magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Oxi κανεις και το 10 για να εισαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 μου απαντας για το 2 ερωτημα αποτι καταλαβα οποτε μπορω να κατεβασω μονο το update superuser στο βημα 11 και μενω ρουτ σε 442 και τελος? Ε? σωστα ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αφου εισαι στην 442 κατεβαζεις το towelroot το κανεις ροοτ.κατεβαζεις superuser και απενεργοποιεις τις ενημερωσεις λογισμικου και εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 τελεια!!! αυτα να τα ξεπατώσω ? Στο System/App Κώδικας ContainerAgent.apk KNOXAgent.apk ContainerEventsRelayManager.apk KLMSAgent.apk KnoxAttestationAgent.apk KNOXStore.apk KNOXStub.apk SPDClient.apk Bridge.apk KnoxMigrationAgent.apk KnoxSetupWizardClient.apk KnoxSteupWizardStub.apk ELM Agent Στο /data/data Κώδικας com.sec.knox.containeragent com.sec.knox.eventsmanager com.sec.enterprise.knox.attestation com.sec.knox.app.container com.sec.knox.seandroid com.sec.knox.store com.samsung.klmsagent com.samsung.knox.rcp.components com.sec.enterprise.knox.cloudmdm.smdms com.sec.knox.bridge com.sec.knox.knoxsetupwizardclient com.sec.knox.setupwizardstub Και τους παρακάτω φακέλους: Κώδικας /data/clipboard/knox /system/containers /system/etc/secure_storage/com.sec.knox.store /knox_data /system/etc/secure_storage/com.sec.knox.seandroid Κι αυτό το αρχείο Κώδικας /system/tima_measurement_info Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Οχι το klms agent μην το σβησεις γιατι δεν θα ξαναναψει.ολα τα αλλα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 http://www.androidexplained.com/wp-content/uploads/2015/03/Android_Recovery_Warning.png ξερει κανεις γιατι μου το εμφανιζει αυτο ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Που στο δειχνει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 στο reboot που κανουμε wipe και format factory με Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Δεν σου ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 ανοιγει μπορω να κανω wipe και format factory αλλα εχουν χαθει καποιες επιλογες απο το μενου οπως το τερματισμος Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Αυτο δεν το χω ξανακουσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 μάλλον έγινε όταν κουνήθηκε το usb και αποσυνδέθηκε ... δεν ξερω σε τι μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα.. Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Εαν λειπουν πραγματα τοτε ξαναφτιαχτο απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 το εκανα αλλα τιποτα :/ Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Τι να σου πω ξαναπερνατο με το odin απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 προς το παρων διχνει να δουλευει κανονικα οποτε θα το αφισω για λιγο κανω και μια αναζητηση στο νετ για λύσης Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exteng Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλημέρα, μια ερώτηση παιδιά.....ειχα κανει με rooted phone αναβαθμιση σε 5.0.1 imperium rom και διαπιστωσα οτι μολις βαλω ενα λογαριασμό google στο τηλέφωνο μετα απο λιγη ωρα δεν ανοιγουν οι Ρυθμισεις για συγχρονισμο απ το τηλέφωνο και οτι λογαριασμο προσθέσω βγαζει το ιδιο error (settings has stopped). Κανω reset και wipe το ιδιο..... Αναγκαστηκα να περασω stock firmware με odin το ιδιο παλι προβλημα με την 5.0.1.... Στο τέλος εβαλα stock 4.4.2 με odin και το τηλέφωνο δουλευει κανονικα..... Καμιά ιδεα?..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 θελω να παω για σέρβις. . πως ξερω οτι ειμαι οκ? *εχω ακολουθήσει τον οδηγό ρουτ Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 εχω ενα i9505 samsung s4 και σημερα μου εκανε το εξης κουλο... ενω γραφει κανονικα στην εξωτερικη sd card , και βλεπω οτι εικονες και video εχω τραβηξει , δεν τις δειχνει οταν συνδεω το καλωδιο στο pc , παρα μονο κατι παλιες που εχει μεσα στον καταλογο... αν του πω να τις βαζει στην εσωτερικη μνημη , τοτε φαινονται κανονικα ! ειμαι με custom rom android 6.0.1 root κτλ κτλ. ειχε κανενας παρομοιο προβλημα ? υποψιν οτι αν τις κανω επιτοπου rename σε οτι να ναι π.χ. rrrrrrr.jpg και fdfdfdfd.mp4 τα βλεπει κανονικα απο την ext sd card ! εκανα επαναφορα αλλα τιποτα , πρεπει να κανω παλι απο την αρχη την διαδικασια και να περασω καποια αλλη ρομ ? Δεν ξερω αν εκανα καλα που το εβαλα εδω το θεμα , αν ειναι λαθος παρακαλω να μεταφερθει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream1trix Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 εχω ενα i9505 samsung s4 και σημερα μου εκανε το εξης κουλο... ενω γραφει κανονικα στην εξωτερικη sd card , και βλεπω οτι εικονες και video εχω τραβηξει , δεν τις δειχνει οταν συνδεω το καλωδιο στο pc , παρα μονο κατι παλιες που εχει μεσα στον καταλογο... αν του πω να τις βαζει στην εσωτερικη μνημη , τοτε φαινονται κανονικα ! ειμαι με custom rom android 6.0.1 root κτλ κτλ. ειχε κανενας παρομοιο προβλημα ? υποψιν οτι αν τις κανω επιτοπου rename σε οτι να ναι π.χ. rrrrrrr.jpg και fdfdfdfd.mp4 τα βλεπει κανονικα απο την ext sd card ! εκανα επαναφορα αλλα τιποτα , πρεπει να κανω παλι απο την αρχη την διαδικασια και να περασω καποια αλλη ρομ ? Δεν ξερω αν εκανα καλα που το εβαλα εδω το θεμα , αν ειναι λαθος παρακαλω να μεταφερθει ευχαριστω καμια ιδεα κανεις ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 απο 4.4.2 root πως ξερουταρω για να παω για servis ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 απο 4.4.2 root πως ξερουταρω για να παω για servis ? Έχεις custom rom και custom recovery;η μόνο απλό root; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 ακολούθησα αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364799 απο 5 ειμαι 442 ρουτ συνεχεια τρωει κολληματα αν κανω το απντειτ σε 5 θα ειμαι οκ? ή να βρω την κανονικη 442 ? *δωστε κανα λινκ αν σας ειναι ευκολο Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiver1908 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Φιλε μου κολαει γιατι εμεινες στην 442.κανε update στην 5.0.1 συνεχισε τον οδηγο και θα εισαι κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 βασικα εγω αυτο που ηθελα ηταν να μεινω στη 442 .. δεν μου αρεσε η 5 οπως και να εχει υπαρχει καποιος οδηγος ωστε να εχω την επισημη 442? (χωρις να ειμαι ρουτ) Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts