Jump to content

Data recover

ellii
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.... εχω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο 1t που εντελως ξαφνικα σταματησε να αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη και κατα συνεπεια δεν μπορω να ανοιξω να κανω backup τα αρχεια μου..... για να ειμαι πιο σαφης ο υπολογιστης αναγνωριζει τον σκληρο ως συσκευη αλλα δεν υπαρχει πουθενα καποια επιλογη ωστε να μπορεσω να τον ανοιξω... εχω δοκιμασει τον σκληρο κ σε αλλο κουτι κ σε αλλους υπολογιστες καθως και δοκιμασα καινουρια καλωδια usb ...ολα ομως χωρις αποτελεσμα... σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας γιατι κοντευω να τρελαθω!:confused:

Κάτω δεξιά εκεί στα εικονίδια δεν σου βγαίνει το σηματάκι του usb? άλλη λύση έψαξες μέσα στο my computer μήπως εκεί υπάρχει κάτι ?

Κάψε σε ένα cd ή usb stick το parted magic και μπούταρε από αυτό. Είναι μια διανομή Linux που περιλαμβάνει πολλά εργαλεία για data recovery, διαχείριση partitions κλπ. Ότι απορία έχεις σε σχέση με την διαδικασία μπορεί να λυθεί διαβάζοντας το site.

Αν δεν καταφέρεις κάτι και τα αρχεία που έχεις είναι σημαντικά, αποσυναρμολόγησε την θήκη και σύνδεσε τον σκληρό απευθείας σε ένα desktop PC (όχι μέσω usb). Αυτό θα δουλέψει στην μάλλον απίθανη περίπτωση να έχει χαλάσει η θήκη και όχι ο σκληρός, και θα χάσεις την εγγύησή του.

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X