Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus G Pro (E988)

corolla001975
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια την προσοχη σας παρακαλω,μολις αποκτισα απο Κινα lg f240k και αντιμετωπιζω καποια θεματακια .

1.το wifi ειναι καπως ασθενικο και αργο

2.εχει πολα κορεατικα (εφαρμογες)

3.το κατω μερος της οθονης δεν ανταποκρινεται αμεσα κατα την αφη και εχει κοληματακια

4.ηρθε με 4.4.2κιτκατ της alleh και οταν τοεβαλα στο lg mobile support tool μου εδωσε αναβαθμηση σε 5.ο.1 lolipop την οποια και εκανα μηπως και διωρθωθουν τα θεματακια .Δεν ειδα να διωρθωνεται κατι ειδικα το θεμα της αφης

Καπου ειδα οτι ο VAMIRE666 προτινει φλασαρισμα με LG Optimus G Pro KDZ Firmware 125 TUR/TURKEY V20A LGE986 1.6 GiB,

ερωτηση? μπορει το f240 να παρει rom απο Ε986 (ΤURKEY) μιας και διαθετει και Ελληνικα και βελτιωνει wifi και να ελαφρυνει το κινητο απο τα πολλα προσθετα που εχει φορεσει η alleh πανω στη rom της lg ή πρεπει παλει να βαλω πανω την κανονικη(official) rom f240 της lg απο Κορεα χωρις τα επιπλεον κορεατικα προσθετα της alleh.

Eπισης το link που δινει ο vamire666 για το ΚZD FIRMWARE 125 TUR δεν ανοιγει.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι φιλε μου δεν ειναι συμβατη η rom δυστυχως.

Καινουργιο το πηρες;

Εγω ή επεσα σε ελατωατικη μπαταρια ή τη καταστρεψα αθελα μου μου κανει κατι τρελα αυτες τις μερες....

Η μαμακια ειναι πως το ειχα παρει απο ολλανδια και δεν μπορω να το παω εκει γιατι θα χρειαστει να παρω αεροπλανο :p

Οποτε παμε για αλλη απο ebay.

Αν καποιος μπορει και θελει ας εγκαταστησει το battery widget https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manor.currentwidget

να μου πει ποσα mA του δειχνε στη μπαταρια γιατι εμενα μου λεει κατι 325mA - 594mA :wacko:

Ειναι Refurbrished.Τη πρεπει να κανω δηλαδή να το στειλω πισω ειναι 4 ημερων ,να το κανω root για να πεταξω ολα τα παραπανίσια που εχει η olleh(τοπικη εταιρια αλα vodafone); ή να το φλασαρω με official rom της lg μηπως και δουλεψει η αφη καλύτερα στο κατω μερος που ειναι και ρισκο.Α και κατι ακομα αν και λενε οτι αυτη η εκδοση f240k εχει ραδιοφωνο τελικα δεν έχει.

Φιλε vamire666 εχεις δικιο ,μαλον κατι τετοιο παιζει το τηλεφωνο εχει 7 μερες Dos εαν βγαλει προβλημα και μαλον θα το στειλω πισω γιατι εχει αρκετα θεματα και παρεπιπτοντως επειδη ανεφερες κατι με μπαραρια χθες το απογευμα το φορτισα εδειξε 100% το αφισα δεν το χρησιμοποιησα και το βραδυ οταν πηγα να το κλεισω ειδα εκπληκτος 5%.Ευχαριστω παντως για τις αποψεις σου τις οποιες και ασπαζομαι.

Να σαι καλα. Παντως στη δικια μου εκανα επαναφορα και εβαλα να κανει calibration στη μπαταρια. Απο χθες σημερα βρισκεται στο 50% και ακομα δεν εχει τελειωσει η επαναφορα τις. Σαπιες εφαρμογες που και καλα κανουν καλο στη μπαταρια μονο κακο τις κανουν τελικα και ειμαι σιγουρος πως αυτες το κανανε ετσι διοτι τοσο καιρο δεν ειχα προβλημα αλλα πανω στη βαρεμαρα ειπα να κατεβασω μια τετοια εφαρμογη να δω τι παιζει...τωρα καταλαβα :-P

Συμφωνω μαζι σου ,οι περισοτερες απο αυτες της εφαρμογες μονο προβληματα δημιουργουν.Σε αυτο πιστευω οτι φταιει το play store που αφηνει τον οποιοδηποτε να βαζει οτι σκουπιδι θελει για αυτο λιγο προσοχη απο ολους μας μιας και το android νε μεν ειναι πολυ καλο ,αλλα στα αρνητικα του οτι ειναι πολυ ευαλωτο.

• 1 month later...

Tην προσοχη σας παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το lg g pro(f240s) και εξηγουμε ,κατα την διαρκεια της αναβαθμησης απο kitkat se lolipop δημιουργηθηκε καποιο σφαλμα και το τηλεφωνο εχει κολησει βγαζοντας την ενδειξη download mode .

Προσπαθησα να το ξανα φλασαρω απο τη σουητα της lg τιποτα,απο το B2Capp εφαρμογη τιποτα επισης δεν μπορεσα να κανω hand reset συνεχως βγαζει την ενδειξη'' download mode '' με λιγα λογια ΤΙΠΟΤΑ αν λοιπον καποιος απο σας μπορει να βοηθησει καλοδεχουμενος.

• 5 months later...

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? ΕΧΩ ΤΟ ΤΟ g pro(στην κοεατικη εκδοση f240 kitkat) KAI ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ EΝΩ ΤΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ WIFI ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ,ή ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ STANBY AΝΟΙΓΟΥΝ. ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΔΥΚΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ (ΕΧΩ ΔΥΚΤΙΟ Q )ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

9

9

Stock ,εχει δωθει επισημα απο την LG για την κορεατικη εκδοση F240.Αν βαλεις το κινητο στην εφαρμογη LG PC Suite θα σου δωσει αναβαθμηση F24030c 5.0.1 lolipop και για της τρεις εκδοσεις (s,k,u+)

• 3 months later...

Παιδια επειδη πουλησα το κινητο μου εχει μεινει η θηκη quick cover η γνησια σε μαυρο χρωμα και σε αριστη κατασταση. Εχει και το nfc πισω.

Οποιος ενδιαφερεται την δινω 15ευρω ας μου στειλει πμ.

Ειναι αυτη εδω για οποιον δεν ξερει

• 3 weeks later...
ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΥΚΤΙΟ ΕΙΣΑΙ,Αν εισαι σε wind -Q και δεν εχει καλο σημα στην περιοχη σηγουρα εχεις θεμα,επισης πρεπει να ρωτησω αν δουλευεις 4g Edited by ANDROMEDA7

Στην vodafone ειμαι, και εχω προσεξει οτι σε σημεια που ειχα foul σημα δεν εχω.

στην επιλογη δικτυου εχω επιλεξει εχω διαλεξει: αυτοματο GSM/WCDMA/LTE

----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΥΚΤΙΟ ΕΙΣΑΙ,Αν εισαι σε wind -Q και δεν εχει καλο σημα στην περιοχη σηγουρα εχεις θεμα,επισης πρεπει να ρωτησω αν δουλευεις 4g

ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΟΝΟ 3G ,ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΚΤΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Τπεριαγωγη, στη συνεχεια επιλογη δυκτιου περιαγωγης, και θα πας στην αναζητηση διαθεσιμων δικτυων ωστε να κανει αναζητηση ολων των δυκτιων και μετα επελεξε αυτο της vodafone ωστε να το κλειδωσει.Tο τηλεφωνο ειναι LTE(E988)για ευρωπη ή το f240korean version

Δοκιμασες αναζητηση ολων των δυκτιων,το ιδιο εχω και εγω αλλα στη vodafone δεν εχω θεμα ,θεμα εχω στην wind γιατι το g pro δεν καλυπτει την μπαντα 4g της wind στα 800mhz

Οποτε το βαζω να ψαξει χειροκοινητα το δικτυο και οχι αυτοματα;;;

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την εκανα την αναζητηση.... Χρειάζεται να κανω και την επιλογη για 3g?

Αν εχεις 4g δυκτιο στη vodafone αστο στο αυτοματο αν οχι δεν υπαρχει λογος βαλτο 3g,παντως εχει ενα θεματακι με τα δυκτια το κορεατικο f240 τα χανει και μετα κανει αναζητηση για να το βρει υποψιν το τηλεφωνο δεν ειναι 4G αλλα ερχεται ξεκλειδωτο και τουλαχιστον σε μενα στη vodafone λειτουργει