Jump to content

Περίεργο lagarisma σε παιχνίδια...

aggeloszog
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην ομάδα.

Μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζα το προ 13 και το φιφα 13 άνετα στον υπολογιστή μου...Εώ και 2 μηνες τα είχα παρατήσει και σήερα που επέστρεψα παρατήρησα ότι υπάρχει πρόβλημα.Ξεκινάω να παίζω κανονικά, όλα οκ αλλά απο ένα σημείο και μετά το παιχνίδι laggarei απίστευτα, και πραγματικά δεν παίζεται με τίποτα...Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το σηκώνει η καρτα γραφικών και γενικά το σύστημα γιατί όπως ειπα,μεχρι και πριν 2 μηνες επαιζε κανονικότατα...να αναφέρω οτι υπάρχουν διαστήματα μέσα στο ματς που παίζω smoothly (σπάνια βέβαια) και άλλα διαστήματα που γίνεται ένα μπάχαλο...Πρόβλημα cpu ή gpu??Eυχαριστώ...

Online λαγγάρει? Μας μπερδεύεις ...... Εαν ναι τότε γραμμή. Offline (single player) θέμα υπολογιστή. Ξεκινάς με αναβαθμίσεις windows, gpu, και ενα καλό εσωτερικό καθάρισμα τώρα με την ζέστη

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Online λαγγάρει? Μας μπερδεύεις ...... Εαν ναι τότε γραμμή. Offline (single player) θέμα υπολογιστή. Ξεκινάς με αναβαθμίσεις windows, gpu, και ενα καλό εσωτερικό καθάρισμα τώρα με την ζέστη

έχεις δίκιο,δεν το διευκρίνησα..offline λαγκάρει και πολύ περίεργα όπως περιέγραψα..απ όσο μπορώ εγώ να καταλάβω,νομίζω πως είναι θέαμ υπερθέρμανσης του επεξεργαστή.Αναβαθμίσεις έχω κάνει τις καλύτερες πιστεύω (και τον driver της κάρτας γραφικών)..Θα δοκιμάσω να παίξω αύριο και αν δω ότι την πρώτη ώρα παίζει καλά, αλλά στη συνέχεια λαγκάρει, τότε θα φταίει η υπερθέρμανση.. Όποια άλλη ιδέα/οδηγία ευπρόσδεκτη....

ΥΓ: το pc ειναι laptop οπότε δεν γίνεται να κάνω εσωτερικό καθαρισμό...

Edited by aggeloszog

Βεβαίως και γίνεται εσωτερικός καθαρισμός. Πήγενε το σε ένα πρατήριο και από πολύ μακριά ρίξτου αέρα !!!!!!!!!! Ειδικά εκεί που παίρνει και βγάζει ο ανεμιστήρας

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Βεβαίως και γίνεται εσωτερικός καθαρισμός. Πήγενε το σε ένα πρατήριο και από πολύ μακριά ρίξτου αέρα !!!!!!!!!! Ειδικά εκεί που παίρνει και βγάζει ο ανεμιστήρας

Σε ευχαριστώ και πάλι george...Εσυ με βοήθησες και στο άλλο προβλημα που είχα με την κάρτα δικτύου.. :respect::respect:

απ ότι συμπέρανα τελικά από δοκιμές,είναι καθαρά πρόβλημα υπερθέρμανσης τώρα με τις ζέστες...Παίζω κανονικά για κανα 15λεπτο αλλά μετά θερμένεται πολύ γρήγορα η cpu λόγω έντονης χρήσης και αρχίζουν τα κολλήματα...Στέκει αυτό παίδες?Πως να το αντιμετωπίσω ( πέρα απο τις παραπάνω συμβουλές τις οποίες ακολούθησησα και πέρα απο την αγορά βάσης laptop) ??

απ ότι συμπέρανα τελικά από δοκιμές,είναι καθαρά πρόβλημα υπερθέρμανσης τώρα με τις ζέστες...Παίζω κανονικά για κανα 15λεπτο αλλά μετά θερμένεται πολύ γρήγορα η cpu λόγω έντονης χρήσης και αρχίζουν τα κολλήματα...Στέκει αυτό παίδες?Πως να το αντιμετωπίσω ( πέρα απο τις παραπάνω συμβουλές τις οποίες ακολούθησησα και πέρα απο την αγορά βάσης laptop) ??

Αν δεν είσαι απαιτητικός gamer, χαμήλωσε τις ρυθμίσεις των παιχνιδιών που παίζεις.

το pc ειναι σταθερο η λαπτοπ αν ειναι λαπτοπ ποτε μιν πεζεισ σε κρεβατι κουβερτες ... παντα σε επιφανεια που να αεριζεται ετσι εκαψα εγο το δικο μ :cry: το καθαρισες μεσα οπος ειπαν και τα παιδια απο πανω μπορεινα σου φενεται περιεργο αλλα μπορει να φτιαξει αν το φισιξεισ προσεκτικα

όλα όσα μου λέτε τα κάνω...πάνω σε γυαλί ακουμπάει το pc...και επίσης το παιχνίδι το παιζω σε αρκετά χαμηλές ρυθμίσεις...σήμερα λοιπόν κατέβασα ένα πρόγραμμα να ελέγξω τη θερμοκρασία της cpu μου...με χαμηλή χρήση η θερμοκρασία είναι μόνιμα πάνω απο 65 βαθμοούς και μόλις άνοιξα κάποια προγραματα και είχα 100% χρήση cpu, το κοντερ έδειξε 80-82 βαθμούς...ίσως αν συνέχιζα σε 100% χρήση να έφτανε 90...είναι λογικά τα πλαίσια στα οποία κινείται??