stratus Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ενα προγραμμα γραφης ελληνικων της Paragon που χρησιμοποιουσα στο Jornada 720 Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 θεωρεις οτι αξιζε τα λεφτα του; Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Το μηχανημα ειναι πολυ καλο και γρηγορο εχει και την usb θυρα που ειναι πολυ χρησιμη για να συνδεσεις ποντικι η stick.Το κακο ειναι οτι τα προγραμματα που το συνοδευουν οπως το word το excel τα pim applications παρεχουν τα βασικα με αποτελεσμα να αναγκαστω να αγορασω αλλα,παντως αν κανεις τα θελει μπορω να του τα δωσω Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 οταν λες τα βασικα τι εννοεις; στη θυρα μπορει να παρει και ΒΤ; ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο το 900c και μπορω και γραφω ελληνικα και να διαβαζω βεβαια αρχεια με ελληνικους χαρακτηρες Ένα χρόνο; Τον Μάρτη δεν ανακοινώθηκε; :confused: Όπως και να έχει, αληθεύει ότι μεγάλο μέρος των προγραμμάτων για ΑRM (Jornada 7xx) παίζουν και στο νεκ; Η λύση της πάραγκον είναι η ίδια που είχες στο 720 ή αγόρασες ξεχωριστή έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Φέρνει η Expansys Nec 900c; Ο_ο Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Eδώ και μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Tο εχω αγορασει απο Αμερικη και της Paragon ειναι το ιδιο με το Jornada.Απο πλευρας προγραμματων αλλα παιζουν και αλλα οχι Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Για bt δεν εχω δοκιμασει Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Tο εχω αγορασει απο Αμερικη και της Paragon ειναι το ιδιο με το Jornada.Απο πλευρας προγραμματων αλλα παιζουν και αλλα οχι Mάλιστα... Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο φίλε. Δεδομένου ότι τα ελληνικά για jornada είναι εβραίος :p διαθέσιμα σε όλη την κοινότητα με ένα απλό πμ, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του από έλληνες χρήστες. Υποθέτω βέβαια ότι η ελληνοποίηση του λειτουργικού δεν παίζει, ωστόσο προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο αφού και στο 720 που παίζει δεν την χρησιμοποιώ. Να γράφω ελληνικά με ενδιαφέρει... Αν ξύπναγε και η εδώ αντιπροσωπεία καλά θα ήταν.... Μια ακόμα απορία. Ο ΙΕ που ενσωματώνει το μηχάνημα παίζει κανονικά σε όλα τα site; Η απόδοση του μόντεμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μπορεις να δοκιμασεις το BT usb? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Mάλιστα... Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο φίλε. Δεδομένου ότι τα ελληνικά για jornada είναι εβραίος :p διαθέσιμα σε όλη την κοινότητα με ένα απλό πμ, ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση του από έλληνες χρήστες. Υποθέτω βέβαια ότι η ελληνοποίηση του λειτουργικού δεν παίζει, ωστόσο προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορο αφού και στο 720 που παίζει δεν την χρησιμοποιώ. Να γράφω ελληνικά με ενδιαφέρει... Αν ξύπναγε και η εδώ αντιπροσωπεία καλά θα ήταν.... Μια ακόμα απορία. Ο ΙΕ που ενσωματώνει το μηχάνημα παίζει κανονικά σε όλα τα site; Η απόδοση του μόντεμ; Ο ΙΕ ειναι αρκετα γρηγορος αλλα σε πολλα ελληνικα σαιτ οι χαρακτηρες δεν εμφανιζονται σωστα.Το μοντεμ δεν το εχω χρησιμοποιησει για να σου πω. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μπορεις να δοκιμασεις το BT usb? Μπα δεν εχω αυτη την δυνατοτητα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 οκ ευχαριστω παντως Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Τελικα εχει κανενας το NEC 900c εκτος απο εμενα? Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 εδω μεσα δεν εχει παρουσιαστη αλλος. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. February 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Τελικα εχει κανενας το NEC 900c εκτος απο εμενα? Πολλοί έχουμε παλαιότερα Handheld PC (Εδώ το επίσημο θέμα τους) ωστόσο μέχρι στιγμής το Nec δεν είναι ακριβώς best selling product... Ο πρώτος λόγος είναι η τιμή του (πολλοί σκέφτονται ότι με τα ίδια λεφτά παίρνουν φορητό και ως ένα σημείο είναι σωστό) ενώ από την άλλη μέχρι στιγμής το τοπίο με την υποστήριξη ελληνικών ήταν θολό έως άραχλο... Άλλωστε το κοινό του είναι εξ ορισμού περιορισμένο (οι περισσότεροι θέλουν PDA για παιχνίδια και πολυμέσα, πράγμα που δεν αποτελεί τον προσανατολισμό των Handheld PC) και επιπλέον δεν κυκλοφορεί και πολύ καιρό στην αγορά. Πράγματι πάντως, τα χρήματα που ζητάει το μηχάνημα είναι πολλά. Μόλις πέσει λίγο η τιμή του και ελλείψη ανταγωνισμού στην κατηγορία θα είναι πιο προσιτό και πιθανόν να το επιλέξουν και άλλοι. Εγώ θα το σκεφτώ σοβαρά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Ένα εξαιρετικό site αφιερωμένο στο 900c!!! Πολύ καλή προσπάθεια, είναι το πιο οργανωμένο που έχω βρει! Στα χνάρια του 7xx Handheld attitude page :up: http://www.diverseinfo.com/INDEX.PHP To παραπάνω site μετακόμισε. Θα το βρείτε πλέον εδώ: http://www.hpcnec.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Πουλαω το NEC μου.Οποιος ενδιαφερετε ας στειλει PM.Ειναι σε αριστη κατασταση και συνοδευεται απο τσαντακι. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Πόσο; στείλε πμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Πόσο; στείλε πμ... Φιλε μου δεν μπορω να σου στειλω πμ γιατι το συστημα μου λεει οτι πρεπει να σβησεις καποια μηνυματα δικα σου Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 ok, anyway, άκυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts