dimitrisx Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Δυστυχώς ναι. Εμένα μου αλλάξανε πλακέτα το 2017 εντός εγγύησης αλλά δυστυχώς η βλάβη που περιγράφεις εμφανίστηκε ξανά πριν ένα μήνα...οπότε τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Εγώ αγόρασα πλακέτα από ebay (Ισπανία) και το ανέστησα. Το έχω ακόμα σαν 2η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Έχω κι εγώ ένα σε κατάσταση σαν καινουριου εξωτερικά για δεύτερο αλλά λέω να πάρω κάτι άλλο με μεγαλύτερη οθόνη γτ μεγάλωσα και δε βλέπω και πολύ καλά! Αν κάποιος ενδιαφέρεται μου λέει, το έχω με rom απο s6 και είναι πολύ καλό, και η μπαταρία του είναι σε μέτρια κατάσταση. Πολύ καλό κινητό για την εποχή του πάντως. Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts