Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ασπρο ειναι ασπρο :p ή λευκο, οτι προτιμας :lol:

Κιτρινογκρι δε βλεπω παντως(υποψιν εχω λιγο δυσχρωματοψια)

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι με singapure post το πηρα

Το ασπρο ειναι ασπρο :p ή λευκο, οτι προτιμας :lol:

Κιτρινογκρι δε βλεπω παντως(υποψιν εχω λιγο δυσχρωματοψια)

τι κινητο ειχες πιο πριν?

εμενα κιτρινογκρι μου φαινετε...δεν ειναι καθαρο λευκο

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

παντως να ξερετε η adata 16 gb class 10 uhs-1 εμενα προσοπικα την παρασκευη τα εφαγε τα ψωμια της!!συνεχεια γινεται unmound και mound στο κινητο και με οσα φορματ της

εχω κανει!!ουτε το pc δεν μπορει να την δει με card reader με το κινητο μπορει!θα παω στο e-shop για επιστροφη αν και εχει περασει ενας μηνας..γνωμη μου sandisk καλητερα..

και αν μπλέξεις με το e-shop...κλαφτα... μόλις έδωσα άκυρο, κανένας σοβαρός πωλητής για sandisk απο ebay (απο προσωπική εμπειρία)?

ε το καταλαβα...αλλα το πηρε μια μερα πιο μετα απο μενα και το εχει ηδη.εμενα εδω και μια βδομαδα ειναι dispatched για αυτο με φενεται περιεργο και ρωταω

Απλά κάνεις υπομονή.Οκ δύσκολο το ξέρω,αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση

Φορτιστη και ζελατινες δες στο ebay. Προσεξε μονο οι ζελατινες να εχουν τις απαραιτητες τρυπες για την καμερα και τους σενσορες.

Για εντοπισμο εχω το cerberus. Το ιδιο ειχα και στο htc.

Επισης χρησιμοποιω τον φορτιστη και το καλωδιο απ το htc

Μειονεκτημα δεν εχω βρει ακομη. Ισως οτι δεν εχει hdmi και δεν παιζουν καποια παιχνιδια

Ποιοτητα και σημα ειναι σουπερ!

Τι ακριβως ειναι το accelometer και το αλλο το magnetic ειπαμε? Το gps δουλευει ρολοι. Με sygic το χρησιμοποιω

Για τα παιχνίδια ναι έχει ένα θέμα με βαριά παιχνίδια όπως asphalt 8 και real racing 3.Τα παιχνίδια όμως που δεν παίζουν στο v967s σωστά δε θα παίξουν σε κανένα mtk6589 σωστά.Ειναι δηλαδή γενικά θέμα ότι δεν τα "σηκώνει" ο mtk και όχι μόνο το zte.Και τα διπλάσια να δώσεις για να πάρεις π.χ. ένα μοντέλο με fhd πάλι δε θα μπορείς να παίξεις τέλεια τα βαριά παιχνίδια.Γιαυτό προσωπικά είμαι της άποψης ότι για την παρούσα τεχνολογία μόνο αν κάποιος δε μπορεί με τίποτε να συμβιβαστεί με την qhd ανάλυση της οθόνης αξίζει να δώσει παραπάνω χρήματα για να πάει σε hd/fhd οθόνη.Οταν με το καλό κυκλοφορήσουν τα octa mtk6592 θα δούμε τι επιλογές θα έχουμε. Για το hdmi οκ δεν έχει αλλά έχει wifi display δηλαδή ασύρματη μεταφορά εικόνας με ένα wifi display στικάκι και φυσικά ως android λειτουργεί και με dlna mode για τα βίντεο

Edited by bbbb

το συστημα πλοηγησης Νdrive που ειχα δεν δουλευει σε αυτο το κιν....

ΖΤΕ v967s

Μηπως το ndrive δε λειτουργει με dual sim συσκευες?

Πως ειναι δυνατον να τρεχει το rr3 στο desire z και οχι στο zte 967? :O

Οκ, δε τρελενομαι που δε παιζουν τα games, κουβεντα να γινεται

Ισως γιατι η adreno205 να ειναι πιο συμβατή απο την powervr των mtk με το συγκεκριμένο παιχνίδι

το συστημα πλοηγησης Νdrive που ειχα δεν δουλευει σε αυτο το κιν....

Είτε όπως ειπώθηκε δε λειτουργεί με dualsim,είτε χρειάζεται πιο νέα έκδοση για android jellybean 4.2.1

Edited by bbbb

για να βρει δορυφορους πρεπει να βγαλεις την θηκη της νιλκιν LOLLLLLLL

ΖΤΕ v967s

Με την θηκη γινεται το σημα πολυ ασθενες κ δε κλειδώνει για πλοήγηση

ΖΤΕ v967s

Φαντάζομαι ότι πριν έμπαινε με τον συνδιασμό των πλήκτρων έτσι.....?

Υποθέτοντας ότι έχουν γίνει όλα σωστά λοιπόν , δοκίμασε να βγάλεις και να ξαναβάλεις την μπαταρία

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δοκίμασα και την μπαταρία. Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά μπήκε στη recovery με voloume up+power button

Φορτιστη και ζελατινες δες στο ebay. Προσεξε μονο οι ζελατινες να εχουν τις απαραιτητες τρυπες για την καμερα και τους σενσορες.

Για εντοπισμο εχω το cerberus. Το ιδιο ειχα και στο htc.

Επισης χρησιμοποιω τον φορτιστη και το καλωδιο απ το htc

Εγω εχω το καλωδιο και το φορτιστη απο το προηγουμενο κινητο μου το Neo V και απο οτι ειδα μπαινει κανονικα λετε εαν το βαλω να το φορτισει να του δημιουργησω κανενα προβλημα?

Στο ebay δεν βρισκω φορτιστη αυτοκινητου που να δειχνει οτι εχει για το συγκεκριμενο κινητο

Edit: Αυτο με την θηκη ισχυει?

Απλά κάνεις υπομονή.Οκ δύσκολο το ξέρω,αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση

Για τα παιχνίδια ναι έχει ένα θέμα με βαριά παιχνίδια όπως asphalt 8 και real racing 3.Τα παιχνίδια όμως που δεν παίζουν στο v967s σωστά δε θα παίξουν σε κανένα mtk6589 σωστά.Ειναι δηλαδή γενικά θέμα ότι δεν τα "σηκώνει" ο mtk και όχι μόνο το zte.Και τα διπλάσια να δώσεις για να πάρεις π.χ. ένα μοντέλο με fhd πάλι δε θα μπορείς να παίξεις τέλεια τα βαριά παιχνίδια.Γιαυτό προσωπικά είμαι της άποψης ότι για την παρούσα τεχνολογία μόνο αν κάποιος δε μπορεί με τίποτε να συμβιβαστεί με την qhd ανάλυση της οθόνης αξίζει να δώσει παραπάνω χρήματα για να πάει σε hd/fhd οθόνη.Οταν με το καλό κυκλοφορήσουν τα octa mtk6592 θα δούμε τι επιλογές θα έχουμε. Για το hdmi οκ δεν έχει αλλά έχει wifi display δηλαδή ασύρματη μεταφορά εικόνας με ένα wifi display στικάκι και φυσικά ως android λειτουργεί και με dlna mode για τα βίντεο

δεν παιζει real racing 3 Καθολου?

Εγω εχω το καλωδιο και το φορτιστη απο το προηγουμενο κινητο μου το Neo V και απο οτι ειδα μπαινει κανονικα λετε εαν το βαλω να το φορτισει να του δημιουργησω κανενα προβλημα?

Στο ebay δεν βρισκω φορτιστη αυτοκινητου που να δειχνει οτι εχει για το συγκεκριμενο κινητο

Edit: Αυτο με την θηκη ισχυει?

den ισχυει. το καλωδιο μπορεις να το χρησιμοποιησεις σιγουρα.

για τον φορτιστη, δες τα χαρακτηριστικα και των 2. αν ειναι ιδια, ειναι οκ

edit: για φορτιστη ψαξε για το v987

δεν παιζει real racing 3 Καθολου?

καθολου. ουτε asphalt 7/8

den ισχυει. το καλωδιο μπορεις να το χρησιμοποιησεις σιγουρα.

για τον φορτιστη, δες τα χαρακτηριστικα και των 2. αν ειναι ιδια, ειναι οκ

edit: για φορτιστη ψαξε για το v987

καθολου. ουτε asphalt 7/8

εχεις δοκιμασει να το κατεβασεις στον υπολογιστη και να το περασεις μετα ή απλα δεν υποστηριζεται κατευθειαν απο το γοογλε πλει?

χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι γινεται με την 1.05 (μπορει να ειναι καποιο απο αυτα που παιζει το Real racing 3
)

Mαλλον παιζουν τα παιχνιδια που λετε παιδια........

Real Racing 3 and NFS Most Wanted on MTK 6589...--->

http://www.youtube.com/watch?v=1DO8juLFsZE

Tωρα εγω σε θηκη το ειχα εχθες το κντ και το gps μια χαρα δουλευε.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Real racing παίζει ακόμη και στο thl w100 με μειωμένη συχνότητα στη GPU, δοκιμασμένο

Real racing παίζει ακόμη και στο thl w100 με μειωμένη συχνότητα στη GPU, δοκιμασμένο

Ε ναι φιλε εδω το εχω τρεξει σε 2πυρινο....και το asphalt 7....:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οτι κάποια στιγμή το real racing θα ξεκινήσει να παίζει ειναι γεγονός.Συνήθως όμως μετά απο κάποια ώρα παιξίματος παγώνει το κινητό και θέλει reboot.Το ίδιο πρόβλημα έχω στο w7s και διαβάζοντας τα διάφορα θέματα κινητών εδώ στο φόρουμ,το πρόβλημα το έχουν και άλλα mtk κινητά.Στο v967s δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά μακάρι να λειτουργεί απρόσκοπτα όλη την ώρα. Edited by bbbb

Οτι κάποια στιγμή το real racing θα ξεκινήσει να παίζει ειναι γεγονός.Συνήθως όμως μετά απο κάποια ώρα παιξίματος παγώνει το κινητό και θέλει reboot.Το ίδιο πρόβλημα έχω στο w7s και διαβάζοντας τα διάφορα θέματα κινητών εδώ στο φόρουμ,το πρόβλημα το έχουν και άλλα mtk κινητά.Στο v967s δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά μακάρι να λειτουργεί απρόσκοπτα όλη την ώρα.

δοκιμασε το σε παρακαλω αν μπορεις... ή αν μπορει και καποιος αλλος πχ mol ας το κανει αν γινεται