thodoris07 Δημοσιεύτηκε June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2013 (edited) Γειά σας παιδιά... έχω ένα προβληματάκι. Ξεκαθαρίζω οτι τα ηχεία μου δεν είναι χαλασμένα... Έκανα ένα γενικό καθαρισμό και ξεσύνδεσα τα ηχεία .... τωρα... δεν ξέρω αν το εκανα λάθος αλλά ακούω ήχο μόνο απο τα πλαινά μπροστά και το γούφερ... Επίσης το πρόγραμμα ήχου έχει αλλάξει... Είχα ένα προγραμμα της Realtek πολύ βολικό... και τώρα δεν υπάρχει... και έψαξα το ονομα της καρτας ηχου και βρήκα ενα αλλο και το κατέβασα και παίζουν μόνο τα 2... Πώς γίνεται να μην υπάρχει το πρόγραμμα πλέον; καμια βοήθεια;;; Edited June 13, 2013 by thodoris07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Δωσε περισσοτερα στοιχεια. Τι ηχεια ειναι, λειτουργικο κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 τι windows έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyskar Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ξανακατεβασε της Realtek και δες αν δουλευει με αυτο. Αλλιως της Realte οντως ειναι βολικο γιατι στα δεξια εχει τις υποδοχες με τα χρωματα και οριζεις τι ειναι το καθενα, μπροστινο ηχειο, πισινο και κεντρικο. Επειδη τα χρωματα διαφερουν ανα υπολογιστη στις τρυπες, οπως και μενα και το αντιστοιχισα απο κει, δες αν εχει κατι αντιστοιχο το αλλο προγραμμα της καρτας ηχου σου. Επισης βαλε απτις ιδιοτητες ηχου περιβαλλον 5.1 αν και δυσκολα να το φτιαξει απο κει μεσα απτην καρτα ηχου θελει ρυθμιση συνηθως. Παράθεση Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts