georget Δημοσιεύτηκε August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2004 Ξέρει κανείς πως μπορώ να φυλάξω πολλές τιμές μέσα σε ένα field ενός table ; Π.χ. Σε ένα ιατρείο κάθε ασθενής έχει τα δικά του φάρμακα.Πώς μπορώ να κατοχυρώσω πως ο Κώστας χρησιμοποιά το τάδε και τάδε φάρμακο ; Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. August 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2004 Οι τιμές θα είναι ίδιες; Εννοώ πως δεν λες για αριθμούς,αλφαριθμητικά και ούτω κάθ' εξης... Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suicico Δημ. August 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2004 tha kaneis enan pinaka me tous astheneis kai tha dhmiourgiseis mia sxesi ena pros polla me enan allo pinaka pou tha kataxoreis ta farmaka.. Παράθεση Ενα . . . Apple Την Ημερα Υποστήριξη, αναβαθμίσεις, επισκευές Apple συσκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος suicico ( 7 Αύγ. 2004 , 13:48) tha kaneis enan pinaka me tous astheneis kai tha dhmiourgiseis mia sxesi ena pros polla me enan allo pinaka pou tha kataxoreis ta farmaka.. Μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος να μου κάνεις ένα παράδειγμα με το τι εννοείς , σε παρακαλώ πάρα πάρα πολύ ; :worry: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 8, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M ( 6 Αύγ. 2004 , 20:56) Οι τιμές θα είναι ίδιες; Εννοώ πως δεν λες για αριθμούς,αλφαριθμητικά και ούτω κάθ' εξης... Οι τιμές είναι οι ίδιες και είναι καταχοτημένες ήδη σε ένα field ξεχωριστού table :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος suicico ( 7 Αύγ. 2004 , 13:48) tha kaneis enan pinaka me tous astheneis kai tha dhmiourgiseis mia sxesi ena pros polla me enan allo pinaka pou tha kataxoreis ta farmaka.. Μπορείς τουλάχιστον να μου εξηγήσεις καλέτερα τι να κάνω γιατί δε κατάλαβα σε τι μπορεί να βοηθήσει αυτό :stupid: Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ξεθάβω για να εκφράσω και γω την απορία μου. Υπάρχει κάποια συνάρτηση/τρόπος με την οποία, με τη βοήθεια ενός Update querie να μπορώ να σβήνω τους Χ πρώτους χαρακτήρες κάθε κελιού μιας στήλης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ξεθάβω για να εκφράσω και γω την απορία μου. Υπάρχει κάποια συνάρτηση/τρόπος με την οποία, με τη βοήθεια ενός Update querie να μπορώ να σβήνω τους Χ πρώτους χαρακτήρες κάθε κελιού μιας στήλης? Έχεις δοκιμάσει τη (LEFT,x) όπου x ο αριθμός των χαρακτήρων από αριστερά που θες να διαγράψεις? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Μπορείς τουλάχιστον να μου εξηγήσεις καλέτερα τι να κάνω γιατί δε κατάλαβα σε τι μπορεί να βοηθήσει αυτό :stupid: Des auto: access.jpg Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. January 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Des auto: access.jpg Ευχαριστώ μα έχω λύσει το πρόβλημά μου τώρα πια μετά από τόσο καιρό ... :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2005 Εχω δυο ερωτησεις για την Access. Τι πρεπει να γραψουμε για να κανουμε validate ετσι ωστε να δεχεται αριθμους μονο απο το 0 ως το 500; Τι πρεπει να γραψουμε στο criteria του date ετσι ωστε να μας δειχνει dates μεγαλυτερες ή ισες με την σημερινη; Σας ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 1) Βάζεις κανόνα επικύρωσης >=0 and <=500 (χωρίς τα = αν δεν θες να περιλαμβάνεται το 0 και το 500) 2) Αν εννοείς να μπορείς να εισάγεις ημερομηνίες μεγαλύτερες ή ίσες με τη σημερινή, βάζεις κανόνα επικύρωσης, πάλι, >=date() Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Σ'ευχαριστω πολυ με βοηθησες πολυ! Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν εχω δυο πινακες, orders και product, και στο order εχω pruduct id οπου βαζεις το id του product που θα παραγγειλει ο πελατης. H ερωτηση μου ειναι πως το κανεις ωστε να μπορεις να κανεισ κατι σαν multible orders. Να μπορω να εισαξω πολλα products στο ιδιο order; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Δε ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις μία καινούρια εγγραφή για κάθε επιπλέον product id αλλά με το ίδιο order id. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts