Γιάννης Δημοσιεύτηκε September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 10, 2003 Εχω φτιαξει ενα partition στο δισκο μου για μια ftp μου και δεν μπορω να την δω με το FlashFXP καθολου.Για τις αλλαγες της dynamic IP εχω βαλει το προγραμμα no-ip.com.Με την ISDN συνδεση την εβλεπα κανονικοτατα...Αλλες ftp μπορω και με την dsl να δω αλλα οχι τη δικη μου.Εχω συνδεση με ACN. Αν εχω καταλαβει καλα κατι γινεται με τον router του modem μου.Απο την ACN μου λενε στις ρυθμισεις του ΝΑΤ να βαλω την IP του μηχανηματος ...Τι ειναι αυτο??? Εχω modem Zyxel 650 ethernet. Αν κανω static την IP μου θα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα????Σας ευχαριστω πολυ. Ενας ταλαιπωρος!!!!! :worry: :worry: :worry: :worry: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 Μια και ο ftp server τρέχει στο ίδιο PC, δοκίμασε να δώσεις στο FlashFXP σαν server όπου θα γίνει η σύνδεση το localhost ή 127.0.0.1 :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts