bomber21 Δημοσιεύτηκε August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 8, 2004 Πριν κανα διμηνο αγορασα νεο υπολογιστη P4 στα 3.2. Καποια στιγμη μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι εχουν μπει νεα αρχεια στον υπολογιστη και πρεπει να βαλω το cd των windows αλλα εγω το αμελησα!Και την επομενη μερα δεν ανοιγε,δεν εμπαινε στα windows δηλαδη!Ανοιγει,φτανει μεχρι τις μαυρες οθονες που γραφουν τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη και σταματαει εκει... Να σημειωσω οτι τις προηγουμενες ημερες ειχε μπει ενας ιος ονοματι isass (ή καπως ετσι) αλλα ειχα κατεβασει ενα patch απο τη microsoft και το προβλημα λυθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 α) Δοκίμασε να μπεις στα win σε safe mode πατώντας F8 αν δεν μπαίνει ξαναεγκατέστησε τα από πάνω από τα άλλα χωρίς να σβήσεις τίποτα. Πάς στα BIOS τον βάζεις να κάνει boot από CD και πατάς να τα εγκαταστήσει. Αν έχεις απορίες ξαναρώτα :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Oταν το ανοιγω μου λεει ''εκκινηση σε safe mode'',''εκκινηση με τις προηγουμενες ρυθμισεις'' αλλα οτι και αν επιλεξω μενει στη μαυρη οθονη...Στο bios πως μπαινω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Πατας το del οταν στο ζητησει. Αυτο για τις προηγουμενες ρυθμισεις θα επρεπε λογικα να σου βγενει μονο του. Παντως μπες σε safemode πατωντας F8 Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Δεν μπαινει σε safe mode πατωντας το f8.Mαλλον πρεπει να μπω στο BIOS.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apektos Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 gia sas ixa to idio provlima me ena forito ke ekana afto ''εκκινηση με τις προηγουμενες ρυθμισεις'' ke ime ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts