Tallyhawk Δημοσιεύτηκε June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 20, 2013 Γειά σας, ενδιαφέρομαι να μάθω τρόπους με τους οποίους μπορώ να μεταδίδω ζωντανά πρόγραμμα, μόνο ήχου μέσω Virtual DJ. σε γενικές γραμμές ξέρω ότι έχει το Youtube live broadcast επιλογή, και ότι υπάρχουν servers Που σου δίνουν την δυνατότητα για κάτι τέτοιο. γνωρίζει κανείς κάτι ποιό συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μπορείς να κάνεις μια εγγραφή εδώ: http://www.listen2myradio.com/ και να φτιάξεις τον δικό σου σταθμό. Είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 ευχαριστώ! υπάρχει καπέλο στους listeners? γιατί λογικά αφού είναι free θα αφήνει να σε ακούνε λίγα άτομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Up to 5000 listeners λεει Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. June 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 O_O lol αν ισχύει 5000 για έναν σταθμο τότε καλή φάση :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 παιδια καλησπερα. εχω ενα θεμα με το προγραμμα mixx δηλαδη, οταν κανω εκπομπη και παταω το κουμπι για να μιλησω στο μικροφωνο θελω αν γινεται να χαμηλωνει η ενταση της μουσικης γιατι δεν ακουγομαι και αναγκαζομαι και παταω pause γιατι αλλιως ο ηχος ακουγεται πιο δυνατα απο την φωνη μου . να σημειωσω πως την ενταση του μικροφωνου την εχω τερμα και την φωνη της μουσικης που παιζει στο ελαχιστο αλλα παλι δεν βρισκω τροπο να γινε . ξερει καποιος κατι ? και κατι ακομα ....οταν παιζει μουσικη στο deck 1 παιζει πολυ πιο δυνατα ο ηχος απ οτι ο ηχος στο deck 2 . Ευχαριστω Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts