bfc Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Για να καταλήξουμε και καπου...το grand ειχει το λιγοτερο 236,36€ και το S4 Duos εχει 331€. Κοντα στα 100€ διαφορα. Αξιζουν 100€ να μην εχεις εγγυηση ελληνικη και μικροτερη οθονη ή για 100€ παραπανω να εχει καλυτερο επεξεργαστη ?? Ε ? Αυτό ειναι υποκειμενικό. Για άλλον αξίζει η μεγαλύτερη οθόνη, για άλλον η εγγύηση και για κάποιον άλλον ο επεξεργαστής. Η διαφορά δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής και για σένα που ήδη έχεις ένα S3 και ένα S4 μου φαίνεται δύσκολο να συνηθήσεις το Grand που είναι πολύ κατώτερο σε όλα σε σχέση με το S3 και S4. Το λέω ξανά μόνο αν πιάσεις ένα κινητό στα χέρια σου μπορεί να ξέρεις αν κάνει για σένα. καλησπέρα σε όλους , Ακουω διάφορες αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με την συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να πω και εγω τις πρωτες μου εντυπώσεις καθώς έχω συμπληρώσει περίπου δεκα μέρες χρήσης. Εμενα δεν μου κολάει καθόλου , είναι αρκετά γρηγορο στην χρήση του , δεν μου έχει κάνει ποτέ επανεκίνηση και ούτε έχω μέχρι στιγμής το παραμικρό πρόβλημα με το σήμα όπως έχουν αναφέρει κάποιοι απο εσάς . Είναι αφάνταστα πρακτικό με την χρήση και εναλαγή των δυο sim σε σχέση με άλλα dual που έχουν πέσει στα χέρια μου . Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Το μόνο που με προβληματίζει είναι η αυτονομία της Μπαταρίας . Με αρκετή έως πολύ χρήση τις καθημερινές λόγο δουλειάς μου κρατάει ενα 24ωρο με το ζόρι αλλά το περίεργο είναι και το ΣΚ που δεν μιλαω τόσο διαφορά δεν βλέπω . 3g και wi-fi normal χρήση και γενικότερα τα περισσότερα τα έχω κλειστά μόνιμα . Για παράδειγμα όπως έχω αναφέρει σε παλαιότερο μου post μέσα σε 8 ώρες ύπνου με κλειστά τα πάντα χάνει 15 - 20 % . Δεν ξέρω τι να πω..Ίσως να φταίει το οτι είναι dual ...΄Ή κάνω εγώ κατι λάθος... Περιμένω απο τους κατόχους την ανταπόκριση σας σχετικά με την αυτονομία . Ευχαριστω Έχω διαβάσει για αυτό το πρόβλημα και λένε ότι λύνεται με αλλαγή kernel (firmware). Εγώ προσωπικά δε το έχω. Με ανοιχτό wifi και συγχρονισμό χάνει 15% σε ένα 8 ωρο (βράδυ). Για δοκιμασε το και εσύ και πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αυτό ειναι υποκειμενικό. Για άλλον αξίζει η μεγαλύτερη οθόνη, για άλλον η εγγύηση και για κάποιον άλλον ο επεξεργαστής. Η διαφορά δεν είναι μόνο ο επεξεργαστής και για σένα που ήδη έχεις ένα S3 και ένα S4 μου φαίνεται δύσκολο να συνηθήσεις το Grand που είναι πολύ κατώτερο σε όλα σε σχέση με το S3 και S4. Το λέω ξανά μόνο αν πιάσεις ένα κινητό στα χέρια σου μπορεί να ξέρεις αν κάνει για σένα. Έχω διαβάσει για αυτό το πρόβλημα και λένε ότι λύνεται με αλλαγή kernel (firmware). Εγώ προσωπικά δε το έχω. Με ανοιχτό wifi και συγχρονισμό χάνει 15% σε ένα 8 ωρο (βράδυ). Για δοκιμασε το και εσύ και πες μου. Αν μπορεις να με βοηθήσεις πως να το κάνω αυτό θα το εκτιμούσα...εσυ το έχεις κάνει και έχεις δει διαφορά ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καποιος φιλος ποιο πανου λεη οτι το grant ειναι πολυ κατοτερο του s4 μαλον ηθελε να πη το αντιθετο και μπερδεφτεικε οσο για το σημα φιλεμου δοκιμασε να πας σε σημεια δυσκολα που τα αλλα θα ειναι στα ορια εσυ δεν θα υπαρχης αλωστε στο sait της coogle εαν μπης θα δης απο τους 89 χρηστες που υπαρχουν ολοι εχουν προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 καποιος φιλος ποιο πανου λεη οτι το grant ειναι πολυ κατοτερο του s4 μαλον ηθελε να πη το αντιθετο και μπερδεφτεικε οσο για το σημα φιλεμου δοκιμασε να πας σε σημεια δυσκολα που τα αλλα θα ειναι στα ορια εσυ δεν θα υπαρχης αλωστε στο sait της coogle εαν μπης θα δης απο τους 89 χρηστες που υπαρχουν ολοι εχουν προβλημα Όχι δε μπερδεύτηκε. Σωστά το είπε. Τώρα αν πας να μας αποδείξεις το αντίθετο τότε σίγουρα μας κάνεις πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 επειδη εχω διαβασει αρκετα για το προβλημα του s4 mini duos με το σημα θελω να πω τα εξης: α)το προβλημα ειναι μονο στην δικαρτη εκδοση. β) οι μισοι χρηστες αντιμετωπιζουν προβλημα αρα δε προκειται για καποιες μεμονομενες περιπτωσεις. γ) συμφωνα με αναφορες της τελευταιας εβδομαδας το προβλημα λυθηκε με το τελευταιο update που βγηκε στις 16/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Αν μπορεις να με βοηθήσεις πως να το κάνω αυτό θα το εκτιμούσα...εσυ το έχεις κάνει και έχεις δει διαφορά ??? Εγώ δεν ειδα διαφορά γιατί δεν έχω το συγκεκριμένο πρόβλημα. Υπάρχουν αναφορές ότι το πρόβλημα για όσους το έχουν λύνετε φλασάροντας τον brazilian kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) παιδια στο ελαντα που ζουμε οτι εχωμε ειναι το καλυτερο η συγκριση που κανη ενας φιλος ποιο πανω οτι το s3 και το s4 ειναι πολυ ανωτερα απο το grand κανη λαθος η μονη διαφορα ειναι με το s4 o επεξεργαστης λιγο ποιο γρηγορος και η μνημη κατα τα αλλα το grand αποδιδη πιστα χωρις κολιματα και θερμοκρασιες σε σημειο να ψινης αυγο τωρα για το s3 ειναι κατοτερο σε ολλα και το λεω γιατι το εχω και γνωριζο το τηλεφωνο πολυ καλα τωρα για το s4mini ρε παιδια το τηλεφωνο αυτο δεν εχη κυκλοφοριση στης χωρες της ευρωπης τι συγκριση να κανομε αφου το τηλεφωνο ειναι κινεζια με 100 ευρω περνης κινεζικο που τρεχη σαν τρελο αλλα σου μενη γρηγορα στο χερι οπιος καταλαβε καταλαβε Edited October 25, 2013 by moyro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παιδια στο ελαντα που ζουμε οτι εχωμε ειναι το καλυτερο η συγκριση που κανη ενας φιλος ποιο πανω οτι το s3 και το s4 ειναι πολυ ανωτερα απο το grand κανη λαθος η μονη διαφορα ειναι με το s4 o επεξεργαστης λιγο ποιο γρηγορος και η μνημη κατα τα αλλα το grand αποδιδη πιστα χωρις κολιματα και θερμοκρασιες σε σημειο να ψινης αυγο τωρα για το s3 ειναι κατοτερο σε ολλα και το λεω γιατι το εχω και γνωριζο το τηλεφωνο πολυ καλα τωρα για το s4mini ρε παιδια το τηλεφωνο αυτο δεν εχη κυκλοφοριση στης χωρες της ευρωπης τι συγκριση να κανομε αφου το τηλεφωνο ειναι κινεζια με 100 ευρω περνης κινεζικο που τρεχη σαν τρελο αλλα σου μενη γρηγορα στο χερι οπιος καταλαβε καταλαβε Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πραγματικά μας έσωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lm555 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 τι εγινε ? μόνο σε τρια μαγαζια διαθεσιμο στο σκρουτζ και αυτα 350+ , τι έγιναν όλοι οι άλλοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 δεν το βρισκουν μου ειπε ενα καταστημα που πηρα τηλ....τωρα ποιος ξερει !!! παντως αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω οτι δεν υπαρχει και δεν βγαινει στην Ευρωπη ειναι ακυρο γιατι αφενος τα μαγαζια δεν θα λεγανε οτι εχει Ευρωπαικη Εγγυηση και αφετερου Samsung hellas θα ελεγε οτι ειναι κινεζικο και οχι οτι αν ειναι απο Ευρωπαικη χωρα στο καλυπτουμε και εμεις. Αρα φιλε μην λες πραγματα που δεν στεκουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 δεν το βρισκουν μου ειπε ενα καταστημα που πηρα τηλ....τωρα ποιος ξερει !!! παντως αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω οτι δεν υπαρχει και δεν βγαινει στην Ευρωπη ειναι ακυρο γιατι αφενος τα μαγαζια δεν θα λεγανε οτι εχει Ευρωπαικη Εγγυηση και αφετερου Samsung hellas θα ελεγε οτι ειναι κινεζικο και οχι οτι αν ειναι απο Ευρωπαικη χωρα στο καλυπτουμε και εμεις. Αρα φιλε μην λες πραγματα που δεν στεκουν. Ότι έχω πει το εχω πει το έχω πει τεκμηριωμένα. Αφου εισαι σίγουρος ότι υπάρχει Ευρώπη και εσυ λες πραγματα που στέκουν πιο είναι το Ευρωπαικό firmware για το i9192, πχ Γερμανιας, Ολλανδιας κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trois Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα σε ολους, Μολις παρελαβα το κινητο μου και παρατηρω το εξης: Στην συσκευασια γραφει ''American SIM Model'' και στα πλαγια εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει τα εξης: ''Αmerican Model: This product is only compatible with a SIM-card issued from a mobile operator within the Americas (The North,South and Central Americas and the Caribbean)'' . Εχω τρομαξει με αυτο που βλεπω, δεν εχω ανοιξει την συσκευασια γιατι φοβαμαι μηπως προκειται για κλειδωμενη συσκευη. Να πω οτι το αγορασα απο μαγαζι του skroutz με διαβεβαιωσαν πρως προκειται για EU αντιπροσωπεια και εγγυηση καλυπτεται και απο samsung hellas. Επισης παρατηρω στο αυτοκολλητο της συσκευασιας οτι ειναι Made In China και εχει ΕΝΑΝ αριθμο ΙΜΕΙ (δεν θα πρεπε να εχει δυο αριθμους ΙΜΕΙ αφου ειναι DUOS????) Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καπου πρέπει να λεει το μοντέλο πχ gt-i9192. Τι μοντέλο λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkoumparelos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Καλησπερα σε ολους, Μολις παρελαβα το κινητο μου και παρατηρω το εξης: Στην συσκευασια γραφει ''American SIM Model'' και στα πλαγια εχει ενα αυτοκολλητο που γραφει τα εξης: ''Αmerican Model: This product is only compatible with a SIM-card issued from a mobile operator within the Americas (The North,South and Central Americas and the Caribbean)'' . Εχω τρομαξει με αυτο που βλεπω, δεν εχω ανοιξει την συσκευασια γιατι φοβαμαι μηπως προκειται για κλειδωμενη συσκευη. Να πω οτι το αγορασα απο μαγαζι του skroutz με διαβεβαιωσαν πρως προκειται για EU αντιπροσωπεια και εγγυηση καλυπτεται και απο samsung hellas. Επισης παρατηρω στο αυτοκολλητο της συσκευασιας οτι ειναι Made In China και εχει ΕΝΑΝ αριθμο ΙΜΕΙ (δεν θα πρεπε να εχει δυο αριθμους ΙΜΕΙ αφου ειναι DUOS????) Παρακαλω οποιος γνωριζει κατι πει. Καλημέρα και από εμένα. Αντί να αναρωτιέσαι και να περιμένεις την όποια απάντηση γιατί δεν πηγαίνεις με την συσκευασία και το κινητό ανά χείρας στο μαγαζί που το προμηθεύτηκες και να λυθούν όλες σου οι απορίες. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimar1987 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Απο ποιο μαγαζι το πηρες για να εχουμε το νου μας εμεις οι υπολοιποι που θελουμε να το αγορασουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) Ότι έχω πει το εχω πει το έχω πει τεκμηριωμένα. Αφου εισαι σίγουρος ότι υπάρχει Ευρώπη και εσυ λες πραγματα που στέκουν πιο είναι το Ευρωπαικό firmware για το i9192, πχ Γερμανιας, Ολλανδιας κτλ? φιλε bfc δεν αναφερομουν σε σενα αλλα στο πιο πανω φιλο moyro που ειπε : "καλα τωρα για το s4mini ρε παιδια το τηλεφωνο αυτο δεν εχη κυκλοφοριση στης χωρες της ευρωπης τι συγκριση να κανομε αφου το τηλεφωνο ειναι κινεζια με 100 ευρω περνης κινεζικο που τρεχη σαν τρελο αλλα σου μενη γρηγορα στο χερι οπιος καταλαβε καταλαβε " φιλε aimar1987 νομιζω οτι πρεπει να μας πεις το μαγαζι τι σου απαντησε και ποιο ειναι για να ξερουμε ... Edited October 26, 2013 by geopsimos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 φιλε bfc δεν αναφερομουν σε σενα αλλα στο πιο πανω φιλο moyro που ειπε : "καλα τωρα για το s4mini ρε παιδια το τηλεφωνο αυτο δεν εχη κυκλοφοριση στης χωρες της ευρωπης τι συγκριση να κανομε αφου το τηλεφωνο ειναι κινεζια με 100 ευρω περνης κινεζικο που τρεχη σαν τρελο αλλα σου μενη γρηγορα στο χερι οπιος καταλαβε καταλαβε " φιλε aimar1987 νομιζω οτι πρεπει να μας πεις το μαγαζι τι σου απαντησε και ποιο ειναι για να ξερουμε ... Α εντάξει. Έγινε παρεξήγηση γιατί και εγώ εχω πει ότι δεν υπάρχει προς το παρόν Ευρωπαικό μοντέλο, αλλά όχι ότι ειναι και κινέζικο όπως λέει ο moyros. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 το θεμα τελικα δεν ειναι ποιος ειπε τι αλλα να ειναι το κινητο καλο και χωρις προβληματα γιατι διαβαζα σημερα στο gsmarena πολλους που λεγανε οτι χανει το σημα και διαφορα αλλα προβληματα......σε εσας που το εχετε κανει τετοια κουλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 το θεμα τελικα δεν ειναι ποιος ειπε τι αλλα να ειναι το κινητο καλο και χωρις προβληματα γιατι διαβαζα σημερα στο gsmarena πολλους που λεγανε οτι χανει το σημα και διαφορα αλλα προβληματα......σε εσας που το εχετε κανει τετοια κουλα ? Όχι κανένα τετοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trois Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) το μοντελο που γραφει στην συσκευασια ειναι ''GT-I9192'' και στο λευκο αυτοκολλητο που ειχει το ενα ΙΜΕΙ και λοιπες πληροφοριες, γραφει ''GT-I9192 UD'' Καλημέρα και από εμένα. Αντί να αναρωτιέσαι και να περιμένεις την όποια απάντηση γιατί δεν πηγαίνεις με την συσκευασία και το κινητό ανά χείρας στο μαγαζί που το προμηθεύτηκες και να λυθούν όλες σου οι απορίες. Εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα. Δεν βρισκομαι Αθηνα για να το κανω συν το οτι το μαγαζι δεν λειτουργει Σαβ/κο για να τους παρω τηλ. Edited October 26, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 (edited) το μοντελο που γραφει στην συσκευασια ειναι ''GT-I9192'' και στο λευκο αυτοκολλητο που ειχει το ενα ΙΜΕΙ και λοιπες πληροφοριες, γραφει ''GT-I9192 UD'' Το κινητο το έχεις σφραγισμένο ή το έχεις ανοιξει για να το συνδεσεις στο υπολογιστη και να δουμε πιο firmware εχει? επίσης για το ΙΜΕΙ που ρώτησες και το δικό μου στη συσκυασία ένα γράφει απλά το δεύτερο ΙΜΕΙ αλλάζει το τελευταίο νούμερο. Edited October 26, 2013 by bfc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkoumparelos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Προς trois Αν θέλεις στειλε μου με pm το όνομα του καταστήματος από όπου αγόρασες το κινητό . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trois Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Το κινητο το έχεις σφραγισμένο ή το έχεις ανοιξει για να το συνδεσεις στο υπολογιστη και να δουμε πιο firmware εχει? επίσης για το ΙΜΕΙ που ρώτησες και το δικό μου στη συσκυασία ένα γράφει απλά το δεύτερο ΙΜΕΙ αλλάζει το τελευταίο νούμερο. οχι το κινητο το εχω σφραγισμενο για να ειμαι καλυμμενος σε περιπτωση επιστροφης. Γενικοτερα με ανησυχει το θεμα γιατι ψαχνοντας βρηκα αυτο το αρθρο και τα σχολια : http://www.droid-life.com/2013/09/26/international-galaxy-note-3-devices-are-sim-locked-to-specific-regions/ Απ' οτι καταλαβαινω το κινητο που εχω ειναι αχρηστο για Ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopsimos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 φιλε μου πες μας το μαγαζι δεν ειναι κακο νομιζω....αν δεν θες μπορεις να μου το στειλεις με pm και μενα να το ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 φιλε μου πες μας το μαγαζι δεν ειναι κακο νομιζω....αν δεν θες μπορεις να μου το στειλεις με pm και μενα να το ξερω... Αυτη τη στιγμη το εχουν μονο 4 μαγαζια στο skroutz. Ενα απ αυτα το αναφερει ως GT-I9192 US. Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts