pg997 Δημοσιεύτηκε July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 5, 2013 Καλημερα σε ολους και ευχαριστο για τον χρονο σας.Χθες το βραδι ενο ειχα το netbook στο κρεβατι σικοθικα μια στιγμη και μολισ ξαναγιρησα πισω το netbook μου εβγαλε μια μπλε οθονη που εγραφε κατι ακαταλαβιστικα συμβολα και μετα αφου ηταν ετσι για λιγο το εσβησα.Και αυτο ηταν:cry: μετα τπτ καθε φορα που παο να το ανοιξω ανοιγη το λαμπακι στο κουμπι νομιζο δουλευει και ο ανεμιστηρας για λιγο και μετα σταματαει. τι μπορει να εκαψε? μπορει να εκαψε κληρο????:blink::blink: εχο περασει πανο απο 150τενιες τραγουδια.. μονο 1 gb εχο ελευθερο. :!: το netbook ζεσταινεται σιχνα και οταν εκλεισε ειχε ζεσταθει πολυ:!: Σας παρακαλο γρηγορα γιατι σε 2 μερες φευγο και θελο να το παρο στο χωριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημέρα. Προφανώς να έχει ή είχε ζεσταθεί υπερβολικά. Εαν μας έλεγες και το μοντέλο ή το λειτουργικό του!!! Από τα πλάγια έχει εγκοπές. Θα πας σε ένα βενζινάδικο και από απόταση θα το φυσήξεις με τον αέρα!!!! Οχι δυνατά όμως πρόσεχε. Δοκίμασε να δεις μετά τι θα κάνει. Εαν σου κάνει πάλι τα ίδια, παίρνεις σταυροκατσάβιδο, ανοίγεις από κάτω το καπάκι και βγάζεις και ξαναβάζεις την μνήμη. Δοκίμασε. Εαν πάλι τίποτα τότε βγάλε και βάλε δίσκο. Εαν πάλι τα ίδια τότε μάλλον η μητρική ή το ανεμηστηράκι ..... Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλημερα σε ολους και ευχαριστο για τον χρονο σας.Χθες το βραδι ενο ειχα το netbook στο κρεβατι σικοθικα μια στιγμη και μολισ ξαναγιρησα πισω το netbook μου εβγαλε μια μπλε οθονη που εγραφε κατι ακαταλαβιστικα συμβολα και μετα αφου ηταν ετσι για λιγο το εσβησα.Και αυτο ηταν:cry: μετα τπτ καθε φορα που παο να το ανοιξω ανοιγη το λαμπακι στο κουμπι νομιζο δουλευει και ο ανεμιστηρας για λιγο και μετα σταματαει. τι μπορει να εκαψε? μπορει να εκαψε κληρο????:blink::blink: εχο περασει πανο απο 150τενιες τραγουδια.. μονο 1 gb εχο ελευθερο. :!: το netbook ζεσταινεται σιχνα και οταν εκλεισε ειχε ζεσταθει πολυ:!: Σας παρακαλο γρηγορα γιατι σε 2 μερες φευγο και θελο να το παρο στο χωριο Φύσηξε λίγο το netbook μήπως έχει τραβήξει σκόνη. Λογικά θα το έπαιρνες και το χειμώνα στο κρεββάτι σου με τις κουβέρτες. Επίσης και κυριότερο σβήσε πράμα από το σκληρό. Ένα πόσοστό πρέπει να το χεις ελεύθερο και με 1gb μόνο μπορεί να το πάρεις/πήρες στα χέρια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 ευχαριστο για τις γριγορες απαντησεισ σας ολη η ζημια εγινε απο τιν σκονη που εχει μεσα ο υπολογιστης και γιαυτο ζεσταινετε οπ οτι καταλαβα τωρα το εδοσα σε εναν φιλο μου μπας και κανει τπτ αλλα θα δοκιμαζα και εγο να το φισιξο αλλα νομιζο οτι αυτο ειναι μια αιτια που χαλασε οχι η κυριος επιλιση του προβληματος ετσι νομιζο τουλαχιστον,οσο για το μοντελο ειναι ενα TOSHIBA NB200 με windows xp sp3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Τους φορητούς ποτέ δεν τους φυσάμε με αέρα υπό πίεση. Είναι πολύ πιο ευαίσθητοι από τους σταθερούς υπολογιστές. Και προπαντός δεν φυσάμε την σκόνη σε έναν υπολογιστή χωρίς να τον έχουμε ανοίξει πρώτα, είτε είναι φορητός είτε σταθερός. Τον υπολογιστή τον φυσάμε για να απομακρύνουμε την σκόνη και όχι για να την ανακυκλώσουμε στο εσωτερικό του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 ναι φιλε μου εχεις δικιο εγο αν το φυσαγα θα το ανοιγα πρωτα και θα το καθαριζα αναλογα, ...πανι,αερα... εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες οι φορητοι ειναι πολυ ευεσθητοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) Να σας ρωτησο κατι ακομα αυτος που το ειδε μου ειπε οτι παιζει να ειναι cpu σε αυτην την περιπτωση βρισκει κανεισ τον παλιο atom 270?? και ποσο κανει περιπου?? μπορο να βαλω και μεγαλητερο? atom ομος Συγνομη για τα 3 post αλλα θελω τα φωτα σας γιατι πρεπει να ξερω τι θα κανω τελικα το netbook εχει καμενη καρτα γραφικων η οποια ειναι στην μητρικη και για να αλαχτει ολο θελει 150-170ε :cry: μετα μ ειπε οτι μπορει να το στειλουν θεσσαλονικη και να του δοσουν λιγουσ μινεσ ζοης μαι κατι θερμανση κατι τετοιο. Η αλλη λυση ειναι να μεταφερο τα αρχεια απο τον σκληρο σε εναν αλον αλλα θελει ιδηκη φισιερα που ερχεται απο εξο και θα κανει κανα μηνα να ερθει εχετε να προτεινετε τπτ??:cry::cry::cry: Edited July 6, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Το φύσηξες να το δοκιμάσεις ή απλά το πήγες στον ''μάστορα''? Τώρα για το πόσο ευαίσθητα είναι τα laptop-netbook πίστεψέ με είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που λες. Φαντάσου ένα λαπτοπ να δουλεύει στα γόνατα πάνω σε κουβέρτα για 3 χρόνια !!!!!!! Φύσυξέ το λίγο από απόσταση σε ένα βενζινάδικο........ Θα πάθεις πλάκα από αυτά που θα βγάλει !!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 6, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 ο μαστορας που το πηγα το ελησε τωρα λογικα θα μου ελεγε αν ειχε σκονες αφου διαπιστοσε οτι καηκε η καρτα γραφικων που ειναι στην μητρικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Δεν νομίζω να σου το έλεγε. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.... Τουλάχιστον τώρα γνωρίζεις για το νέο ή ανακατασκευασμένο netbook σου τί να προσέχεις. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pg997 Δημ. July 8, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 χα,ναι σηγουρα και να φανταστηται ειχα σκοπο να το φυσιξο υην επομενη μερα γιατι ειχε ζεσταθει πολυ.Μηπος ξερεται κανενα καλο καταστημα στην αθηνα που να επισκευαζει τετοιεσ καταστασεις?? θα παει ενας φιλος μου και θα το παρει μαζι του.Θελει ψησημο η μητρικη μου ειπαν στο καταστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triavas Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Αυτό με το ψήσιμο δεν είναι αποτελεί μόνιμη λύση. Είναι λύση προσωρινή. Αλλά από το πρώτο post που έχεις κάνει αναφέρεις ότι η οθόνη ανάβει απλά δεν φορτώνει το λειτουργικό, σου βγάζει μπλε οθόνη. Αν είχε καεί η κάρτα γραφικών δεν θα έπαιζε τίποτα ή θα σου έκανε "νερά" στην οθόνη. Όταν βλέπεις καθαρή εικόνα η κάρτα γραφικών λειτουργεί σωστά. Δοκίμασε να καθαρίσεις καλά τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή και τους αεραγωγούς και μάλλον θα ανοίξει πάλι ο υπολογιστής. Αν κοιτάξεις από το πλάι στην έξοδο του αέρα και δεν δεις την ψήκτρα του επεξεργαστή τότε ίσως έχει πάρα πολύ σκόνη εσωτερικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts