονικα. Επισης μετα το περασμα σε 8.1 καντε ολες τις αναβαθμισεις, καθως διορθωνει και θεματα με τους ΒΤ οδηγους. παιδια, ερωτηση. Σε εσας πως παει το wifi απο ληψη και σταθεροτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Bios update και αμεσως μετα περναει κανονικα. Επισης μετα το περασμα σε 8.1 καντε ολες τις αναβαθμισεις, καθως διορθωνει και θεματα με τους ΒΤ οδηγους. παιδια, ερωτηση. Σε εσας πως παει το wifi απο ληψη και σταθεροτητα; Ωραια θα του κανω ενα bios update και θα περασω την 8.1 Δεν εχω κανει καμια ιδιαιτερη ληψη εκτος απο κατι drivers που χρειαστηκα καποια στιγμη. Αλλα μιας και το αναφερες μολις παω σπιτι θα κανω ενα τεστ και θα ποσταρω να σου πω Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Ωραια θα του κανω ενα bios update και θα περασω την 8.1 Δεν εχω κανει καμια ιδιαιτερη ληψη εκτος απο κατι drivers που χρειαστηκα καποια στιγμη. Αλλα μιας και το αναφερες μολις παω σπιτι θα κανω ενα τεστ και θα ποσταρω να σου πω Δοκιμασε να απομακρυνθεις απο το ρουτερ και πες μας πως βλεπεις την εμβελεια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Δοκιμασε να απομακρυνθεις απο το ρουτερ και πες μας πως βλεπεις την εμβελεια του... Η εμβελεια του μια χαρα ειναι οταν απομακρυνεσαι, αλλα οταν παει κατω απο τρεις γραμμες ειναι σαν να εχει χασει το σημα τελειως. Γενικα το wi fi δεν εχει διορθωθει πληρες με το update αλλα ποιο πολυ εικονικα πιστευω. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι ενας θορυβος που ακουγετε απο τα ηχεια οταν ανοιγω το pc η οταν αυξομειωνω τον ηχο. Αυτο εγινε μετα το τελευταιο bios update. edit: Τωρα παρεπιπτοντως με δυο γραμμες δουλευει μια χαρα. Δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ποιο πραγματικα ειναι το προβλημα 1,80 ταχυτητα κατεβαζω με jdownloader με το σταθερο pc με αποκλιση 0,05 mb/s ενω με πληρες σημα το duo κατεβαζει με 1,52 και αποκλιση 0,50mb/s. Εχει θεμα το wi fi του Edited October 21, 2013 by morgan21 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ευχομαι τα σοβαρα προβληματα στο Vaio Pro και λιγοτερο στο Duo 13 με το wifi να μην υπαρχουν στα αλλα 2 υβριδικα που προκειται να κυκλοφορησουν μεσα στις επομενες 2-3 εβδομαδες απο την Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Η εμβελεια του μια χαρα ειναι οταν απομακρυνεσαι, αλλα οταν παει κατω απο τρεις γραμμες ειναι σαν να εχει χασει το σημα τελειως. Γενικα το wi fi δεν εχει διορθωθει πληρες με το update αλλα ποιο πολυ εικονικα πιστευω. Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι ενας θορυβος που ακουγετε απο τα ηχεια οταν ανοιγω το pc η οταν αυξομειωνω τον ηχο. Αυτο εγινε μετα το τελευταιο bios update. edit: Τωρα παρεπιπτοντως με δυο γραμμες δουλευει μια χαρα. Δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα ποιο πραγματικα ειναι το προβλημα 1,80 ταχυτητα κατεβαζω με jdownloader με το σταθερο pc με αποκλιση 0,05 mb/s ενω με πληρες σημα το duo κατεβαζει με 1,52 και αποκλιση 0,50mb/s. Εχει θεμα το wi fi του Ναι δυστυχώς ειναι το μονο σημαντικό ψεγάδι του πολύ καλου αυτού μηχανήματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ναι δυστυχώς ειναι το μονο σημαντικό ψεγάδι του πολύ καλου αυτού μηχανήματος... Εσυ φιλε μου εβαλες τα 8,1? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εσυ φιλε μου εβαλες τα 8,1? Ναι, βεβαία, day 1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ναι, βεβαία, day 1... Ειχες το προβλημα με εναν ηχο που ακουγετε μολις το ανοιγεις και μετα καποιες φορες σταδιακα? Εμενα και σε πολλους αλλους απ οτι διαβασα σε φορουμ διμιουργηθηκε αυτο το προβλημα και σταματησε μολις εκανα update τους drivers της καρτας ηχου. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ειχες το προβλημα με εναν ηχο που ακουγετε μολις το ανοιγεις και μετα καποιες φορες σταδιακα? Εμενα και σε πολλους αλλους απ οτι διαβασα σε φορουμ διμιουργηθηκε αυτο το προβλημα και σταματησε μολις εκανα update τους drivers της καρτας ηχου. ναι, αναφέρεσαι στον ήχο (ξερό και στιγμιαίο τύπου μπιπ) που ακούγεται σε άσχετα χρονικά διαστήματα; Αν ναι, αυτός εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση και παραμένει... Ποιο update χρησιμοποίησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κατεβασα από εδώ τους επισημους http://www.sony.gr/support/el/product/SVD1321L2EW/updates αλλα πρωτα εκανα καταργηση εγκαταστασης από την διαχειριση εργασιων. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Κατεβασα από εδώ τους επισημους http://www.sony.gr/support/el/product/SVD1321L2EW/updates αλλα πρωτα εκανα καταργηση εγκαταστασης από την διαχειριση εργασιων. οκ, σε ευχαριστω. Τους εριξα από πανω (όπως αναφερουν κι οι οδηγιες αλλωστε) και είναι όλα μια χαρα και παλι. Δεν καταλαβαινω τι ρολο βαραει το vaio update, αν θα πρεπει χειροκίνητα να εγκαθιστούμε drivers. Τι χρησιμοτητα εχει ένα utility αναβαθμισεων τοτε...???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 οκ, σε ευχαριστω. Τους εριξα από πανω (όπως αναφερουν κι οι οδηγιες αλλωστε) και είναι όλα μια χαρα και παλι. Δεν καταλαβαινω τι ρολο βαραει το vaio update, αν θα πρεπει χειροκίνητα να εγκαθιστούμε drivers. Τι χρησιμοτητα εχει ένα utility αναβαθμισεων τοτε...???:confused: Τιποτα φιλε μου.Δεν μπορω να καταλαβω και εγω το vaio update γιατι καθυστερει τοσο πολύ να δουλέψει. Γιατί δουλεύει απλά πρώτα βγαίνουν οι αναβαθμίσεις στο επίσημο site της Sony και μετά από πολλές μέρες καθυστέρηση βγαίνουν και στο Vaio update. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Έχω την εντύπωση ότι με το update που εκανα για το wi fi μέσω Vaio update δουλεύει πολύ καλύτερα. Για δοκιμαστε και εσείς και πείτε τις απόψεις σας Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts