Guest lagoudakis Δημοσιεύτηκε August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2004 παιδια τα φωτα σας!!!!εδω και λιγο καιρο το pc μου βγαζει οταν το ανοιγω ενα παραθυρο που λεει server busu και οτι καποιο προγραμμα τρεχει και πρεπει να το κλεισω!!!!τι στο διαβολο ειναι αυτο?και τι πρεπει να κανω για να σταματησει να μου σπαει τα νευρα :( ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 φιλε Γιαννη, μπορει να ειναι το pc suite για το Ρ800, μου το εκανε και εμενα που και που, αλλα εφυγε απο μονο του μετα απο ενα διαστημα. Συμβαινει οταν υπρχουν πολλα προγραμματα στο startup του Η/Υ σου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter ( 5 Αύγ. 2004 , 00:19) φιλε Γιαννη, μπορει να ειναι το pc suite για το Ρ800, μου το εκανε και εμενα που και που, αλλα εφυγε απο μονο του μετα απο ενα διαστημα. Συμβαινει οταν υπρχουν πολλα προγραμματα στο startup του Η/Υ σου σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε Θοδωρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts