ikgamsu Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Η τιμή του πάντως στα σκρουτζομάγαζα, δεν πέφτει καθόλου. Γιατί άραγες;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 475 ειναι . . . σε χαλαει ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 475 ειναι . . . σε χαλαει ? :P Όχι αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι σε αυτήν την τιμή αρκετό καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Δε θα πρεπε να ειναι 100 ευρω πιο κατω,στα ισα με το note II δηλ. ,μπας και αποτελεσει αληθινη εναλλακτικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 η διαφορα τιμης με το Note2 ειναι μια χαρα ....μιας και ειναι αρκετα καλυτερο απο αυτο! το θεμα ειναι το s4 ειναι πλεον πιο φτηνο και επισης το G2 θα πεφτει σιγα σιγα κ αυτο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 G2 δεν εμφανίζεται τιμή στο Σκρουτζ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 (edited) Δεν το έχει φέρει ακόμα κάποιο κατάστημα, για αυτό και δεν εμφανίζεται. Αναμένουμε.. Edit: Νομίζω είμαστε σε λάθος θέμα, με μπέρδεψε και εμένα το μήνυμα σου καθώς δεν το πρόσεξα. Για το G2 συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=369723 Edited September 27, 2013 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 στο bestprice υπαρχει μονο (public k plaisio) αλλα κ παλι τι να το κανεις (16gb with no sdcard??? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Λοιπόν μετά από χρόνια με Samsung επέστρεψα σε Lg και οφείλω να δηλώσω εντυπωσιασμένη....εκπληκτικό κινητό. Και κρίμα που δεν ακούγεται όσο θα έπρεπε. Μια ερώτηση για όσους γνωρίζουν,το κινητό στο backup που κάνει στις εφαρμογές χρήστη αποθηκεύει και τα δεδομένα τους η μόνο τις εφαρμογές; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ποσο το πηρες? το E986 η το Ε988? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ποσο το πηρες? το E986 η το Ε988? Αν ρωτάς εμένα το πήρα μεταχειρισμένο στα 420 και είναι το Ε986. Ποιά είναι η διαφορά με το Ε986; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 επειδη σκεφτομαι κ γω να το παρω απλα σε λευκο βγαινει μονο το E988 πως σου φαινεται σαν κινητο? πριν ποιο ειχες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Πριν είχα το s4 και πριν από αυτό είχα το Note 2. Σαν μέγεθος είναι πιο βολικό από το Note είναι λίγο πιο στενό και το κάνει πιο εύκολο στο κράτημα,επίσης πιο ελαφρύ. Έχει πολύ ωραία οθόνη και καλή μπαταρία....σε αναμονή δεν κατεβαίνει με τίποτα :p Γενικά απροβλημάτιστο κινητό,γρήγορο χωρίς ίχνος lag και του έχω φορτώσει ένα κάρο εφαρμογές. Επίσης πολύ καλό πληκτρολόγιο με swipe καλύτερο από τα Samsung. Πλήρως παραμετροποίησιμο,με θέματα,μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια κάτω στην μπάρα με ότι εικονίδια θες. Σου επιτρέπει ακόμα και κάποιες εφαρμογές του συστήματος να τις αφαιρέσεις χωρίς root. Είμαι πολύ ευχαριστημένη :D Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 @virland η οθονη πως σου φαινεται? καλυτερη απτα Samsung? λευκο η μαυρο τοχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Το έχω σε μαύρο. Η οθόνη μου φαίνεται εξίσου καλή ίσως πιο ζωηρά τα χρώματα στο Samsung αλλά και στο Lg δεν νιώθω τα χρώματα ξεπλυμένα...μια χαρά είναι, πιο φυσικά. Το μόνο του φάουλ είναι ίσως το πιο αδύναμο ηχείο,φταίει βέβαια και το ότι είναι στην πλάτη οπότε όταν το έχουμε κάπου ο ήχος ψιλοχάνεται,αλλά δεν έχω χάσει κλήση. Και στο Samsung το ίδιο είναι απλά αν έχεις root περνάς ένα mod και είσαι εντάξει. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbair Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 για σας παιδιά έχω ενα LG P970 όλα πηγαίναν καλά μέχρι εχθές αν πάω στις επαφές για να πάρω κάπου τηλ μου βγάζει ένα μήνυμα υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή τις διαδικασίας android.process.acore και δεν μπορω να μπω στις επαφες μου, ενώ αν πατήσω το τηλ παίρνει κανονικά ξέρει κάποιος τι γίνετε? τι μπορώ να κάνω :(? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 για σας παιδιά έχω ενα LG P970 όλα πηγαίναν καλά μέχρι εχθές αν πάω στις επαφές για να πάρω κάπου τηλ μου βγάζει ένα μήνυμα υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή τις διαδικασίας android.process.acore και δεν μπορω να μπω στις επαφες μου, ενώ αν πατήσω το τηλ παίρνει κανονικά ξέρει κάποιος τι γίνετε? τι μπορώ να κάνω :(? Ρώτα εδώ στο θέμα της συσκευής σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292001 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Η καμερα του pro τι λεει?σε τι επιπεδα παιζει?εχω το απλο optimus g και υποφερει αρκετα η καμερα ειδικα σε χαμηλο φωτισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Η καμερα του pro τι λεει?σε τι επιπεδα παιζει?εχω το απλο optimus g και υποφερει αρκετα η καμερα ειδικα σε χαμηλο φωτισμο Κανένα σχεδόν κινητό δεν έχει καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό οπότε μην περιμένεις θαύματα. Το G δεν το είχα ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου πω αν τραβάει καλύτερες,αυτές που τραβάει είναι ισάξιες σχεδόν του s4 που είχα. Ίσως HTC one και LG G2 που έχουν σταθεροποίηση εικόνας να είναι καλύτερα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Κανένα σχεδόν κινητό δεν έχει καλές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό οπότε μην περιμένεις θαύματα. Το G δεν το είχα ποτέ οπότε δεν μπορώ να σου πω αν τραβάει καλύτερες,αυτές που τραβάει είναι ισάξιες σχεδόν του s4 που είχα. Ίσως HTC one και LG G2 που έχουν σταθεροποίηση εικόνας να είναι καλύτερα. Okkk με καλυψες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 (edited) Μου ήρθε χθες. :happy:Μαζί πήρα και αυτήν την θηκούλα. Ωρίστε και φωτό. :) http://imageshack.us/scaled/thumb/541/ulx0.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/703/q6or.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/266/8ddm.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/600/3fx9.jpg http://imageshack.us/scaled/thumb/7/8ion.jpg Edited October 4, 2013 by ikgamsu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μου ήρθε χθες. :happy:Μαζί πήρα και αυτήν την θηκούλα. Ωρίστε και φωτό. :) μεγιες . . . ποσο το μαλλι ? το λευκο δεν σαρεσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Από πού το πήρες και ποσό αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το λευκό μου άρεσε πολύ απλά δεν το είχε το Kaiser από όπου το αγόρασα. €475 είχε και η θήκη €20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Το e986 πήρες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts