mol Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το minideal με ειχε στειλει (δωρο) αυτού του τύπου αν ειναι ιδιες, τοτε προτεινω αυτες. το μονο που εκανα ηταν να την κοψω(αγαρμπα :p) στους αισθητηρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το minideal με ειχε στειλει (δωρο) αυτού του τύπου αν ειναι ιδιες, τοτε προτεινω αυτες. το μονο που εκανα ηταν να την κοψω(αγαρμπα :p) στους αισθητηρες ακομα εχω αυτη του minideal, οι γερμανικες γινονται χαλια; Ροταω γιατι δεν τις εχω δοκιμασει καμια και πρεπει να εχω κοντα στις 30 ζελατινες Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4948673#post4948673 πολύ λεπτές και δε κολλάν εύκολα κανε μια προσπαθεια αν θελεις ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4948673#post4948673 πολύ λεπτές και δε κολλάν εύκολα κανε μια προσπαθεια αν θελεις ομως Mol car holder πιο προτεινεις για αγορα? Και εαν μπορειτε μερικα ατομα μπειτε στο σαιτ και πειτε μου τι να διορθωσω. (Το ανανεωσα σημερα, τι αλλο να βαλω?) Edit: Δειτε την υπογραφη μου εαν θελει καποιος να μπει 2nd Edit: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ v967s http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Longmire με αφηνεις να βαλω το λινκ του αρχειου σου στο σαιτ γιατι εχει μερικες πληροφοριες που δεν της εχω βαλει Edited October 18, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 δεν εχω το απαραίτητο car, οπότε δε μπορω να προτείνω holder :lol: αν μπορεις, βαλε οδηγιες στα ελληνικα για το gravity επίσης και προτάσεις σε θήκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 δεν εχω το απαραίτητο car, οπότε δε μπορω να προτείνω holder :lol: αν μπορεις, βαλε οδηγιες στα ελληνικα για το gravity επίσης και προτάσεις σε θήκες για θηκη ειχα σκοπο να βαλω μολις δοκιμασω και την mofi το πηρα ενας φιλος μου με αυτη και το εχω σπιτι μου και τον περιμενω για να το ανοιξουμε Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αντε ωραία! της νιλκιν πηρα(απο ebay) και εφαρμοζει πολυ καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Longmire με αφηνεις να βαλω το λινκ του αρχειου σου στο σαιτ γιατι εχει μερικες πληροφοριες που δεν της εχω βαλει Το λινκ του pdf ειναι free να το ποσταρετε οπου θελετε! Εχει και στα ελληνικα μαγαζια ζελατινες αλλα οχι φυσικα στο ακριβες καλουπι για το 967. Προστασια θελει μονο η οθονη που διαβαζουμε και τα σημεια με τα 3 πληκτρα κατω. Παρτε μια απλη ζελατινα και κοψτε την στις σωστες διαστασεις ωστε να καλυπτει αυτα που ανεφερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) αν μπορεις, βαλε οδηγιες στα ελληνικα για το gravity #2186 Λοιπόν ένας οδηγός για να περάσετε το gravity box Είναι απλή αντιγραφή από xda , απλώς το φέρνω εδώ για όσους δυσκολεύονται πιθανώς με την γλώσσα. ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ. Εγώ το έκανα πριν λίγο και όλα πήγαν καλά (Minideal 1.0.5) 1. Κάνετε ένα back up στο custom recovery (ότι και να πάει στραβά ,επανέρχεστε) 2. Κατεβάζετε το αρχείο από εδώ : http://dl.xposed.info/latest.apk( Xposed installer) 3. Κάνετε εγκατάσταση το .apk και ανοίγετε τον Xposed installer. Πάτε στο framework και πατάτε στο install/update.Κανετε reboot και είναι έτοιμο. 4. Αν δεν γίνει για κάποιο λόγο το reboot ,σημαίνει ότι δεν είναι συμβατό το πρόγραμμα με την ρομ που έχουμε ,οπότε κανουμε restore το back up που κρατήσαμε στο βήμα1 και ξεχναμε το gravity box. 5.Κατεβάζετε το αρχείο http://forum.xda-developer...1&d=1380040149 το μετονομάζετε σε GravityBox.apk και το κάνετε εγκατάσταση.Προσοχή το gravitybox app να εγκατασταθεί στην internal memory και οχι στο phone storage η στην εξ.μνημη. Το ορίτζιναλ λινκ ειναι αυτό εδω http://forum.xda-developer....php?t=2316070, για να κατεβάσετε το αρχείο , μιας και το παραπάνω λινκ που εδωσα θα ισχυει μεχρι να γίνει κάποια τροποποιηση στην έκδοση του gravity box. 6. Ανοίγουμε τον Xposed installer , πάμε Modules και ενεργοποιούμε το gravity box (τικ) 7. Κάνουμε reboot 8. Έτοιμοι να κάνουμε ολες τις ρυθμίσεις που θέλουμε. Εντιτ: Επειδη λινκ γιοκ τα αρχεια τα παιρνουμε απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 Edited October 20, 2013 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 το κινητό δεν υποστηρίζει abode flash player? μπορώ από κάπου να τον εγκαταστήσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Στο http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html ανεβαίνουν οι τελευταίες εκδόσεις του flash player.Πας εκεί που λέει Flash Player for Android 4.0 archives και κατεβάζεις την τελευταία .81 και μάλλον η .81 θα ειναι δυστυχώς η τελευταία έκδοση flash player για android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ξερουμε αν μπορει το κινητο να δωσει ιντερνετ στο η/υ;δηλαδη να γινει χοτ σποτ αι με καλωδιο να δωσει ιντερνετ στο η/υ; Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 εντάξει,δεν υπάρχει...κι είπα να ξαναπάρω χθες αντίγραφο όλου του κινητού και δεν το κανα ο μ...... Άφησα το κινητό χωρίς την μπαταρία 5 λεπτά και έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων :wacko: Αντε πάλι τρίτη φορά να τα στήνω από την αρχή:X:X:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Για ποιο λόγο το άφησες 5 λεπτά χωρίς την μπαταρία μέσα; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 ξερουμε αν μπορει το κινητο να δωσει ιντερνετ στο η/υ;δηλαδη να γινει χοτ σποτ αι με καλωδιο να δωσει ιντερνετ στο η/υ; μπορει να γινει hotspot εντάξει,δεν υπάρχει...κι είπα να ξαναπάρω χθες αντίγραφο όλου του κινητού και δεν το κανα ο μ...... Άφησα το κινητό χωρίς την μπαταρία 5 λεπτά και έκανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων :wacko: Αντε πάλι τρίτη φορά να τα στήνω από την αρχή:X:X:X Για ποιο λόγο το άφησες 5 λεπτά χωρίς την μπαταρία μέσα; ισχυει το παραπανω; το αφηνουμε χωρις μπαταρια και κανει επαναφορα;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Προσωπικά δεν το γνώριζα αυτό.Αν δοκιμάσει και κάποιος άλλος το ίδιο,ας μας ενημερώσει αν ισχύει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 bbbb ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Παιδια αυτο με το 5λεπτο το καναμε πριν 10 χρονια στα κντ μας οχι στα σημερινα βρε σεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Αρμόδιε εισαι πρώτος ! Ο φορτιστής του s7562 κανει για το zte ? Ναι κάνει, ειναι το ίδιο :) Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 αντε ωραία! της νιλκιν πηρα(απο ebay) και εφαρμοζει πολυ καλα δωσε ενα Link γιατι με τσατιζει και μενα η θηκη πλέον ( ναι αυτη με το S πίσω..):) αυτη εννοείς ; http://www.ebay.co.uk/itm/New-Silicone-Gel-Soft-Back-Case-LCD-Screen-Guard-For-ZTE-Grand-X-Quad-V987-/271239324501?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3f271fa355 Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigeonaras Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 mini usb είναι ο φορτιστής οπότε ταιριάζει μόνο αν είναι τέτοιος micro usb ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 -Πού είναι το πακέτο μου; -Πού βλέπω το τρακινγκ μου; -Γιατί αργεί; -Πότε θα ρθει; -Τι σημαίνει το Item in Cinta IPS; ..... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Ο Σταύρος (gerstayros2) στο πιο πάνω λινκ έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά για θέματα που αφορούν την εξέλιξη της παραγγελίας μας και με πολλές επεξηγήσεις για το τι σημαίνει το κάθε τι που βλέπουμε στα sites που παρακολουθούμε τη παραγγελία μας βάζοντας το tracking number που έχουμε πάρει από τον πωλητή. Επομένως μπορούμε να ανατρέχουμε στον Εξαιρετικό αυτό Οδηγό του Σταύρου αντι να γεμίζουμε τα threads με ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη παραγγελία μας. Είναι κουραστικό να παίρνεις ειδοποίηση ότι υπάρχει δημοσίευση στο θέμα που παρακολουθείς και να μπαίνεις και να βλέπεις μηνύματα του τύπου: "μόλις παραγγειλα από to2c το δεύτερο για την γυναίκα μου. δυσκολεύτηκε να διαλέξει χρώμα για την θήκη της..... την άλλη βδομάδα θα παραγγείλω το τρίτο!!!" Το παράδειγμα είναι τυχαίο και ήταν το πιο πρόσφατο ποστ. Υπάρχουν άπειρα τέτοια. Πόσες φορές συμβαίνει να ψάχνουμε για κάποια πληροφορία και να μη μπορούμε να τη βρούμε ψάχνοντας σε δεκάδες (εκατοντάδες μάλλον-229) σελίδες. Ας προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Φιλικά:) πεστα αρχοντα τοσο μεγαλα κακαλα απο το πρηξιμο δεν ειχα ποτε Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα και καλως σας βρηκα...Νεος στο φορουμ...Σημερα διαβαζοντας τοσο καιρο εδω μεσα παραγγειλα κι εγω το εν λογο κινητο...Πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα με βαση αυτα που προσφερει και στην τιμη του...108 ευρω απο minideal...Απ οτι ειδα δεν εχει ακουστικα μεσα...Εχετε να μου προτεινετε καποια καλα?Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Καλησπερα και καλως σας βρηκα...Νεος στο φορουμ...Σημερα διαβαζοντας τοσο καιρο εδω μεσα παραγγειλα κι εγω το εν λογο κινητο...Πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα με βαση αυτα που προσφερει και στην τιμη του...108 ευρω απο minideal...Απ οτι ειδα δεν εχει ακουστικα μεσα...Εχετε να μου προτεινετε καποια καλα?Ευχαριστω εκ των προτερων... Μέχρι τι τιμή!? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Τα ειρωνικά σχόλια να περισσεύουν παιδιά.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts