Jump to content

Xiaomi Red Rice (Hongmi)

orlox
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν εννοείς την multi 5 δεν θα αντιμετωπισεις πρόβλημα. Την εγκατάσταση την έκανα από την recovery (έχω twrp). Ναι απλώς βάζεις το zip της ρομ στην sd και την επιλέγεις από την recovery. Factory reset είναι το wipe data και δεν χρειάζεται αν αναβαθμίσεις από την ίδια ρομ.

• Απαντήσεις 6,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν εννοείς την multi 5 δεν θα αντιμετωπισεις πρόβλημα. Την εγκατάσταση την έκανα από την recovery (έχω twrp). Ναι απλώς βάζεις το zip της ρομ στην sd και την επιλέγεις από την recovery. Factory reset είναι το wipe data και δεν χρειάζεται αν αναβαθμίσεις από την ίδια ρομ.

ναι την μουλτι 5 εχω την προηγουμενη απο την μουλτι 13

την εβαλα δεν ειναι η ελληνικη ετσι δεν ειναι?ειναι η κλασικη μουλτι που βγαζουνε.

χαθηκε το permisions που το κανω ροοτ που το βρικσω?εβαλα το stable root zip

to root ειναι το supersu?αυτο ειναι ε?οταν βαζεις το rootstable?

κατι αλο ψαχνω να βρω την κινηση αυτο που οριζες ποσα mb το μηνα ξοδευες δεν μπορω να το βρω με τιποτα στην 15αρα μουλτι ξερει κανεις που ειναι?

Edited by saouron35

στο επισημο σαιτ της miui εχει την εκδοση μουλτι 15 αλλα στην αρχη γραφει HM2W,ενω αυτη που βαλαμε ειναι HM1 εχει καμια διαφορα?

ναι την μουλτι 5 εχω την προηγουμενη απο την μουλτι 13

την εβαλα δεν ειναι η ελληνικη ετσι δεν ειναι?ειναι η κλασικη μουλτι που βγαζουνε.

χαθηκε το permisions που το κανω ροοτ που το βρικσω?εβαλα το stable root zip

to root ειναι το supersu?αυτο ειναι ε?οταν βαζεις το rootstable?

κατι αλο ψαχνω να βρω την κινηση αυτο που οριζες ποσα mb το μηνα ξοδευες δεν μπορω να το βρω με τιποτα στην 15αρα μουλτι ξερει κανεις που ειναι?

Καλημερα βρες το security και ανοιξε το data users.

Όσοι είμαστε με την ελληνική miui 13 απο xiaomi.gr πως μπορούμε να περάσουμε την 15?
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Καλημερα βρες το security και ανοιξε το data users.

την ασφαλεια λες γιατι το εχω σε ελληνικα.

ειναι αυτο που εχει πολλα εικονιδια μεσα ε?δεν λεει κατι για data users εκει ειχε την λεγομενη κινηση οταν ειναι την παλιοτερη εκδοση την 5.0 την ποιο πριν απο την 13.

τωρα δεν το εχει μεσα στην ασφαλεια εχει εικονιδιο micloud, micredit,s ληψεισ, αναβαθμιση, αντιγραφα, ασφαλεια,σχολια usim εργαλεια και τελος authenticator

αυτα εχει.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όσοι είμαστε με την ελληνική miui 13 απο xiaomi.gr πως μπορούμε να περάσουμε την 15?

την κατεβαζεις και την φλασαρεις απο το recovery τσακα μπαμ γινετε.

ειναι αυτο που εχει πολλα εικονιδια μεσα ε?δεν λεει κατι για data users εκει ειχε την λεγομενη κινηση οταν ειναι την παλιοτερη εκδοση την 5.0 την ποιο πριν απο την 13.

τωρα δεν το εχει μεσα στην ασφαλεια εχει εικονιδιο micloud, micredit,s ληψεισ, αναβαθμιση, αντιγραφα, ασφαλεια,σχολια usim εργαλεια και τελος authenticator

αυτα εχει.

Καλημερα εχει και οδηγο ειδικα για την 15 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/5409-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-GTV-3-9-Stable-15/

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Λεει στον οδηγο "Καλό είναι βέβαια να αποφύγετε να πάρετε αντίγραφα από όσες εφαρμογές του συστήματος μπορείτε."

Δηλαδη ποιες εφαρμογες να μην παρουμε backup?

Λεει στον οδηγο "Καλό είναι βέβαια να αποφύγετε να πάρετε αντίγραφα από όσες εφαρμογές του συστήματος μπορείτε."

Δηλαδη ποιες εφαρμογες να μην παρουμε backup?

κοιτα εγω εκανα clean install οποτε δεν ξερω να σου απαντησω..

κοιτα εγω εκανα clean install οποτε δεν ξερω να σου απαντησω..

Δηλαδη δεν πηρες καθολου backup?

Δηλαδη δεν πηρες καθολου backup?

οχι τιποτα!μονο φωτο και μουσικη τιποτα αλλο τα αλλα ηταν εφαρμογες τις ξανακατεβαζω τωρα

αυτα εχει.

Εχω την αγγοκινεζικη εγω δεν εχεις ενα εικονιδιο πρασινο με μια ασπιδα και στην ασπιδα πανω εναν σταυρο αυτο ειναι εκει μεσα ειναι

Εχω την αγγοκινεζικη εγω δεν εχεις ενα εικονιδιο πρασινο με μια ασπιδα και στην ασπιδα πανω εναν σταυρο αυτο ειναι εκει μεσα ειναι

επρεπε τελικα να κανω facory reset οπως λεει στις οδηγιες λολλλ τα εχασα ολα πανε τα παιχνιδια.

παλι καλα ειχα κανει back up με το titanium.

κοιτα τωρα κολημα βρηκα την κινηση αυτο με το νετ,αλλα που εχει που οριζεις την ημερα να ξεκιναει και να βαλεις να κατεβαζει και απο το δυκτιο οχι μονο μεσω wifi.αχ καταραμενο μυαλο ξεχναει

Edited by saouron35

Καλημερα στην παρεα,

Εχει τυχει σε καποιο φιλο να θελει να τερματισει μια εισερχομενη κληση και το τηλεφωνο να κολλαει;;; Μαυριζει η οθονη δεν πατιεται κανενα πλαινο κουμπι ουτε το touch screen και μετα απο 1-2 λεπτα αδρανειας να επανερχεται το τηλεφωνο;;[color="#bbc"

G_KOR

επρεπε τελικα να κανω facory reset οπως λεει στις οδηγιες λολλλ τα εχασα ολα πανε τα παιχνιδια.

παλι καλα ειχα κανει back up με το titanium.

κοιτα τωρα κολημα βρηκα την κινηση αυτο με το νετ,αλλα που εχει που οριζεις την ημερα να ξεκιναει και να βαλεις να κατεβαζει και απο το δυκτιο οχι μονο μεσω wifi.αχ καταραμενο μυαλο ξεχναει

πρόγραμμα λήψεις , ρυθμίσεις (γρανάζι στα δεξιά) και Unlimited

πρόγραμμα λήψεις , ρυθμίσεις (γρανάζι στα δεξιά) και Unlimited

ευχαριστω βρε κοντορεβιθουλη,πρεπει να τα γραψω καπου δεν γινετε,γιατι ενταξει ρωταω τα ιδια και τα ιδια.

εβαλες την 15αρα,πολυ καλη ειναι μου φαινετε ειναι γρηγορη σε σχεση με την 5.0 που ειχα.

α και που οριζεις την ημερομηνια ωστε να μηδενιζει απο την αρχη?

ακυρο το βρηκα ιφφφ.

χμ μολις το συνδεσα με υπολογιστη το κινητο.

λοιπον οι ενδειξεις που σε ρωταει αμα θελεις φορτσιμα η απλα διαχειρηση αρχειων.

πιστευω να βγαλουν που το διορθωνε οπως με την 13αρα

Edited by saouron35

ευχαριστω βρε κοντορεβιθουλη,πρεπει να τα γραψω καπου δεν γινετε,γιατι ενταξει ρωταω τα ιδια και τα ιδια.

εβαλες την 15αρα,πολυ καλη ειναι μου φαινετε ειναι γρηγορη σε σχεση με την 5.0 που ειχα

μπα όχι ακόμα , πρόσφατα έβαλα την ελληνική 13 οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα για να βάλω άλλη

τελικά ο μεγαλύτερος μύθος είναι ότι πιο εύκολα ή "αυτόματα" αναβαθμίζεται η stable en/chi.

Ίσως,αν δεν έχεις πειράξει τίποτα(root,recovery).Αλλοιώς,επαναφορά stock recovery,κατέβασμα ολόκληρης της ROM,μέσω της εφαρμογής update,και φλασάρισμα από εκεί.(σε εμένα τουλάχιστον δεν δούλεψε μόνο με το update,ούτε τώρα ούτε στην v.13)

root όπως και η προηγούμενη,και όλα καλά...

Edited by xnikos

τελικά ο μεγαλύτερος μύθος είναι ότι πιο εύκολα ή "αυτόματα" αναβαθμίζεται η stable en/chi.

Ίσως,αν δεν έχεις πειράξει τίποτα(root,recovery).Αλλοιώς,επαναφορά stock recovery,κατέβασμα ολόκληρης της ROM,μέσω της εφαρμογής update,και φλασάρισμα από εκεί.(σε εμένα τουλάχιστον δεν δούλεψε μόνο με το update,ούτε τώρα ούτε στην v.13)

*κάποιο πρόβλημα υπάρχει με το site

Λοιπόν, είχα την 13.0 official en/ch με TMWP recovery και rooted (με install το stable-root από το recovery). Προσπάθησα να κάνω το update σε 15.0 με OTA, έκανε restart και έβγαινε στην αρχική σελίδα του recovery χωρίς να κάνει κάτι άλλο. Δοκίμασα να κάνω update από το recovery (είχε κατεβάσει το update 13->15 σε φάκελο στην SD - downloaded_rom) αλλά έβγαζε error. Πέρασα MKT tools και έκανα install την stock recovery (3e). Δοκίμασα ξανά update, η διαδικασία ξεκινάει κανονικά, κάνει restart, installing updates αλλά βγάζει fail. Δείχνει να φταίει το root καθώς κολλάει σε κάποιο αρχείο supersu.bin, οπότε υποθέτω φταίει το root.

Υπάρχει τρόπος να γίνει unroot για να δοκιμάσω πάλι? Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι άλλο? Θέλω να κάνω το update χωρίς να χάσω δεδομένα, εφαρμογές κτλ.

Ευαριστώ

"The future is already here – it's just not evenly distributed."

William Gibson, The Economist, December 4, 2003

δυστυχώς εν μέρη είναι λογικό , εν γνώση σου έχεις πειράξει το λειτουργικό (root , recovery) και λογικό να υπάρχουν επιπλοκές

το κακό είναι ότι δεν βλέπω να δούμε ποτέ developer rom

Edited by kodorevi8ulis

Εκανα οτι λενε τα παιδια στο xiaomi στις οδηγιες, αλλα δεν μου βγαζει το udate.zip μετα την αναβαθμιση.

Μπορω να το κατεβασω απο καπου για να το τρεξω?

Θα επρεπε να το βγαζει λογικα. Τι κανουμε τωρα?

Βεβαια το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα, να το αφησω ετσι λετε?

Edited by geokostas

Εκανα οτι λενε τα παιδια στο xiaomi στις οδηγιες, αλλα δεν μου βγαζει το udate.zip μετα την αναβαθμιση.

Μπορω να το κατεβασω απο καπου για να το τρεξω?

Θα επρεπε να το βγαζει λογικα. Τι κανουμε τωρα?

Βεβαια το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα, να το αφησω ετσι λετε?

http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/xiaomi.eu_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBD15.0_jb-4.2.zip

εδω εισαι την κατεβαζεις την περνας στην καρτα σου οπως εισαι.

κλεινεις το κινητο,το ανοιγεις για να μπεις με recovery ξερεις να μπαινεις ετσι δεν ειναι?κανεις wipe davlik cahce αφου κανεις αυτα περνας την καινουργια ρομ αυτη που εβαλες.

αφου περασει κανεις επανεκινηση και κανεις factory reset οπως λενε τα παιδια στις οδηγιες,εγω δεν το ειχα κανει αλλα τελικα πρεπει να κανεις.

http://media.celogeek.com/roms/android/miui/hongmi/xiaomi.eu_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBD15.0_jb-4.2.zip

εδω εισαι την κατεβαζεις την περνας στην καρτα σου οπως εισαι.

κλεινεις το κινητο,το ανοιγεις για να μπεις με recovery ξερεις να μπαινεις ετσι δεν ειναι?κανεις wipe davlik cahce αφου κανεις αυτα περνας την καινουργια ρομ αυτη που εβαλες.

αφου περασει κανεις επανεκινηση και κανεις factory reset οπως λενε τα παιδια στις οδηγιες,εγω δεν το ειχα κανει αλλα τελικα πρεπει να κανεις.

Οταν μπαινω recovery ειναι στα κινεζικα και δεν βοηθαει. Καμια ιδεα?

john η μνήμη RAM δεν γίνεται 2 gigabyte , μην μπερδεύεις τον κόσμο , η εσωτερική μνήμη , όπως την αποκαλούνε , ή καλύτερα ο εσωτερικός χώρος- χώρος συστήματος είναι 2 GB (και με την ενοποίηση 2,7)

με την ενοποίηση και 4 να γινόταν η μνήμη RAM παραμένει 1

Σωστά ακριβολογείς, αλλά πρακτικά το αποτέλεσμα είναι να έχεις περισσότερο χώρο για εφαρμογές.

Edited by john_who