makao Δημοσιεύτηκε May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2013 ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΩ Υ/Π ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΗΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΗΣΤΗΚΟΥΣ ΥΧΟΥς ΟΤΑΝ ΞΕΚΗΝΑ ΤΟΝ ΣΚΛΥΡΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΞΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 εχεις προσβαση στα bios? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 Καλώδια όλα εντάξει είναι; Μην γράφεις κεφάλαια είναι σαν να φωναζεις Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 (edited) προβλημα και εγω με το λαπτοπ μου (toshiba satellite a300 1mt). χθες το βραδυ τελειωνε η μπαταρια και μπηκε μονο του σε αναμονη, και επειδη βαρεθηκα να το συνδεσω στη μπριζα πατησα απλα το κουμπι και το εκλεισα.... σημερα το πρωι το συνδεω στη μπριζα και μου εμφανιζει το λογοτυπο της toshiba και σε 2 δευτερολεπτα κανει επανεκκινηση και ξανα και ξανα.... Μπορω να μπω στο boot manager και στο bios αλλα οχι σε safe mode... να ξεκινησω με κανα φορματ ή ο σκληρος δισκος (western digital black 750gb 7-8 μηνων ) μας αφησε χρονους??? EDIT: το προβλημα λυθηκε απλα με επιδιορθωση των windows Edited May 24, 2013 by xristos9298 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makao Δημ. May 25, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 τον εφτιαξα :) ολα οκ δεν ειχα βιδοσει καλα τον επεξεργαστη ,, το αλλο που θελω ειναι οτι τηελω να του βαλο τα windows 7 32bit home .. βαζω το cd και μου λεει erorr στα boot στο φορτομα που κανει γιατι ,, ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts