Jump to content

γιατι πληρωνει η microsoft?

andreas730
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (14 Αύγ. 2004 , 12:58)

Έχει κανείς αμφιβολίες για ποιοι είναι οι περισσότερο διαδεδομένοι ιοί? Έχει κανείς αμφιβολίες για το ποιο είναι το περισσότερο ευάλωτο (από άποψη ασφαλείας) λειτουργικό?

Κάποια στιγμή έγραψα σε αυτό εδώ το forum ότι δεν συνιστώ σε όλον τον κόσμο να βάλει linux. Ο συγχωρεμένος, ο παππούς μου δυσκολευόταν το ίδιο να μπει στο internet με το linux, όσο και με τα windows. Έπρεπε να πάει κάποιος να δημιουργήσει τη "Νέα Σύνδεση" στο desktop του, για να αρχίσει τα διπλά κλικ πάνω στο shortcut.

Δεν απαγόρεψα σε κανέναν να λέει τη γνώμη του. Είπα όμως ότι δε μου αρέσει ο φανατισμός. Σχεδόν το ίδιο με την 3η στάση που αναφέρεις.

Μα δεν είπα πως δεν είναι τρύπια τα Windows.

Ο κόσμος τα προτιμάει γιατί είναι ελεεινά απλά, ενώ το Linux είναι του άλλου άκρου. Αφού δοκίμασα 10 φορές να κάνω το mandrake να δει το netmod παραιτήθηκα. Δεν έχει ο καθένας το χρόνο να παλεύει με command lines τη στιγμή που μπορεί με 2 κλικ να κάνει τη δουλειά του. Το οτι αυτή η απλότητα των win κάνει τα μυαλά κρέας, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο βέβαια. :p

Όσο για τονν φανατισμό, υπάρχει και απο τις 2 πλευρές και ειδικότερα από την πλευρά των linuxάδων κι όταν λες οτι υπάρχουν 2 στρατόπεδα κι εσύ ανήκεις από κει, όσο να 'ναι δημιουργούνται συνειρμοί :p

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ NETMOD!!! Εχω φαει την φρικη της ζωης μου για το βρωμοmodem..... Το βαρεμενο μου εκανε τη ζωη μαυρη στα windows (εβαλα dsl και ησυχασα ) . Μη μου λες τωρα οτι το netmod ειναι πιο συμβατο με windows απ'οτι με linux, γιατι θα πηδηξω απο το παραθυρο!!!

Εμένα μια χαρά δουλεύει στα win. Στο mandrake 9.1 είχα το πρόβλημα :worry:

• Απαντήσεις 102
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απ'ότι κατάλαβα, δεν είναι πλήρως κατανοητή η σημασία της ύπαρξης προτύπων και πρωτοκόλλων. Το Ίντερνετ υπάρχει γιατί δημιουργήθηκε ως πρότυπο το IP πρωτόκολλο και ακολουθήθηκε απ'όλους, καθώς πιο πριν υπήρχαν ένα κάρο άλλα πρωτόκολλα (βλέπε netbeui) και η κάθε εταιρία χρησιμοποιούσε το δικό της. Άλλο πρωτόκολλο είχαν τα δίκτυα της IBM, άλλο τα δίκτυα της Apple, άλλο της HP και όπως ήταν φυσικό δεν επικοινωνούσαν το ένα με το άλλο.

Αντίστοιχα και με την HTML. Με ενδιαφέρει να βλέπω τις σελίδες όλων. Και την σελίδα του Microsoftικού, και την σελίδα του καμμένου εεεε του Linuxα :) Απαιτώ ο browser μου να είναι συμβατός με τα διεθνή πρότυπα για να μπόρω να κάνω σωστά την δουλειά μου και να βλέπω σωστά ΟΛΑ τα site.

By the way, με Frontpage δουλεύουν μόνο ερασιτέχνες για τις προσωπικές τους σελίδες. Τα μεγαλύτερα sites φτιάχνονται είτε με Dreamweaver, είτε με Fusion, είτε με κάποια open-source εργαλεία (ειδικά όταν μιλάμε για php).

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (14 Αύγ. 2004 , 16:09)

Εμένα μια χαρά δουλεύει στα win. Στο mandrake 9.1 είχα το πρόβλημα :worry:

Οκ. Δες ειδησεις αυριο... Καλαμαρια μενω... :p