htselepakis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 stefano_d23 μόνο που το έγραψες εδώ ότι θα έρθεις, είναι σαν να δήλωσες την συμμετοχή σου, οπότε σε βάζω στην λίστα :) Κύριοι φροντίστε να έχετε εγκατεστημένο στο κινητό σας κάποιο αξιόλογο πρόγραμμα για μετρήσεις και συγκρίσεις, όπως Quadrant, κ.ά. Εγώ δηλαδή που το έχω εργοστασιακό??? Να απομακρυνθώ ησύχως? :wacko::p Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγώ δηλαδή που το έχω εργοστασιακό??? Να απομακρυνθώ ησύχως? :wacko::p Έλα να σου περάσω μια wiui πριν πας στην συνάντηση Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Εγώ δηλαδή που το έχω εργοστασιακό??? Να απομακρυνθώ ησύχως? :wacko::p Μην ανυσηχείς! Θα σε "πριζώσουν" κατάλληλα οι συμφορουμίτες σου εκεί, ώστε να πάψεις να το έχεις τελείως "μαμά"!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JGroovy Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ευχαριστω για την προσκληση ... μεσα Παράθεση jg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) JGroovy μπήκες στην λίστα με τις συμμετοχές :) Είναι ωραία να έρχονται και νέα πρόσωπα στην παρέα να γνωριζόμαστε όλοι ρε παιδιά. Όσοι δεν έχετε δηλώσει συμμετοχή, να σας θυμήσω ότι η προθεσμία για να το κάνετε είναι μέχρι 26 Ιουνίου, οπότε βιαστείτε, κανονίστε το πρόγραμμά σας και δώστε το παρών! Edited June 20, 2013 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έλα να σου περάσω μια wiui πριν πας στην συνάντηση Μόνος φοβάμαι να το κάνω... είχα μπρικάρει κανά δύο κινητά και το πήρα από φόβο! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μόνος φοβάμαι να το κάνω... είχα μπρικάρει κανά δύο κινητά και το πήρα από φόβο! Θα σε βοηθησουν οι εμπειροι στην συναντηση... μπαταρια κοιτα να εχεις κ μην σε νοιαζει... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Λοιπόν βάλτε και εμένα στην λίστα. .. Και αν δεν κάτσει το πρόγραμμα στην δουλειά ενημερώνω. ... (Κάθε Πέμπτη/Παρασκευή το μαθαίνω. ..) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanaliotis Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Καλησπέρα σας. Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να παραβρεθώ αυτη τη φορά. Ευχαριστώ για την πρόσκληση, ίσως μια άλλη φορά βολέψει καλύτερα. Καλή επιτυχία. Παράθεση BlackBerry Passport and a Playbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 και εγω μεσα , θα ειμαι εκει Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 7 και σήμερα... :p Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 7 και σήμερα... :p καλός πολίτης βρε :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 7 και σήμερα... :p καλός πολίτης βρε :lol::p :lol: αντε ωραια:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ανυπομονω να τα πουμε απο κοντα! :) οπως και με τα αλλα παιδια βεβαια!!! Λίγες μέρες μείνανε!! Φυσικά κι εγώ ανυπομονώ γι αυτή τη συνάντηση... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Να φέρω και το laptop να φτιάξουμε καμιά τροποποιήσεις; έχει όρεξη κάνεις να μάθει να τροποποιεί apk's; Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Να φέρω και το laptop να φτιάξουμε καμιά τροποποιήσεις; έχει όρεξη κάνεις να μάθει να τροποποιεί apk's; φερε μαγεεε!:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Εγώ ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ερθω, αν και θα είναι η πρώτη φορά γιατί μόλις φέτος έγινα μέλος του myphone, αλλά μέχρι της 26 θα ξέρω σίγουρα! Θα το 'θελα πολύ να ερθω για να μάθω πολλά περισσότερα γενικώς! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Να φέρω και το laptop να φτιάξουμε καμιά τροποποιήσεις; έχει όρεξη κάνεις να μάθει να τροποποιεί apk's; Το συζητάς; φυσικά εάν μπορείς, φέρε :) evris2013 δεν έχει σημασία εάν είσαι παλιό ή νέο μέλος, όλη μια παρέα ήμαστε, έλα χωρίς 2η σκέψη :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Το συζητάς; φυσικά εάν μπορείς, φέρε :) Φυσικά και μπορώ! Ήδη ετοιμάζω αρχεία.... :) Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Φυσικά και μπορώ! Ήδη ετοιμάζω αρχεία.... :) Σταυρο, θα εχεις απειρο χρονο να με βαλεις στα κολπα... γουσταρωωωωω... θελω και μερικα scripts ομως για να το κανουμε dragster το εργαλειο.... speed gives life and takes lives... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Στέφανε μήπως να σου φέρω και κάνα 2gb ram ακόμα; :lol: :lol: Είπαμε να επεξεργασουμε κανένα apk και ότι άλλο σκεφτούμε και το γνωρίζω... Πιστεύω όμως με τόσα άτομα που θα είμαστε εκεί κάτι θα μάθει ο ένας τον άλλον... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Στέφανε μήπως να σου φέρω και κάνα 2gb ram ακόμα; :lol: :lol: Είπαμε να επεξεργασουμε κανένα apk και ότι άλλο σκεφτούμε και το γνωρίζω... Πιστεύω όμως με τόσα άτομα που θα είμαστε εκεί κάτι θα μάθει ο ένας τον άλλον... Ε ναι, πρεπει να μαθουμε μερικα linux tips, αλλιως τι κανουμε?? :eek::eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Το συζητάς; φυσικά εάν μπορείς, φέρε :) evris2013 δεν έχει σημασία εάν είσαι παλιό ή νέο μέλος, όλη μια παρέα ήμαστε, έλα χωρίς 2η σκέψη :) Δεν είναι ότι δεν θέλω να ερθω, αλλά εχω να παω κάπου! Αν δεν παω θα ερθω σίγουρα! Πιστεύω μέχρι αυριο να το γνωρίζω και να μπορέσω να απαντήσω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Θα ερθω κι εγώ τελικά, εκτός απροόπτου! Ίσως ερθω κατευθείαν στο μαγαζί αργότερα και όχι στη Καμάρα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) Περισσότερα από 60 μέλη έχουν δηλώσει πως θα παρερευθούν στην προγραμματισμένη μας συνάντηση αυτή την Κυριακή και για τους αναποφάσιστους δίνουμε παράταση μέχρι και αύριο το πρωί να μας ενημερώσουν για το εάν τελικά θα τους δούμε ή όχι. Να σας πληροφορήσουμε πως ο χώρος είναι πραγματικά ιδανικός για να μας υποδεχτεί και έχουν ελεγχθεί προσφάτως (μόλις εχθές) όλες οι μικρολεπτομέρειες στο μαγαζί ώστε να μην έχουμε κανένα απολύτως παράπονο. Διευκρινίζουμε πως η έκπτωση της τάξεως του 20% ισχύει για όλα τα ροφήματα, δηλαδή για μπίρα, ποτό, καφέ, χυμό, κ.ά, οπότε παραγγείλτε ότι θέλετε εκείνη την στιγμή. :) Η λίστα με τις συμμετοχές υπάρχει στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος. Edited June 26, 2013 by Nagata Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts