skanjos Δημοσιεύτηκε May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2013 Εκεί που έψαχνα για μια φτηνή επιλογή 150-180ε βρήκα αυτό Vowney V5 Quad Core MTK6589 Smart Phone With 5.0Inch HD Screen 8.0MP μιλάμε για κινητό quad με 720p ανάλυση οθόνης και όλα τα παρακάτω μόνο στα 175 δολλάρια, δεν μου φαίνεται για κλώνος απο κάτι και έχει αρκετά ενδιαφέρον εμφάνιση ,επειδή ενδιαφέρομαι να το τσιμπήσω,αν κάποιος το έχει κάνει μπορεί να μας πει αν έχει κάνα θεματάκι, είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο iocean X7 στα 170ε περίπου που έχει (140ε θα βγει αυτό τιμή gg),για απόδωση σε σχέση με τιμή δεν βρήκα κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά και είναι και ομορφούτσικο http://www.minideal.net/media/wysiwyg/b.gif http://www.minideal.net/media/wysiwyg/c.gif http://www.minideal.net/media/wysiwyg/IMG_0301.JPG http://www.minideal.net/media/wysiwyg/IMG_0308.JPG να και τα full specs Basic Information Model Vowney V5 Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 2100MHz Sim Card Dual SIM Card Dual Standby Service Provide Unlocked Style Bar Color Black/White Shell Material Plastic System OS Android 4.2 CPU MTK6589, Cortex A7 quad core, 1.2GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 4GB RAM 1GB Screen Display Size 5.0 Inch Type IPS OTG/Capacitive touch screen Resolution 1280 x 720 pixels HD screen, Screen Color 16000K Colors Support Format Ringtones Type Polyphonic/MP3 Audio File Format MP3/WAV/AMR/AWB Video File Format 3GP/MPEG4 Image File Format JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF E-book Format TXT/CHM/DOC/HTML FM Radio Yes, earphone needed Earphone Port 3.5mm Card Extend Support TF card up to 32GB extended Data Transfer & Connectivity Data transfer USB/Bluetooth Mobile internet WAP/WIFI General Camera/Picture Resolution Dual Cameras, front camera 21.3MP, back camera 8.0MP with flashlight and auto focus, support full screen capturing Language English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Cestina, Deutsch, Espanol, Filipino, French, Italiano, Magyar, Nederlands, Portuguese, Romana, Vietnamese, Turkish, Greek, Russian, Hebrew, Arabic, Thai, Korean, Simplified/Traditional Chinese Phonebook 500 Message SMS/MMS Input Handwrite/Keypad TV No GPS Yes, built in, also support A-GPS JAVA YES WIFI Yes, 802.11 b/g/n Bluetooth Bluetooth 2.1 Gravity Sensor Yes Multi-Touch Yes, 3 point touch Dimensions 141.88 x 72.8 x 9.2mm Net Weight 175g Standby Time About 2~3 days Other Feature 3G, WIFI, GPS, FM, Bluetooth, Ebook, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, Play Store, distance sensor, G-sensor, light sensor, etc Package Size 145 x 170 x 18mm Weight 290g Accessories 1 x Battery(2400mAh) 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x Screen Protector 1 x User Manual Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 τελικα το πηρε κανεις?πολυ καλη τιμη αλλα αυτο η το iocean x7 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 υποστήριξη υπαρχει απο την κοινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidask Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 καλο φαινεται το κινητο και νομιζω με την προηγουμενη ονομασια του (verne 5) ειχε ακουστει ως κλωνος του xiaomi m2 Παράθεση Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 το πηρε κανεις?αξιζει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 (edited) το πηρε κανεις?αξιζει? και εγω αυτο στοχευσα ...εχουμε κανενα νεο απο καποιον που το πηρε?.... http://dealer.zol.com.cn/d_73594/market_9381832.html απο τον εμπορο κατευθιαν γινεται?....η δεν θα με δωσουν σημασια ... Edited June 13, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Πολύ καλοσχεδιασμένο ( βασικά το mi2s είναι) και φαίνεται τρελό deal, αλλά δεν την ξέρουμε την εταιρία και αυτό ( πρέπει να) μας κάνει δύσπιστους. Με λίγο ψάξιμο: - κάποιος που το παρήγγειλε από fastcardtech, του ήρθε το Firefly V5 ---> fail http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2311644 κάποια σχετικά λινκς: - ( Από Μάρτιο, δε λέει και τίποτα σημαντικό) http://www.gizchina.com/2013/03/08/the-verne-v5-a-5-inch-jiayu-g4-eater/ - official site: http://www.v5zn.com/category.php?id=2 Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) και εγω αυτο στοχευσα ...εχουμε κανενα νεο απο καποιον που το πηρε?.... http://dealer.zol.com.cn/d_73594/market_9381832.html απο τον εμπορο κατευθιαν γινεται?....η δεν θα με δωσουν σημασια ... τιμη αναφορας ειναι η χονδρικη τιμη τους? η μια αρχικη τιμη και μετα αρχιζει διαπραγματευση το παράγγειλα σημερα ... http://www.minideal.net/vowney-v5-quad-core-mtk6589-smart-phone-with-5-0inch-hd-screen-8-0mp.html 175 $ την επιλογη μου την εκανα οταν το παρω στα χερια μου θα σας πω αν αξιζε τοσο ψαξιμο σε κινεζικο ... κατι ακομα επειδη δεν ειχα ποτε smartphone τι να την πω να εγκαταστήσει? χρειαζεται κατι? η μονος μετα θα τα καταφερω... να βαλει goolge store kai root kati tetia διαβασα ...για βοηθηστε τωρα που την εχω ονλινε λοιπον και κατι σημερινο σε αυτο tο τηλεφωνο πηρα και αλλη εκπτωση σου δινει μπαταρια και δερματινη θηκη δωρο αν αφήσετε μήνυμα οτι ειστε απο το http://www.myphone.gr τωρα προινο φρεσκο ειναι ....και απο [7:48:11 πμ] adslgr.com insomnia,gr and thelabs.gr βασικα βλεπω οτι ειναι διαλακτικοι οι κινεζοι οποτε αν τους ζητησετε κατι θα το παρετε...αν τους βρειτε φυσικα Edited June 16, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 τιμη αναφορας ειναι η χονδρικη τιμη τους? η μια αρχικη τιμη και μετα αρχιζει διαπραγματευση το παράγγειλα σημερα ... http://www.minideal.net/vowney-v5-quad-core-mtk6589-smart-phone-with-5-0inch-hd-screen-8-0mp.html 175 $ την επιλογη μου την εκανα οταν το παρω στα χερια μου θα σας πω αν αξιζε τοσο ψαξιμο σε κινεζικο ... λοιπον και κατι σημερινο σε αυτο tο τηλεφωνο πηρα και αλλη εκπτωση σου δινει μπαταρια και δερματινη θηκη δωρο αν αφήσετε μήνυμα οτι ειστε απο το http://www.myphone.gr τωρα προινο φρεσκο ειναι ....και απο [7:48:11 πμ] adslgr.com insomnia,gr and thelabs.gr βασικα βλεπω οτι ειναι διαλακτικοι οι κινεζοι οποτε αν τους ζητησετε κατι θα το παρετε...αν τους βρειτε φυσικα κατι ακομα επειδη δεν ειχα ποτε smartphone τι να την πω να εγκαταστήσει? χρειαζεται κατι? η μονος μετα θα τα καταφερω... να βαλει goolge store kai root kati tetia διαβασα ...για βοηθηστε τωρα που την εχω ονλινε Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 κατι ακομα επειδη δεν ειχα ποτε smartphone τι να την πω να εγκαταστήσει? χρειαζεται κατι? η μονος μετα θα τα καταφερω... να βαλει goolge store kai root kati tetia διαβασα ...για βοηθηστε τωρα που την εχω ονλινε Θα σε συμβούλευα να μην το πάρεις, πάρε κάτι δοκιμασμένο έστω και λίγο ακριβότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 http://www.fastcardtech.com/VOWNEY-V5-PRO Eδω υπαρχει το μοντελο με την ενδειξη PRO.Διαφοροποιειται απο το απλο ως προς την camera "Camera Resulotion:13.0MP"και ως προς τη λειτουργια "OTG: Support". Ισχειουν αυτα η ειναι μπαρουφες του site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 (edited) εγω το περιμενω αλλα θελει καμια 10 ρια μερες ακομη πιστευω απο minideal alla to aplo..οχι τo pro 2013-06-21 09:10:50 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS 2013-06-19 09:51:03 SINGAPORE 2013-06-19 09:26:36 HONGKONG 2013-06-19 09:10:50 HONGKONG 2013-06-19 08:52:39 HONGKONG 2013-06-18 02:00:31 兰光 2013-06-18 02:00:31 兰光 αυτο το τελευταίο ποιο χωριο ειναι? απο τοτε δεν εχω νεα στα ελτα δεν εμφανιστικε ακομα το εστιλαν με δωρο δευτερη μπαταρια και θηκη ...ασ φτασει και μετα τα λεμε ... Edited June 26, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS τι εννοει ο ποιητης ..παντος στην ελλαδα ' ΕΛΤΑ ' δεν φαινετε τιποτα ακομα.... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 το εργαλειο εφτασε ..με δυο μπαταριεσ 2400 μα ειναι σουπερ...οπως τοπαρειγγηλα ετσι ηρθε.. μινιδεαλ ++++ δεν εχω κανει πειραματα ακομα...δεν ξερω για τις ποιο επονυμεσ μαρκες τι καλυτερο εχουν ..αλλα δεν νομιζω να χρειαζομε τιποτα παραπανω.....οθονη!!!!!!αστα....απο οπου και να το πιασεις ....το θεμα ειναι δεν ξερω απο ανδροιτ και αντε να βγαλεις ακρη υπομονη...:cry: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 το εργαλειο εφτασε ..με δυο μπαταριεσ 2400 μα ειναι σουπερ...οπως τοπαρειγγηλα ετσι ηρθε.. μινιδεαλ ++++ δεν εχω κανει πειραματα ακομα...δεν ξερω για τις ποιο επονυμεσ μαρκες τι καλυτερο εχουν ..αλλα δεν νομιζω να χρειαζομε τιποτα παραπανω.....οθονη!!!!!!αστα....απο οπου και να το πιασεις ....το θεμα ειναι δεν ξερω απο ανδροιτ και αντε να βγαλεις ακρη υπομονη...:cry: Ενδιαφέρον φαίνεται. Αν έχεις περισσότερα στοιχεία σε παρακαλώ ενημέρωσέ μας. Ιδίως για το gps που αναφέρουν ότι έχει κάποια προβλήματα. Για την τιμή του όμως πρέπει να είναι value for money. Εδώ και ένα review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 το εργαλειο εφτασε ..με δυο μπαταριεσ 2400 μα ειναι σουπερ...οπως τοπαρειγγηλα ετσι ηρθε.. μινιδεαλ ++++ δεν εχω κανει πειραματα ακομα...δεν ξερω για τις ποιο επονυμεσ μαρκες τι καλυτερο εχουν ..αλλα δεν νομιζω να χρειαζομε τιποτα παραπανω.....οθονη!!!!!!αστα....απο οπου και να το πιασεις ....το θεμα ειναι δεν ξερω απο ανδροιτ και αντε να βγαλεις ακρη υπομονη...:cry: Ποιοτικά πώς το βλέπεις; Πλαστικά-κατασκευή; Ηχεία, κάμερα, μικρόφωνο, σήμα wifi και κινητής, gps, για πες :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Ποιοτικά πώς το βλέπεις; Πλαστικά-κατασκευή; Ηχεία, κάμερα, μικρόφωνο, σήμα wifi και κινητής, gps, για πες :p απλα ειναι πολυ καλο .....εχει ωραια οθονη ..το πισω πλαστικα ειναι αρκετα ευλιγιστο και ανοιγη ευκολα ..απο wifi ειναι τζετ ...ηχεια μια χαρα ...η hd καμερα einai απιστευτη στο gps δεν εχω καταφερει ακομα να πιασω δοριφορουσ me to google map μηπως πρεπει να βαλω το ιγο πριμο να δοκιμασω?...παιχνιδια και τετοια παει σφαιρα ..γενικα ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του ...δεν ειδα ζωντανα καποιο αλλο απο κινα για να μπορω να συγκρίνω αν αυτο ειναι καλυτερο η οχι ...παντος για τα λεφτα του ειναι σουπερ...με 2 μπαταριες και φλιπ case δεν εχω empeiria apo smartphone οποτε θα αργισω να γραψω κατι πιο αναλυτικο ως review Edited July 4, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 απλα ειναι πολυ καλο .....εχει ωραια οθονη ..το πισω πλαστικα ειναι αρκετα ευλιγιστο και ανοιγη ευκολα ..απο wifi ειναι τζετ ...ηχεια μια χαρα ...η hd καμερα einai απιστευτη στο gps δεν εχω καταφερει ακομα να πιασω δοριφορουσ ...πεχνιδια και τετοια παει σφερα ..γενικα ειναι πολυ καλο για τα χρηματα του ...δεν ιδα καποιο αλλο απο κινα για να μπορω να συγκρίνω αν αυτο ειναι καλυτερο η οχι ...παντος για τα λεφτα του ειναι σουπερ...με 2 μπαταριες και φλιπ case δεν εχω empeiria apo smartphone οποτε θα αργισω να γραψω κατι πιο αναλυτικο ως review Το πίσω ηχείο, ακούγεται σε εξωτερικό χώρο με φασαρία; Γιατί κάτι άλλα (Zopo ZP810, Newman K1) πάσχουν σ αυτό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Το πίσω ηχείο, ακούγεται σε εξωτερικό χώρο με φασαρία; Γιατί κάτι άλλα (Zopo ZP810, Newman K1) πάσχουν σ αυτό πρεπει να ακουγεται η οχι? http://www.modaco.com/forum/744-vowney-v5/ Edited July 4, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 πρεπει να ακουγεται η οχι? Να ακούγεται, και δυνατά μάλιστα :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Επίσης μπορείς να μας πεις αν κατά την λειτουργία ως τηλέφωνο ακούς και σε ακούν καθαρά και δυνατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Επίσης μπορείς να μας πεις αν κατά την λειτουργία ως τηλέφωνο ακούς και σε ακούν καθαρά και δυνατά; ειναι καλο σας λεω...........δεν ειναι αντιγραφο κινητων, ειναι μια μαρκα κινεζικη αλλα καλη...διαβαστε το review poy εχει παραπανω....και rom exei kai custom exei...ειναι ισως καλυτερο σε ποιοτητα απο το iocean x7 apo το review to λεω αυτο ωσο αναφορα την καμερα και βιντεο... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Να ακούγεται, και δυνατά μάλιστα :p δηλαδη θελεις πιγενοντας σε ενα καλοκαιρινο κλαμπ οταν σε περνουν τηλεφωνο να μπορεισ να εχεισ ανοικτη ακροαση και να ακουν ολοι εκει μεσα?...κατι τετοιο?..η να βαζεισ το αγαπιμενο σου μπ3 και να σκεπαζεις τον ηχο του μαγαζιου?...αν θες κατι τετοιο μαλλον θα πρεπει να παρεισ κατι san ayto :rolleyes: το κινιτο ειναι καλο .... Edited July 4, 2013 by xariscd Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Θα επαιρνα κινεζικη συσκευη επειδη μου παρεχει ολα τ αλλα εκτος ευρωπαικης εγγυησης και ειναι αρρωστα φτηνο, αλλα αμα βλεπω τον φουστη τον κινεζο και μου βαζει 4 γιγα εσωτερικη μνημη, ελεος πως ασχολειστε, καλοπροαιρετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts