Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Oσοι πιστοί της Ultimate, καντε ένα manual update. Κυκλοφόρησε νέα!

Στα updates τη βγαζει κανονικα. Δεν την κανει OTA? Ειναι μεγαλυτερη απο 100MB που λεει οτι μπρικαρει το τηλεφωνο?

Επισης αν ξερεις το patch για το βιντεο απλα το φλασαρεις απο recovery?

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν την κανει.. Μπαινει σε recovery και μενει εκει, δεν κανει εγκατασταση

Μια πλήρης φόρτιση.

Δεν καταλαβαινω γιατι δεν την κανει.. Μπαινει σε recovery και μενει εκει, δεν κανει εγκατασταση

βγάζει κάποιο σφάλμα ; (assert error)

αν ναι έχεις πειράξει κάτι και δεν μπορεί να συνεχίσει

αν δεν βγάζει σφάλμα , μπορείς να βρεις το zip Και να το κάνεις χειροκίνητα Install ;

Βγαζει κατι γραμματα που τα παιρνει γρηγορα, δε νομιζω να εχει σφαλμα. Ετυχε να περασω στην καρτα το zip με το video patch, αλλα δε νομιζω να εχει σχεση. Θα κοιταξω να το βρω και να το περασω με το χερι, πιστευω θα γινει

H 4.6.2 λεει εχει καποια θεματα, ισως ειναι μεσα σ`αυτα.. Θα το αφησω ετσι προς το παρον και βλεπουμε..

Edited by Roid_rage

Μια πλήρης φόρτιση.

Tην 4.4.20 εχω αλλα το βιντεο ειχε προβλημα.. Τωρα φτιαχτηκε

Μια πλήρης φόρτιση.

το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση.

ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες.

το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση.

ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες.

καλησπέρα παιδιά,

το gps φορτώνει σε 5-6 δευτερόλεπτα αν το έχεις ακριβώς κάτω από τον ουρανό (προσοχή να βλέπει ουρανό και ας είναι μέσα στο αμάξι).

ο επεξεργαστής δεν φταίει η υλοποίηση (software) της πλάκας από τους μικροκατασκευαστές.

έχω το hogmi 1 JHBCNBD15.0 kernel version 3.4.5

πάρα πολύ ευχαριστημένος εδώ και 2 μήνες.

σήμερα μόνο το πρωί χρειάστηκε να βγάλω 1η φορά την μπαταρία γιατί με το power button δεν διάβαζα την οθόνη.

ελπίζω να σε βοήθησα.

εχεις κανεις να προτινει κανενα αξιοπιστο μαγαζι να παρω τα ακουστικα Original Xiaomi Piston Earphone

να ειναι αυθεντικα ομως.

εκτος απο το ibuygou,δυστηχως το πακετο χαθηκε παλι καλα που προλαβα και εκανα claim.

διορθωση μαλλον χαθηκε το πακετο παντος στο τρακιγκ εχει να ανανεωθει εδω και 15 ημερες μπορει και παραπανω.

συνολο 50ημερες!

το κινητο ηρθε σε 28 ημερες απο το minideal και σιγκαπουρη και τα ακουστικα που φυγανε απο σουηδικο ταχυδρομειο 50 ημερες και ακομα αφαντα.

εχεις κανεις να προτινει κανενα αξιοπιστο μαγαζι να παρω τα ακουστικα Original Xiaomi Piston Earphone

να ειναι αυθεντικα ομως.

εκτος απο το ibuygou,δυστηχως το πακετο χαθηκε παλι καλα που προλαβα και εκανα claim.

διορθωση μαλλον χαθηκε το πακετο παντος στο τρακιγκ εχει να ανανεωθει εδω και 15 ημερες μπορει και παραπανω.

συνολο 50ημερες!

το κινητο ηρθε σε 28 ημερες απο το minideal και σιγκαπουρη και τα ακουστικα που φυγανε απο σουηδικο ταχυδρομειο 50 ημερες και ακομα αφαντα.

Υπάρχουν και στο Amazon.

Σε καλλίτερη τιμή μάλιστα από το xiaomiworld που χρεώνει επιπλέον ακόμα και το singapore post ή το china post.

- Κωνσταντίνος -

να ειναι αυθεντικα ομως.

συνολο 50ημερες!

http://www.merimobiles.com/xiaomi-piston-headphones_p/meri8529.htm

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

να ειναι αυθεντικα ομως.

συνολο 50ημερες!

εγώ τα πήρα από pandawill σε προσφορά, original, ποιότητα πολύ καλή, και έκανε σχεδόν 10 μέρες διαλέγοντας sg post αλλά αυτοί τελικά τα στείλανε με nenderland post αν και δεν είχαν τέτοια επιλογή, τυχαία επέλεξα αυτούς και σίγουρα σε μικροπράγματα θα ξανά ψωνίσω, κρίμα που δεν έχουν screen protector για το κινητό μας, by the way έχει κανείς να προτείνει κανά protector αλλά να μην κάνει 1 μήνα να έρθει???

Αν έχεις τη 4.4.20 δεν το χρειάζεσαι. Είναι ενσωματωμένο.

παιδια επειδη ρωταει ενας φιλος η 4.4.20 ειναι σταθερη?εχει θεματα?απο gps?

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Καλη ειναι, δεν εχει κανενα προβλημα. Το gps με sygic εμενα κανει κανενα λεπτό να βρει τη διαδρομή, αλλά μετα δεν τη χανει με τπτ

Μια πλήρης φόρτιση.

Καλη ειναι, δεν εχει κανενα προβλημα. Το gps με sygic εμενα κανει κανενα λεπτό να βρει τη διαδρομή, αλλά μετα δεν τη χανει με τπτ

η 4.4.20 εχει και τον θορυβο στο βιντεο η οχι?εχει ενσωματομενο το patch?

επισης στον αποθηκευτικο χωρο το "change default memory" το εχετε ενεργοποιηση η οχι?αν ενεργοποιηθει πανε η εφαρμογες στην sd?

Edited by Shinig
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

η 4.4.20 εχει και τον θορυβο στο βιντεο η οχι?εχει ενσωματομενο το patch?

Οτι διαβασες παραπανω. Ισως το εχει ενσωματωμενο, εμενα ομως δεν ειχε φτιαχτει. Με χειροκινητο περασμα φτιαχτηκε.

επισης στον αποθηκευτικο χωρο το "change default memory" το εχετε ενεργοποιηση η οχι?αν ενεργοποιηθει πανε η εφαρμογες στην sd?

Εμενα ειναι ξετικαρισμενο. Στο default write disk εχω την SD card και το phone storage δεν αλλαζει, πανε στην καρτα

Στην προβολή των επαφών, δεξιά που δείχνει το αλφάβητο κατακόρυφα, πως γίνεται να το αλλάξω σε ελληνικό;

Αυτο τοχω απορια και γω, νομιζω μονο στις ελληνικες rom φτιαχτηκε

Μια πλήρης φόρτιση.

Στην προβολή των επαφών, δεξιά που δείχνει το αλφάβητο κατακόρυφα, πως γίνεται να το αλλάξω σε ελληνικό;

δεν είναι ρύθμιση , αν κατεβάσεις την ελληνική είναι διορθωμένο

θα πρότεινα να δοκιμάσετε τον exdialer.Πλήρης υποστήριξη ελληνικών,quick dial,θέματα,εξελιγμένο search,ελαφρύς,δωρεάν...

θα πρότεινα να δοκιμάσετε τον exdialer.Πλήρης υποστήριξη ελληνικών,quick dial,θέματα,εξελιγμένο search,ελαφρύς,δωρεάν...

Πολυ καλος αλλα ο κοσμος θελει μαμα MIUI.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το παιδι που ρωταει πιο πανω παρελαβα σημερα τα piston απο merimobiles

Παραγγελια πριν κανα δεκαημερο 20$ , τσαμπα πραμα

Τα ακουστικα τα σπανε ΤΡΟΜΕΡΗ ποιοτητα ηχου και για μουσικη.

Στα δικα μου τωρα

Εχω ενα red rice που φοραει την 13 multi. Σημερα to κινητο μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχει βγει 15 stable

Δεν ειναι παραξενο ??? Αφου υποτιθεται οτι σε οσους εχουν Multi δεν βγαζει τις ενημερωσεις.

Βεβαια το πηρα μεταχειρισμενο και το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε οτι ειχε βαλει αυτος την multi 13 οποτε μαλλον του ειχε ερθει αρχικα με αγγλοκινεζικη. Μηπως εχει σχεση συτο ???

Η 15 stable θα ειναι αγγλοκινεζικη προφανως ετσι ???

Και κατι αλλο αν κανω update χωρις backup χανω τις εφαρμογες που εχω περασει ???

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω ???

Εμενα παντως με την 13 δουλευει μια χαρα , ο μονος λογος για να περασω νεα ειναι η υποστηριξη 3g και στις 2 υποδοχες για να μην βαζω-βγαζω. Η 15 το υποστηριζει αυτο ???

Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64

Για το παιδι που ρωταει πιο πανω παρελαβα σημερα τα piston απο merimobiles

Παραγγελια πριν κανα δεκαημερο 20$ , τσαμπα πραμα

Τα ακουστικα τα σπανε ΤΡΟΜΕΡΗ ποιοτητα ηχου και για μουσικη.

Στα δικα μου τωρα

Εχω ενα red rice που φοραει την 13 multi. Σημερα to κινητο μου εβγαλε ειδοποιηση οτι εχει βγει 15 stable

Δεν ειναι παραξενο ??? Αφου υποτιθεται οτι σε οσους εχουν Multi δεν βγαζει τις ενημερωσεις.

Βεβαια το πηρα μεταχειρισμενο και το παιδι που μου το πουλησε μου ειπε οτι ειχε βαλει αυτος την multi 13 οποτε μαλλον του ειχε ερθει αρχικα με αγγλοκινεζικη. Μηπως εχει σχεση συτο ???

Η 15 stable θα ειναι αγγλοκινεζικη προφανως ετσι ???

Και κατι αλλο αν κανω update χωρις backup χανω τις εφαρμογες που εχω περασει ???

Κατι αλλο που πρεπει να προσεξω ???

Εμενα παντως με την 13 δουλευει μια χαρα , ο μονος λογος για να περασω νεα ειναι η υποστηριξη 3g και στις 2 υποδοχες για να μην βαζω-βγαζω. Η 15 το υποστηριζει αυτο ???

κρητικε να σε ρωτησω τι εβαλες?τσαμπα μεταφορικα?η επελεξες με εξτρα ασφαλεια συν σιγκαπουρης ταχυδρομειο που ειναι αλλα +8δολαρια.

γιατι μου βγαζει και τετοια επιλογη.

δες εδω τι καινουργια πραγματα εχει η 15,εγω την εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5409-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-GTV-3-9-Stable-15/

Edited by saouron35