angelboy Δημοσιεύτηκε August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 9, 2004 Τώρα μπορείτε να μοιράσετε το ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο χώρο σας ΑΣΥΡΜΑΤΑ και ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ και όλα αυτά με ασφάλεια κάνοντας χρήση του WAN, το μηχάνημα διαθέτει 2 κεραίες εσωτερικού χώρου και αν το επιβάλουν οι απαιτήσεις μπορείτε να τοποθετήσετε και μια εξωτερική για μεγαλύτερη ακόμα εμβέλεια....... ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΗ SMC 2904WRB V2 Features and Benefits: High Performance & Functionality • User-friendly Web-based management • Connects to a Cable/xDSL modem • Simultaneous Internet access for up to 253 PCs on the LAN using only one IP address • Built-in Stateful Packet Inspection (SPI)fi rewall security • 4-port Auto-MDI-MDIX 10/100 Mbps switch versatility plus 1 10/100 Mbps port for WAN connection • 2 Detachable Antennas • High Speed wireless operation up to 54 Mbps • Robust security features include 802.1x for authentication, Wi-Fi Protected Access (WPA)*, 64-bit/128-bit WEP encryption, and MAC address filtering (* coming Q4-2003) • URL blocking to limit access to certain websites by entering a full URL address or a keyword of the websit • Access control based on IP address filtering, MAC address filtering, date and time of the day • Hacker prevention and logging capability with email alerts prevent common hacker attacks • Syslog Daemon supports sending Syslog information to a Server running any Syslog Daemon • Free DDNS support • Zone Alarm interface for additional access control Compatibility • Platform independent – works with PC, Mac, Linux • IEEE 802.3,802.3u,and 802.11g and 802.11b Reliable • Limited Lifetime Warranty • Free pre and post purchase technical support Όποιος ενδιαφερεται μπορεί να επικοινωνίσει μαζί μου στο 6979791693 Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αυτό είναι αγγελία ή διαφήμηση ? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. September 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αν σε ενδιαφερει πάρε τηλ. στο παραπάνω αριθμό,μπορώ να σου δώσω πληροφορίες και οτιδήποτε άλλο σχετικό αλλά θα με ενδιέφερε και η πώληση του Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Μπα από περιέργεια ρώτησα απλά, μου μοιάζει περισσότερο για διαφήμηση παρά για αγγελεία. Άλλωστε εγώ είμαι οπαδός του wrt54g της linksys, το μόνο wifi router που κάνει τα πάντα και κάτι παραπάνω στην αγορά (φήμες λένε ότι ο Χριστόδουλος αγόρασε περί τα 1000 κομάτια μόλις πληροφωρήθικε ότι το μηχάνημα κάνει παπάδες !) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. September 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Φίλε αν νομίζεις ότι το linksys σου έιναι το καλύτερο είσαι πολύ αρχάριος τότε με τα δίκτυα.....βέβαια δεν εννοώ ότι το smc μου είναι καλύτερο αλλά θα σου πώ μια λέξη και πιστεύω πως θα συμφωνήσεις μαζί μου CISCO ...... (στα παραπάνω μιλάμε με βάση τις δυνατότητες και όχι το κόστος) ....... Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 cisco βάζω μόνο σε ακριβές επαγγελματικές εγκαστάσεις όπου θέλω πολύ μεγάλο availability και πάρα πολλά APs (πάνω από 20-30), για ευκολία στο setup με την χρήση του κατάλληλου μηχανήματος. Βέβαια το κόστος ξεφεύγει στο θεό, αφού τα AP1200 κάνουν όσο και το όνομα τους. Αν και να σου πω την μαύρη αλήθεια τα cisco με βοηθάνε μόνο να ανεβάζω την τιμή στα ύψη, καθότι άλλο να του πεις για μια εγκατάσαση θέλω 60Κ€ για υλικά και 20Κ€ για εγκατάσταση και συντήρηση, και άλλο να του πεις θέλω 5Κ€ για τα υλικά και άλλα 5Κ€ για εγκατάσταση-συντήρηση.... Σε διαβεβαιώ όμως, ότι το συγκεκριμένο linksys έχει απείρως περισσότερες δυνατότητες από τα αντοίστιχα cisco, αν και έχει χαμηλότερη ευαισθησία (που δεν μας πολυενδιαφέρει για εσωτερικούς χώρους). Σηκώνει vlans, και μπορεί να διαχειριστή 4 φορές περισσότερη ταχύτητα από έναν 1711, προσφέροντας και αυτό 5 Ifs όπως και ο 1711, στο 1/8 της τιμής :D Το να συγκρίνεις το linksys wrt54g με cisco, είναι σαν να συγκρίνεις linux με cisco, γιατί αυτή είναι η πραγματική τους διαφορά. To cisco έχει πάρα πολλέ δυνατότητες από την μαμά του, έχει φοβερό availability, έχει όμως και τα bug του. Το wrt από την άλλη έχει open source firmware, έχει πυρήνα Linux, και του βάζεις ότι θες μέσα, μέχρι asterisk έχω δει να σηκώνει ! Α, η εισαγωγή σου με προσβάλει, δεν με ξες από χθες για να με κρίνεις, και δεν έχει σημασία ακόμα και αν είμαι όχι νέος, αλλά ακόμα και άσχετος από δίκτυα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. September 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι το CISCO έχει IOS το οποίο όχι μόνο μπορείς να πειράξεις αλλά ακόμα και να το αλλάξεις.......και όσο για το LINUX κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.........LINUX σε τέτοια μηχανήματα δεν υπάρχει.......αυτό που κάνει το CISCO καλύτερο απο όλα είναι το IOS με την διαφορά οτι τα άλλα να έχουν απλά ένα firmware με επιλογές.... Επίσης αφού έχεις linksys κοίτα στην πρόσοψη του και δες το σήματάκι της CISCO..........αυτό τελειώνει την συζήτηση μας εδώ! Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος angelboy (23 Σεπ. 2004 , 09:19) Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι το CISCO έχει IOS το οποίο όχι μόνο μπορείς να πειράξεις αλλά ακόμα και να το αλλάξεις.......και όσο για το LINUX κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.........LINUX σε τέτοια μηχανήματα δεν υπάρχει.......αυτό που κάνει το CISCO καλύτερο απο όλα είναι το IOS με την διαφορά οτι τα άλλα να έχουν απλά ένα firmware με επιλογές.... Επίσης αφού έχεις linksys κοίτα στην πρόσοψη του και δες το σήματάκι της CISCO..........αυτό τελειώνει την συζήτηση μας εδώ! Oτι πεις φίλε μου.... Μάλλον δεν γνωρίζω ότι τα 3 ciscoAP 350 που έχω στην ταράτσα μου τρέχουν IOS, ούτε βέβαια θα γνωρίζω ότι καμιά 40 cisco 1200 που έχω εγκαταστήσει μαζί με 2 BBSM, ότι τρέχουν IOS. Και είναι σίγουρο ότι δεν θα γνωρίζω καν τι είναι το ΙΟS και φυσικά δεν θα έχω πάρει CCNA. Όπως είναι σίγουρο ότι δεν μπορώ να βάλω debian σε wrt, είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει embeded linux, είναι σίγουρο ότι το http://www.openwrt.org είναι μία απάτη, εγώ μάλλον έβλεπα όνειρο όταν έκανα apt-get install στο wrt καθότι εσύ ξέρεις καλύτερα.... Και φυσικά δεν πήρε κάπου το αυτί μου ότι η cisco θα λανσάρει καινούργια σειρά routers που θα τρέχουν linux... Τώρα μπορώ να τελειώσω και εγώ την συζήτηση εδώ, καθότι ποιός είμαι εγώ να ξέρω τι μου γίνετε........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. September 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2004 Re file to paizeis les kai poios eisai......siga ti exeis stin taratsa sou kai sto finale den me endiaferei ti exeis stin taratsa sou....... epeidi ego anoiksa apo to threat to kleino...... kai oso gia ta parapano poy les mporei na ta pei opoiosdipote.....i magkia einai na kaneis ton allon na katalabei poios eisai kai oxi na tou les diafora gia na epidikneis ton eafto sou...... allou fenaitai an eisai magkas...... ama itan etsi edo tha eixe gemisei selides me olous tous xristes tou myphone legontas to ti exoun kai to ti den exoun kanei - parei....... den einai kako na sou bazei ta gialia se merika themata ithikis enas pitsirikas alla den einai kai kako na to apodexesai...... ekei tha deikeis poios eisai...... Ego asxoloume apla tipota perissotero kai den distazo na to po......kai ola afta apo hobby pou an kathiso kai asxolitho ......... einai mia alli istoria............... basika tha me ikanopoiouse na eblepa kapoion edo na sou apantouse mprabo file poli kalos sigxaritiria kai tetoia .......den ksero an katafera na se kano na skefteis ligo diaforetika opos kai na exei....... telos Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Mε αποκάλεσες αρχάριο, υπέθεσες ότι δεν γνωρίζω από IOS, αμφισβήτησες ότι πέρνουν τα Linksys embeded linux, πέταξες και το θεϊκό επιχείρημα "αφού έχεις linksys κοίτα στην πρόσοψη του και δες το σήματάκι της CISCO..........αυτό τελειώνει την συζήτηση μας εδώ!", και νομίζεις ότι έτσι μου πουλάς μαγκιά, και μπορείς να μιλάς για ηθική ? Μαγκιά είναι να μιλάς στον συνομηλιτή σου χωρίς να τον προσβάλεις, μαγκιά είναι να μιλάς χωρίς να ξέρεις τι ξέρει, αλλά να μην τον υποβιβάζεις. Άντε πούλα κανα smc τώρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. October 6, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2004 Όταν κάποιος είναι εγωιστής έτσι απαντάει....... Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Ότι πεις. Είμαι εγωιστής και δεν μου αρέσει να με αποκαλούν άσχετο, έχεις δίκιο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. October 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Όλοι άσχετοι είμαστε.....η μήπως εσύ θεωρείς ότι είναι ο γνώστης των πάντων σε αυτό το θέμα.....?????? Μπορούσες να πείς ότι είσαι λίγο γνώστης....αυτό θα ήταν δεκτό .... Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papashark Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Όχι είμαι άσχετος, εσύ που είσαι πιο σχετικός με έκρινες ήδη. Και φυσικά θεωρείς ότι είναι μαγκιά και ηθικά αποδεκτό το να με κρίνεις. Μαγκιά είναι να μην κρίνεις τον άλλο, ειδικά όταν δεν ξέρεις έαν είσαι πιο σχετικός από αυτόν ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelboy Δημ. October 20, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Ρε φίλε ...... αν καταλάβεις τι θέλω να σου πώ......δεν θα απαντούσες και θα άφηνες το θέμα έτσι..... αλλά εσύ προσπαθείς να επιβληθείς.....ανα σε ενθαρύνει και σε ευχαριστεί αυτό κάντο... Παράθεση NOTHING TO LOOSE.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. November 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2004 o Papashark exei dikio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts