Sovjohn Δημοσιεύτηκε September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2003 Καλησπέρα, πρόσφατα (και από περιέργεια για να δοκιμάσω τι είναι, όπως επίσης και για να βάλω τους νέους Linux ATi Radeon beta drivers που έχω) εγκατέστησα το Redhat 9, που πήρα από ένα φίλο. Μια χαρά ειναι το λειτουργικό, στο δικό του partition, με boot από δισκέτα (μόνο!), όλα ΟΚ.. Όμως, δεν μπορώ με τίποτα να δημιουργήσω μία σύνδεση Internet με το Netmod (που είναι συνδεδεμένο στην σειριακή) ή το Tornado Webjet 128 USB (που είναι στην USB 2)... Οι οδηγίες σε PDF από την σελίδα της Ιντρακόμ δεν βοηθούν, καθώς αναφέρονται σε ένα kppp, που το συγκεκριμένο linux δεν έχει..Έχει ένα δικό του Internet connection setup, το οποίο αν επιλέξω ότι έχω ISDN μου βγάζει μια (μικρή) λίστα με μοντέλα για να επιλέξω (φυσικά για τα δικά μου ΤΑ ούτε λόγος εκεί), και αν επιλέξω κανονική σύνδεση κάνει probing modem, βρίσκει το netmod σαν generic φαντάζομαι, και με αφήνει σύξυλο αρνούμενο να συνδεθεί στην pOtenet και στην ACN που έχω... Αν, λέω ΑΝ, γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό, ας μου το πει...Thanks! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sovjohn Οι οδηγίες σε PDF από την σελίδα της Ιντρακόμ δεν βοηθούν, καθώς αναφέρονται σε ένα kppp, που το συγκεκριμένο linux δεν έχει.. το kppp είναι front-end του pppd. νομίζω πως είναι αρκετά εύκολο σε χρήση και αν έχει οδηγίες γι'αυτό τότε να το βάλεις (μήπως το έχεις όμως ήδη) αν έχεις βάλει & το KDE ίσως να το έχεις βάλει και αυτό.. (αν όχι δοκίμασε να το βάλεις τώρα, αφού έχεις απ' ότι κατάλαβαίνω τα CDs) για να δεις αν το έχεις δοκίμασε: alt + f2 και γράφε kppp Good luck Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts