Jump to content

Windows XP: Service Pack 2

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,

επιλεγω αρχεια ειτε στην επιφανεια εργασιας ειτε σε οποιοδηποτε φακελο και ολα καλα μεχρι εκει. αν ομως κανω δεξι κλικ σε αυτα η αυτο το αρχειο δειχνει την κλεψυδρα και κολλαει για μισο λεπτο... μετα μου κανει ta send error report... τι γινεται? εκανα searches για viruses kai spyware καθως και defragmentation αλλα τιποτα. τι γινεται?

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είχα διαβάσει κάπου για παρόμοια συμπεριφορά όταν είναι εγκατεστημένο το Dr. Divx. Μήπως το έχεις βάλει κι εσύ;

οταν το ειχα δεν ειχα προωλιμα.. οταν το εβγαλα μετα απο λιγες μερες μου το εμφανισε και ειναι πολυ σπαστικο...

ααα, και κατι αλλο.

το dvd writer ματσιτα DVD RAM UJ802 παλια εγραφε κανονικα στα 4x αλλα τωρα τελευταια σαν μεγιστη ταχυτητα εμφανιζει 2(!)x με αποτελεσμα να γραφει δισκακι 4.7 σε 3 τεταρτα!!! τι γινεται? το εκανα uninstall και μετα παλι search for plug and play devices. το βρηκε αλλα το μονο που εκανα ηταν μια τρυπα στο νερο...

H πιο σωστή λύση από όλα αυτά, είναι να κάνεις ένα μικρό partition για το λειτουργικό και τα προγράμματα και ο υπόλοιπος χώρος να χρησιμοποιείται για τα αρχεία. Προσπάθησε να εξηγήσεις στον κάτοχο του υπολογιστή ότι είναι πολύ καλύτερα έτσι. Το να μπλέκεις στο ίδιο partition λειτουργικό και αρχεία δεν βοηθάει κανέναν.
Τελικά έκανα το εξής: Χρησιμοποίησα το CD με το SP2 ώστε να φτιάξω ένα partition στον 200άρη και μετά διέκοψα την εγκατάσταση και έβαλα το CD χωρίς SP και έπαιξε κανονικά! :!:

Όσο για τα διαφορετικά partition, καλά για τους περισσότερους, αλλά υπάρχουν και χρήστες οι οποίοι δυσκολεύονται στην διαχείριση δύο ή περισσοτέρων partition.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 2 weeks later...

και κατι αλλο... οταν πεφτει σε stand by,αν το αφησω για λιγο, μετα για να το ξανανοιξω και παταω το κουμπι, δεν ανοιγει η οθονη αν και δουλευει... τι μπορει να συμβαινει? πείραξα λιγο τα power settings(λαπτοπ ειναι) ωστε να μην κανει ποτε turn off το σκληρο δισκο, μήπως αυτο εφταιγε, αλλα πάλι τα ίδια...

περιμένω απαντησεις...

κανεις δεν ξερει?

Ρώτα καλύτερα στο Thread για τα laptops... ;) εκεί πιθανόν να σου πούνε. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Παιδιά το patch που ανοίγει τα ports από 10 στα 50 το έχει κάποιος να μου το στείλει!Αν ναι Pm me!!

Παιδιά το patch που ανοίγει τα ports από 10 στα 50 το έχει κάποιος να μου το στείλει!Αν ναι Pm me!!

καπου μεσα στο thread αυτο ειναι, αλλιως κοιταξε να βρεις το XP Antispy ;)

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

καπου μεσα στο thread αυτο ειναι, αλλιως κοιταξε να βρεις το XP Antispy ;)

Το παρακ΄λατω πρόγραμμα υπήρχε στην προηγούμενη σελίδα από τον χρήστη energy αλλά αυτην την στιγμή δεν υπάρχει που μπορώ να το βρώ!

Το παρακ΄λατω πρόγραμμα υπήρχε στην προηγούμενη σελίδα από τον χρήστη energy αλλά αυτην την στιγμή δεν υπάρχει που μπορώ να το βρώ!

Official homepage of the xp-AntiSpy

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Μάγκες,έχω κάποιες απορίες και επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάζω απ την αρχή θέλω να μου απαντήσετε εδώ.

Λοιπόν έχω windows xp με το sp1 και το πισι ειναι τρομερά unstable!

Θέλω να βάλω το sp2 αλλά:

1)Το λειτουργικό μου σύστημα είναι κοπιο και έχω ξεχάσει το serial number. Μπορώ να το βρω με κάποιο τρόπο??

2)Το νέο σπ θα μου πάρει καθόλου χώρο στο δίσκο ή θα βγάλει το πρώτο και θα μπει αυτό?

3)Υπάρχει ειδικο σπ για εμάς τους κοπιους??

4)Θα χάσω - θα μου κλειδώσει κάτι?

5)Θέλω να κάνω φορματ αλλά δε ξέρω πως...Κανείς να βοηθήσει??

Je pou laleis...

1) nai mporeis na deis ton serial number me eidiko programmataki pou den exw edw stin douleia

2) to neo SP tha sou parei kapio xwro parapanw

3) Exartatai pio illegal serial xrisimopoiises

4) Na xaseis i na sou kleidwsei kati apoklietai. An to serial sou einai apo ta gnwsta tote apla i diadikasia egkatastasis tou SP den tha sinexisei!

5) Gia na kaneis format theleis cd twn windows xp me to SP2 integrated! (auti einai kai i simvouli mou: na kaneis format kai na ta valeis windows me sp2 idi enswmatwmeno.

exeis adsl?

• 1 month later...

Aπο τοτε που εβαλα το sp2 (πριν λιγο) μου εχει διαλυθει ο υπολογιστης!

Καταρχην,δεν ανοιγει το pro evolution soccer 4 ενω στο startup ειναι 10 φορες πιο αργο.

Τι να κανω??

O mcde μου ειπε οτι καλυτερα θα ηταν να το εβαζα μετα απο φορματ ή μαζι με το λειτουργικο.

Γινεται να το απεγκαταστησω και να μεινω με το 1 που ημουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ??

Aπο τοτε που εβαλα το sp2 (πριν λιγο) μου εχει διαλυθει ο υπολογιστης!

Καταρχην,δεν ανοιγει το pro evolution soccer 4 ενω στο startup ειναι 10 φορες πιο αργο.

Τι να κανω??

O mcde μου ειπε οτι καλυτερα θα ηταν να το εβαζα μετα απο φορματ ή μαζι με το λειτουργικο.

Γινεται να το απεγκαταστησω και να μεινω με το 1 που ημουν ΜΙΑ ΧΑΡΑ??

Καλα σου ειπε ο mcde. Πηγαινε στο control panel - add/remove programs και το βγαζεις.

Viper,κανω αυτο που λες αλλα μολις επιλεγω καταργηση κανει κατευθειαν επανεκκινηση..:mad:

Bασικα,οτι και να επιλεξω για καταργηση κανει κατευθειαν restart...:mad:

Tα εχω παρει τρελλα τωρα!Τοσο καιρο πεταγε το pcακι μου και τωρα χειροτερα και απο τον 500αρη που ειχα...:(

Viper,κανω αυτο που λες αλλα μολις επιλεγω καταργηση κανει κατευθειαν επανεκκινηση..:mad:

Bασικα,οτι και να επιλεξω για καταργηση κανει κατευθειαν restart...:mad:

Tα εχω παρει τρελλα τωρα!Τοσο καιρο πεταγε το pcακι μου και τωρα χειροτερα και απο τον 500αρη που ειχα...:(

Λογικα, οταν το εβαλες, θα εκανε restore point. Πηγαινε σε ενα σημειο πριν βαλεις το Sp2 και δες πως παει. Για να εισαι καλυμενος, κανε backup τα δεδομενα σου.

Ρε δεν ξερω απο αυτα...

Σε ποιο σημειο δηλαδη να παω?

Sorry που σε πρηζω!:O

Δεν με πρηζεις :D

Λοιπον, πας programs - accesories - system tools - system restore.

Εκει, θα εχει δημιουργησει μια εικονα ας το πω, του λειτουργικου, πριν βαλεις το sp2. Βρες το, και κανε restore. Θα κανει επανακινηση, και θα μπεις πριν το SP2.

ΚΑΝΕ BUCKUP ΠΡΩΤΑ!!! (Δεν χανεται τιποτα,το εχω κανει αρκετες φορες, αλλα μην λες μετα οτι δεν στο ειπα :D ).

Viper,σε ευχαριστω παρα πολυ!!Με βοηθησες πολυ!

Το pcακι ειναι μαματο,οπως ηταν πριν!

Μπορω να παιξω και pes4!

Α,και δεν εκανα backup!:p

Viper,σε ευχαριστω παρα πολυ!!Με βοηθησες πολυ!

Το pcακι ειναι μαματο,οπως ηταν πριν!

Μπορω να παιξω και pes4!

Α,και δεν εκανα backup!:p

:up: :up: