memostrikas Δημοσιεύτηκε July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2013 (edited) Kαλησπερα σε ολους! Εχω ενα κινητο το vodafone smart III. Το κινητο ειναι root (αν αυτο λεει κατι στο προβλημα μου)! Μεχρι πριν λιγο καιρο ολα τα προγραμματα πλοηγησης δουλευαν αψογα! Το τελευταιο προγραμμα που δουλευα ηταν το copilot live. Aλλα μια μερα πηγα να το βαλω να με παει καπου, και αυτο φορτωνε (το λογοτυπο του) και μετα εκλεινε κατευθειαν. Δοκιμασα να το βγαλω και να το ξαναβαλω αλλα παλι τα ιδια. Ξαναεβαλα μετα το navigon, tomtom, sygic αλλα και σε αυτα μου λεει (ενω πρωτα δουλευαν κανονικοτατα) δεν υπαρχει συδεση δικτυου ελεγξτε τις ρυθμισεις και κλεινουν και αυτα κατευθειαν. Eχω κανει 4 φορες factory reset μπας και γινει κατι, αλλα και παλι τιποτα. Και δεν δουλευει πλεον κανενα προγραμμα πλοηγησης. Μηπως ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει? :( Edited July 7, 2013 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 τα εχεις αποκτησει νομιμα τα προγραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 τα εχεις αποκτησει νομιμα τα προγραμματα? Το tomtom & navigon ειναι αγορασμενα! Το copilot live & sygic ηταν τα δοκιμαστηκα (trial) που δινουν στο play store! Και οταν παρουσιαστηκε το προβλημα ετρεχα το copilot το οποιο δουλευε τελεια! Και την επομενη μερα δεν φορτωνε... με τιποτα. Ξαναεγκατεστησα παλι και τα αλλα (ειπα μηπως επειδη ηταν trial) 2 που ηταν αγορασμενα, αλλα παλι τα ιδια. Απο τοτε λοιπν 2 εβδομάδες δεν δουλευει τιποτα απο λογισμικο GPS.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts