christoforas Δημοσιεύτηκε June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα πύργο αντιδιαμέτρως απέναντι από την τηλεόραση. Σκεφτόμουν να αγοράσω HDMI για να τα ενώσω. Αλλά μαζί με αυτό θα έπρεπε να αγοράσω και κάρτα γραφικών η οποία να έβγαζε ήχο από το HDMI. Έχετε να μου προτείνετε κάτι? Ευχαριστώ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ασύρματη μεταφορά εικόνας και ήχου νομίζω γίνεται μόνο με dlna, και φυσικά θα πρέπει να το υποστηρίζει η τηλεόρασή σου. Π.χ. http://www.pavtube.com/guide/stream-videos-from-pc-to-hdtv-dlna.html http://mywindows8.org/stream-videos-from-windows-7-pc-to-tv/ Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. June 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2013 Δεν μας λες τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασή σου. Υποστηρίζει DLNA? Εαν ναι μπορείς εκτός από καλώδιο δικτύου να ''πας'' εκεί και μέσω πρίζας ΔΕΗ. Εχει υποδοχή ή έχει επάνω ασύρματη κάρτα δικτύου να μεταφερθείς ασύρματα? Μήπως καλύτερα θα ήταν με ένα δίσκο εξωτερικό στο USB της εαν έχει ???? Βασικό .... Η τηλεόρασή σου παίζει βίντεο? Δώσε λεπτομέρειες ;);) :confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν μας λες τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασή σου. Υποστηρίζει DLNA? Εαν ναι μπορείς εκτός από καλώδιο δικτύου να ''πας'' εκεί και μέσω πρίζας ΔΕΗ. Εχει υποδοχή ή έχει επάνω ασύρματη κάρτα δικτύου να μεταφερθείς ασύρματα? Μήπως καλύτερα θα ήταν με ένα δίσκο εξωτερικό στο USB της εαν έχει ???? Βασικό .... Η τηλεόρασή σου παίζει βίντεο? Δώσε λεπτομέρειες ;);) :confused: Καλημέρα φίλε, άργησα να απαντήσω γιατί ήμουν εκτός Αθηνών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αρχική σκέψη για να βλέπω καμία ταινιούλα ή να παίζω κανένα παιχνίδι. Η τηλεόραση είναι η LG 42LX6500. DLNA? Δεν το κατέω μαν... Δεν έχει ασύρματη κάρτα. Του έβαλα στικάκι της LG, αλλά έχει ethernet Η κάρτα γραφικών είναι η EVGA e-GeForce 9800 GTX+ http://www.evga.com/products/pdf/512-P3-N871.pdf Η απόσταση είναι περίπου 8-9m. Σκεφτόμουν να περάσω το HDMI περιμετρικά αλλά: 1. Έχω τον μικρό σπίτι οπότε μάλλον τον βλέπω να το ξηλώνει. Η λύση είναι να το βάλω μία μέρα που θα λείπει. 2. Από όσο γνωρίζω τα DVI δεν έχουν μεταφορά ήχου. Οπότε θέλω καινούργια κάρτα γραφικών. Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Σε παρόμοιο θέμα (μικροί, μικρό σπίτι) δοκίμασα και εγώ σε Samsung LE40B650T2W αλλά είχα ένα θεματάκι στα Bluray (HD) ταινίες. Δεν υποστήριζε ήχο. Ετσι κατέληξα στην αγορά κάρτας γραφικών με HDMI αγόρασα 15 μέτρα καλώδιο και είμαι κομπλέ. Ο μόνος ''περιορισμός'' πλέον είναι ο χώρος του δίσκου του υπολογιστή μου.. Παιχνίδι δεν μπορείς να παίζεις μέσω δικτύου και να το βλέπεις στην τηλεόραση. Οπότε νομίζω η αγορά κάρτας και καλωδίου είναι μονόδρομος Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Το φαντάστηκα... Και εγώ αυτά τα περιττά έξοδα ήθελα να αποφύγω. Ένας φίλος πήρε αυτό... http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571825 Κάτι τέτοιο δεν μου κάνει λες? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Καλό μηχάνημα. Κορυφαίο αλλά !!! ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ HIGH DEFINITION !!!!!!! δεν το έχω δοκιμάσει να σου πω εαν κάνει για την δουλεία σου αλλά γιατί να μην κάνει? Δεν βλέπω κάτι άσχημο.... αλλά ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ HIGH DEFINITION !!!!!!! :-) Διάβασε το σχόλιο κάτω από το μηχάνημα !!!!!!!! και υποστηρίζει 720p μόνο...... ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ HIGH DEFINITION !!!!!!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. July 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Θαρρώ πως θέλεις να μου περάσεις ένα μήνυμα... χαχααχχααχ Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Θαρρώ πως θέλεις να μου περάσεις ένα μήνυμα... χαχααχχααχ Δεν θα το μετανιώσεις. ;) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts