Jump to content

[S4] Φωτογραφίες & βίντεο

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι στο αυτόματο είναι.

Από τις προηγούμενες που έβγαιναν χάλια δεν έχω κρατήσει καμία γιατί τα είχα πάρει κρανίο.

Άλλη μια στο αυτόματο...

[ATTACH]32763[/ATTACH]

Xiaomi Mi5 White 32GB

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν ήμουν με MDM τώρα με την ME2 έχει φτιάξει το πρόβλημα.

Δοκίμασα φωτογραφία μέσα στο σπίτι που είναι πολύ φωτεινά με την προηγούμενη ρομ είχα πολύ θόρυβο τώρα βγαίνουν καθαρές, αλλά αύριο θα δοκιμάσω και με λάμπες φθορίου

[ATTACH]32761[/ATTACH]

Criminal minds βλεπω :P

Καλα αν δεν ηξερα οτι δεν μπαινουν σε φορα θα νομιζα οτι το σπιτι που εχεις φωτογραφισει ειναι ενος φιλικου ζευγαριου...Ιδια βιβλιοθηκη και απο πισω ο χωρος επισης ιδιος!!!

Καλη φαινεται... Βλεπετε λοιπον που μου λετε οτι mdm με ΜΕ2 εχουν ιδιο changelog? Εγω καθολου ιδιες δεν τις βλεπω...

Μάριος...

Δεν εχω καθολου noise στις βραδινες φωτο.

Ειτε ειναι εξωτερικες με φωτα πολης κ.τ.λ....ειτε σε εσωτερικο χωρο με λαμπες φθοριου.

Στις πρωτες τραβαω με night mode και στις δευτερες με auto.

Φλας δεν χρησιμοποιω σχεδον ποτε...θα ψαξω να βρω μερικες γιατι τις εχω στο pc.

Σωστος ! Σε εσωτερικους χωρους με λιγο φωτισμο βαζουμε auto με φλας και σε εξωτερικους χωρους night mode και ο θορυβος στης φωτο ειναι στο ελαχιστο. Θα ποσταρω και εγω το βραδι σημερινες βραδινες.

Επισης καλο ειναι στο φως ημερας να βαζουμε hdr για ελαφρα τονισμενο χρωμα.

edit

Εδω βραδινη φωτο με φλας στο αυτοματο. Bλεπουμε λιγο θορυβο γενικως.

http://i44.tinypic.com/316ozgn.jpg

Eδω σε night mode χωρις φλας. Ο θορυβος ειναι στο ελαχιστο. Επισης για να μην υπαρχει το φαινομενο glowing καλο ειναι παντα να εχουμε την πηγη φωτος στην πλατη αν γινεται και το αντικειμενο που φωτογραφιζουμε να δεχεται το φως που ερχεται απο πισω μας.

http://i43.tinypic.com/14dklt5.jpg

Eδω με μονο το φως του φεγαριου και στο αυτοματο με φλας αφου εχω κανει πρωτα focus.

http://i40.tinypic.com/2cp8dwm.jpg

Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Μέχρι να δούμε τι θα κάνει η Apple στο 5s, το galaxy S4 έχει την καλύτερη κάμερα μεταξύ android, iOS και WP συσκευών.

Δεν πιστεύω οτι η apple θα το ξεπερασει, το πιθανότερο θα είναι στα ίδια επίπεδα το πολύ πολύ να υπερτερεί σε ευκολία.

Αν το S4 με κάποια από τα επόμενα updates αποκτησει την ομαλή λειτουργία του Note2, πολύ μικρή σημαία θα έχουν τα πλαστικά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Να και δύο απο εμένα.

http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/2013-05-10101730_zps891a1eb4.jpg

http://i257.photobucket.com/albums/hh214/dream21/2013-05-10101638_zps19e08615.jpg

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Πάντως αυτό που λέτε για το προστατευτικό πλαστικό στο φακό δεν ισχύει σε όλες τις παρτίδες. Υπάρχουν S4 από Γερμανία με πλαστικό που καλύπτει πλήρως όλο τον φακό και τη γύρω γκρι επιφάνεια αλλά και παρτίδες πχ από Βουλγαρία που το προστατευτικό πλαστικό έχει τρύπα στη μέση και δεν καλύπτουν το φακό, παρά μόνο την γύρω γκρι επιφάνεια. Οπότε προσέξτε πριν βγάλετε το κάλυμμα. Ίσως πρέπει να μείνει εκεί...

Σωστος ! Σε εσωτερικους χωρους με λιγο φωτισμο βαζουμε auto με φλας και σε εξωτερικους χωρους night mode και ο θορυβος στης φωτο ειναι στο ελαχιστο. Θα ποσταρω και εγω το βραδι σημερινες βραδινες.

Επισης καλο ειναι στο φως ημερας να βαζουμε hdr για ελαφρα τονισμενο χρωμα.

edit

Εδω βραδινη φωτο με φλας στο αυτοματο. Bλεπουμε λιγο θορυβο γενικως.

http://i44.tinypic.com/316ozgn.jpg

Eδω σε night mode χωρις φλας. Ο θορυβος ειναι στο ελαχιστο. Επισης για να μην υπαρχει το φαινομενο glowing καλο ειναι παντα να εχουμε την πηγη φωτος στην πλατη αν γινεται και το αντικειμενο που φωτογραφιζουμε να δεχεται το φως που ερχεται απο πισω μας.

http://i43.tinypic.com/14dklt5.jpg

Eδω με μονο το φως του φεγαριου και στο αυτοματο με φλας αφου εχω κανει πρωτα focus.

http://i40.tinypic.com/2cp8dwm.jpg

την δευτερη που ειναι με Night mode...βγαλτην με HDR να δεις πως θα βγει!

Η τριτη ειναι out of focus...δεν εχει εστιασει πουθενα.

την δευτερη που ειναι με Night mode...βγαλτην με HDR να δεις πως θα βγει!

Η τριτη ειναι out of focus...δεν εχει εστιασει πουθενα.

Θα δοκιμασω σημερα το βραδι να δω με hdr στην δευτερη. Στην τριτη ηταν χωρις φυσικο φωτισμο απο πουθενα. Πατησα στο κεντρο της οθονης εκανε focus και μετα τραβηξα. Δεν ξερω αν απο την στιγμη που κανεις focus μεχρι να τραβηξεις χανεται το focus λογο απολυτου σκοταδιου.

KNIGHT RIDER

Xiaomi Mi5 White 32GB

Πίσα σκοτάδι...

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Σε αυτες το ΟΝΕ θα ηταν ανωτερο πιστευω... Πασχει πολυ το 4 με πολυ λιγο φωτισμο...

Δεν νομιζω. Ο σκοπός είναι να φωτογραφιζεις σωστα εκεί που πρέπει όχι σε απόλυτο σκοτάδι.

Αυτό που έχει κάνει η HTC έχει το ανάλογο κόστος στις Νορμάλ συνθήκες.

Μόλις γύρισε από 20ημερες διακοπές. Τράβηξα παρα πολλές φωτογραφίες.

Οι μοναδικές που ήταν σε σκοτάδι ήταν στην Ανάσταση.

Έχω ξαναμπεί οτι μονο η apple, η Samsung και φυσικα η Nokia στα Symbians έχουν πιάσει το νόημα της φωτογραφίας σε κινητό. Γνωρίζουν ότι χωρίς optical zoom μόνο με πολύ δυνατή ευκρίνεια μπορείς να έχεις αξιοπρεπείς φώτο και δουλεύουν πάνω σ αυτό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κι απο μενα μια φωτο live απο Σαμαρινα Γρεβενων, υψομετρο 1760μ.

http://i627.photobucket.com/albums/tt357/georgekostas/George%20new%20album/1369559996468.jpg

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Δεν νομιζω. Ο σκοπός είναι να φωτογραφιζεις σωστα εκεί που πρέπει όχι σε απόλυτο σκοτάδι.

Αυτό που έχει κάνει η HTC έχει το ανάλογο κόστος στις Νορμάλ συνθήκες.

Μόλις γύρισε από 20ημερες διακοπές. Τράβηξα παρα πολλές φωτογραφίες.

Οι μοναδικές που ήταν σε σκοτάδι ήταν στην Ανάσταση.

Έχω ξαναμπεί οτι μονο η apple, η Samsung και φυσικα η Nokia στα Symbians έχουν πιάσει το νόημα της φωτογραφίας σε κινητό. Γνωρίζουν ότι χωρίς optical zoom μόνο με πολύ δυνατή ευκρίνεια μπορείς να έχεις αξιοπρεπείς φώτο και δουλεύουν πάνω σ αυτό.

Παρα πολυ σωστος!! Ειναι ενα κινητο τηλ με μια παρα πολυ καλη καμερα. Δεν ειναι dslr και ουτε προκειται να γινει. Αν αξιοποιησουμε της ρυθμισεις της καμερας του κινητου μας θα παρουμε τα μεγιστα καλυτερα αποτελεσματα που μπορει να μας δωσει ο φακος.

Ο πριν απο λιγες ημερες θαυμαζα μερικες φωτο απο dslr οι οποιες ειναι τραβηγμενες μεσα σε νυχτερινο κλαμπ οπου το σκοταδι ειναι αρκετο ως συνηθως.Οι φωτογραφιες ηταν τελειες και πεντακαθαρες ΑΛΛΑ το φλας της μηχανης εκανε την νυχτα ημερα !! Δηλαδη στην ουσια δεν τραβουσε σκοταδι !!

KNIGHT RIDER

Στις τελευταίες φωτό με τα ποτά πάλι του S4 προτιμώ παρά τα "ultrapixels" του One....

H φωτο απο το HTC One ειναι overexposed.

H καμερα του HTC εχει προβληματα με exposure και white balance.

Δειτα τα μπροστινα μπουκαλια...δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις...ενα ασπρο πραγμα βλεπεις.

Αντιθετα η φωτο απο το S4...αν και στο συνολο της ειναι γενικα πιο σκοτεινη ειναι πιο ρεαλιστικη.

Ο φακος του HTC βεβαια εχει πιασει περισσοτερο φως....λογω ultrapixels...αλλα για μενα δεν ειναι ρεαλιστικη η φωτογραφια του.

Edited by Superuser

H φωτο απο το HTC One ειναι overexposed.

H καμερα του HTC εχει προβληματα με exposure και white balance.

Δειτα τα μπροστινα μπουκαλια...δεν μπορεις να τα ξεχωρισεις...ενα ασπρο πραγμα βλεπεις.

Αντιθετα η φωτο απο το S4...αν και στο συνολο της ειναι γενικα πιο σκοτεινη ειναι πιο ρεαλιστικη.

Ο φακος του HTC βεβαια εχει πιασει περισσοτερο φως....λογω ultrapixels...αλλα για μενα δεν ειναι ρεαλιστικη η φωτογραφια του.

Συμφωνώ απόλυτα.

Υπάρχουν πολλες εφαρμογές που δίνουν φως εις βάρος της ποιότητας της φωτογραφίας.

• The title was changed to [S4] Φωτογραφίες & βίντεο