Jump to content

NEC 900c: H επόμενη γενιά στα Handheld PC.

TrobocopR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενα προγραμμα γραφης ελληνικων της Paragon που χρησιμοποιουσα στο Jornada 720
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Το μηχανημα ειναι πολυ καλο και γρηγορο εχει και την usb θυρα που ειναι πολυ χρησιμη για να συνδεσεις ποντικι η stick.Το κακο ειναι οτι τα προγραμματα που το συνοδευουν οπως το word το excel τα pim applications παρεχουν τα βασικα με αποτελεσμα να αναγκαστω να αγορασω αλλα,παντως αν κανεις τα θελει μπορω να του τα δωσω

οταν λες τα βασικα τι εννοεις; στη θυρα μπορει να παρει και ΒΤ;

ευχαριστω προκαταβολικα.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο το 900c και μπορω και γραφω ελληνικα και να διαβαζω βεβαια αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες

Ένα χρόνο; Τον Μάρτη δεν ανακοινώθηκε; :confused:

Όπως και να έχει, αληθεύει ότι μεγάλο μέρος των προγραμμάτων για ΑRM (Jornada 7xx) παίζουν και στο νεκ; Η λύση της πάραγκον είναι η ίδια που είχες στο 720 ή αγόρασες ξεχωριστή έκδοση;

Tο εχω αγορασει απο Αμερικη και της Paragon ειναι το ιδιο με το Jornada.Απο πλευρας προγραμματων αλλα παιζουν και αλλα οχι

Tο εχω αγορασει απο Αμερικη και της Paragon ειναι το ιδιο με το Jornada.Απο πλευρας προγραμματων αλλα παιζουν και αλλα οχι

Mάλιστα... Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο φίλε. Δεδομένου ότι τα ελληνικά για jornada είναι εβραίος :p διαθέσιμα σε όλη την κοινότητα με ένα απλό πμ, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του από έλληνες χρήστες. Υποθέτω βέβαια ότι η ελληνοποίηση του λειτουργικού δεν παίζει, ωστόσο προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο αφού και στο 720 που παίζει δεν την χρησιμοποιώ. Να γράφω ελληνικά με ενδιαφέρει...

Αν ξύπναγε και η εδώ αντιπροσωπεία καλά θα ήταν....

Μια ακόμα απορία. Ο ΙΕ που ενσωματώνει το μηχάνημα παίζει κανονικά σε όλα τα site; Η απόδοση του μόντεμ;

Mάλιστα... Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο φίλε. Δεδομένου ότι τα ελληνικά για jornada είναι εβραίος :p διαθέσιμα σε όλη την κοινότητα με ένα απλό πμ, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του από έλληνες χρήστες. Υποθέτω βέβαια ότι η ελληνοποίηση του λειτουργικού δεν παίζει, ωστόσο προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο αφού και στο 720 που παίζει δεν την χρησιμοποιώ. Να γράφω ελληνικά με ενδιαφέρει...

Αν ξύπναγε και η εδώ αντιπροσωπεία καλά θα ήταν....

Μια ακόμα απορία. Ο ΙΕ που ενσωματώνει το μηχάνημα παίζει κανονικά σε όλα τα site; Η απόδοση του μόντεμ;

Ο ΙΕ ειναι αρκετα γρηγορος αλλα σε πολλα ελληνικα σαιτ οι χαρακτηρες δεν εμφανιζονται σωστα.Το μοντεμ δεν το εχω χρησιμοποιησει για να σου πω.

Τελικα εχει κανενας το NEC 900c εκτος απο εμενα?

Πολλοί έχουμε παλαιότερα Handheld PC (Εδώ το επίσημο θέμα τους) ωστόσο μέχρι στιγμής το Nec δεν είναι ακριβώς best selling product... Ο πρώτος λόγος είναι η τιμή του (πολλοί σκέφτονται ότι με τα ίδια λεφτά παίρνουν φορητό και ως ένα σημείο είναι σωστό) ενώ από την άλλη μέχρι στιγμής το τοπίο με την υποστήριξη ελληνικών ήταν θολό έως άραχλο... Άλλωστε το κοινό του είναι εξ ορισμού περιορισμένο (οι περισσότεροι θέλουν PDA για παιχνίδια και πολυμέσα, πράγμα που δεν αποτελεί τον προσανατολισμό των Handheld PC) και επιπλέον δεν κυκλοφορεί και πολύ καιρό στην αγορά.

Πράγματι πάντως, τα χρήματα που ζητάει το μηχάνημα είναι πολλά. Μόλις πέσει λίγο η τιμή του και ελλείψη ανταγωνισμού στην κατηγορία θα είναι πιο προσιτό και πιθανόν να το επιλέξουν και άλλοι.

Εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. :)

• 3 months later...
Ένα εξαιρετικό site αφιερωμένο στο 900c!!! Πολύ καλή προσπάθεια, είναι το πιο οργανωμένο που έχω βρει! Στα χνάρια του 7xx Handheld attitude page :up:

http://www.diverseinfo.com/INDEX.PHP

To παραπάνω site μετακόμισε. Θα το βρείτε πλέον εδώ:

http://www.hpcnec.com

• 3 months later...
Πουλαω το NEC μου.Οποιος ενδιαφερετε ας στειλει PM.Ειναι σε αριστη κατασταση και συνοδευεται απο τσαντακι.

Πόσο; στείλε πμ...

Φιλε μου δεν μπορω να σου στειλω πμ γιατι το συστημα μου λεει οτι πρεπει να σβησεις καποια μηνυματα δικα σου