stelios85 Δημοσιεύτηκε June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2013 Καλησπερα...Δεν γνωριζω ακριβως πως να το εξηγησω στην επικεφαλιδα του thread,αλλα στο δικτυο της σχολης μου εβαλαν ενα φιλτρο που μπλοκαρει σερφαρισμα σε σελιδες κοινωνικης δικτυωσης και αλλα πολλα sites.Δοκιμασα κατι proxy servers που βρηκα ευκαιριακα στο google ή το tor browser αλλα δεν εμεινα καλυμενος γιατι δεν μπορουσα να δω βιντεακια πχ,ενω ανοιγε τις σελιδες κανονικα :rolleyes: :rolleyes: .Καποιος μου προτεινε και μια σελιδα anonymouse.org αλλα και αυτη μπλοκαρισμενη.Οποιος μπορει να βοηθησει!!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 η λύση είναι στο https://... Σε ποια σχολή είσαι; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts