androu Δημοσιεύτηκε August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 1, 2004 Είπα να δοκιμάσω το hybernate. . . Οταν κλείνει το pc όλα καλά.. οταν ανοίγει μετά το φόρτωμα που κάνει η οθόνη μένει κενή για πολλή ώρα.. ΄και τα φωτάκια του δίσκου δεν ανάβουν.... τι κάνω τι συμβαίνει ξέρει κανείς???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Ετοιμαζόμουν να ανοίξω τέτοιο θέμα, αλλά με πρόλαβες :p Hibernate γράφεται :p Με την παλία μητρική Gigabyte 7VRX - VIA Apollo KT400) , το δικό μου έκανε κανονικά hibernate. Με τη νέα (ASUS A7N8-X - nforce2 400)κάνει μεν (αργεί λίγο περισσότερο), αλλά όταν το ανοίγω, η μπάρα προόδου αργεί να γεμίσει κι όταν γεμίσει τελικά, μένει εκεί χωρίς να κάνει τίποτα. Το μυαλό μου πήγε στο BIOS, αλλά δεν βρήκα κάποια σχετική επιλογή εκεί. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Απ'ότι έχω παρατηρήσει σ'ένα φορητό που έχω, αυτό συμβαίνει συνήθως όταν υπάρχουν συνδεδεμένα περιφερειακά (usb, εξωτερικά drives κλπ.) την ώρα του hibernate και δεν υπάρχουν στην επαναφορά του συστήματος. Είναι τέτοια η περίπτωσή σου ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Το hibernate δεν είναι η επιλογή που αποθηκεύει τις εργασίες που έχεις κάνει στον υπολογιστή και τον τερματίζει ή κάνω λάθος? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 crazy_4 αυτό είναι. . και μετά ανοίγει πιο γρήγορα το pc michpan εχω συνδεμένες usb συσκευές πάνω. λές να φταίνε αυτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Κι εμένα έχει usb συσκευές, αλλά είναι συνδεδεμένες την ώρα που το κλείνω, καθώς και την ώρα που το ανοίγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 2, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 αρα δεν είναι απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Βαλε τους τελευταιους drivers σε ολο το software και hardware που εχεις.Επισης ελενξε αν εχεις καποιον ιο ή spyware .Σε εμενα οταν εκανα Αδρανοποιηση εκανε κανονικα οταν ομως το αφηνα να σβησει μονο του τοτε κολλαγε στην επαναφορα.Το προβλημα ηταν ενα spyware το οποιο το αφαιρεσα και τωρα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Το δικό μου σύστημα είναι κα8αρότατο με τους τελευταίους drivers. Θα δοκιμάσω να κάνω BIOS update, μόλις βρω δισκέτα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2004 Σε εμένα πάλι, η επιλογή hibernate είναι απενεργοποιημένη. Τι να φταίει; Να μην έχει γίνει άραγε σωστή εγκατάσταση των win; Έχω XP Pro. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 ( 3 Αύγ. 2004 , 00:43) Σε εμένα πάλι, η επιλογή hibernate είναι απενεργοποιημένη. Τι να φταίει; Να μην έχει γίνει άραγε σωστή εγκατάσταση των win; Έχω XP Pro. Στο ΣΒΗΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ πρεπει να πατησεις το SHIFT για να αλλαξει το ΑΝΑΜΟΝΗ σε ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.Η να το ενεργοποιησεις απο το ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥ ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ->ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. Εγω εχω ΧΡ ΗΟΜΕ ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Emena sto portable mou doulevei kanwnika... :) kai doulevei kai sixna malista afou otan 3emeinw apo mpataria ginete hibernate apo mono tou...kai otan 3ekinisw ola kanwnika...ekei akrivws pou emeinai.... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill33 ( 3 Αύγ. 2004 , 12:01) Στο ΣΒΗΣΙΜΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ πρεπει να πατησεις το SHIFT για να αλλαξει το ΑΝΑΜΟΝΗ σε ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.Η να το ενεργοποιησεις απο το ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΝΧΟΥ ->ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ->ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. Εγω εχω ΧΡ ΗΟΜΕ ελληνικα. Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή στον δικό μου :( Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. August 3, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 ούτε εμένα γινότανε πριν κάνω φορματ... υπαρχει μια επιλογήστη διαχείρηση ενέργειας που μου έλεγε οτι λείπει ενα dll και δεν μπορούσε να την ενεργοποιήσει τώρα που δουλεύει δεν .. ξεκινά.. μετά απο την μπάρα σταματά σε μάύρη οθόνη ούτε δίσκος ανάβει όύτε δέιχνει να ανταποκρίνεται :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2004 Σε εμένα δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή. Ίσως δεν έχει "καθίσει" καλά η εγκατάσταση... Ποιός ξέρει... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eXecrable Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 to standby ti diafora exei? Kalytero mou fainetai prwswpika, kleinei to pc kai otan patas na anoiksei anoigei kanonika stin log on screen xwris boot ktl.... Παράθεση eXecrable Slayer Βοηθήστε την ανθρωπότητα STOP greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2004 Standby και Hibernate είναι δύο διαφορετικά πράγματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=148811#post148811 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts