Peleus17 Δημοσιεύτηκε July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα λάπτοπ Acer του οποίου ο σκληρός μάλλον πέθανε αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όταν ξεκινάει βγάζει BSOD και μετά πάλι ρεσταρτ για αυτόματη επισκευή η οποία ούτε που ξεκινάει και οτιδήποτε άλλο θέλω vα κάνω πάντα BSOD. Δεν μπορώ να μπω στο advanced menu για να κάνω refresh ή reset και δεν ξέρω το λόγο. Έτσι θα ήθελα παρά πολύ κάποιος εάν μπορεί να δημιουργήσει ένα Windows 8 USB Recovery Image μπας και το φτιάξω, γιατί αλλιώς θα πρέπει να το στείλω Γερμανία. Θα ειμουν ευγνώμων εάν κάποιος θα το έκανε για μένα γιατι εγώ δεν το έκανα. Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 http://www.hirensbootcd.org/download/ Κατέβασε το, ξεζίπαρε το, κάνε bootable usb, άνοιξε το και χρησιμοποιήσε τα διαγνωστικά εργαλεία για να δεις αν έχει πρόβλημα ο σκληρός. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. August 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Σε ευχαριστώ παρά πολύ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts