mol Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Θα κοιτάξω και θα ενημέρωσω Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δεν δουλευουν τα scatter αρχεια... εχει καποιος να μου στειλει καποιο backup Για να μην φορτώνει το scatter πρέπει να είναι λάθος αρχεία λογικά! Μήπως κατέβασες ρομ που είναι για recovery; Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) δοκιμασε να κατεβασεις ρομ για sptools απο εδω https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D510247%26st%3D5880&usg=ALkJrhjN1pKh8vvQ45h1moW5tNbthmkm5Q#entry43435630 θα κανω μια δοκιμη να παρω backup το δικο μου για να δοκιμασεις με sptools Βρηκα και μια αλλη ρομ που ηταν απο το minideal σε sptools https://docs.google.com/file/d/0B9__xqZEv9dQdER5eTNOVTlXWFE/edit Edited October 19, 2016 by master_alarm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 δοκιμασε να κατεβασεις ρομ για sptools απο εδω https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D510247%26st%3D5880&usg=ALkJrhjN1pKh8vvQ45h1moW5tNbthmkm5Q#entry43435630 θα κανω μια δοκιμη να παρω backup το δικο μου για να δοκιμασεις με sptools Βρηκα και μια αλλη ρομ που ηταν απο το minideal σε sptools https://docs.google.com/file/d/0B9__xqZEv9dQdER5eTNOVTlXWFE/edit brom error s_da_sdmmc_write_failed (3149) βγαζει αυτο το μηνυμα τωρα< Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μαλλον δε βρίσκει την εσωτερική μνήμη, οπου πρεπει να γινουν οι εγγραφές??? Θυμαμαι και κάποιος αλλος ειχε ιδιο/παρομοιο προβλημα και ισως δε βρήκε λυση Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ. Μετά από χρόνια απροβλημάτιστης κατοχής και χρήσης του κινητού, ξαφνικά πριν μερικές εβδομάδες, μου έκανε μια επανεκκίνηση και από τότε μου βγάζει σφάλματα για κάποια processes και εφαρμογές που παρουσιάζουν πρόβλημα και μετά από καμιά ντουζίνα τέτοια μηνύματα, κολλάει εντελώς και άλλες φορές μένει έτσι, άλλες φορές μπαίνει στο γραφικό εκκίνησης και μένει εκεί. Του έχω κάνει εκκίνηση σε recovery mode, δοκίμασα factory reset, δοκίμασα να κάνω install άλλη rom από zip από την external SD, δοκίμασα να φορτώσω rom με τα sp tools... ΤΙΠΟΤΑ! Ακόμη κι όταν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία, μετά την επανεκκίνηση ξεκινάει με την ίδια rom και ξαναβγάζει το ίδιο πρόβλημα σαν να μην έγινε καμία αλλαγή. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σε κάποια διαδικασία με την οποία να του κάνω -κατά κάποιο τρόπο- "format" και εγκατάσταση από την αρχή ολόκληρο το android λειτουργικό όπως θα ήταν από το εργοστάσιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Twrp έχεις περασμενο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Οχι, απο όσο θυμαμαι. Εντωμεταξύ, λόγω του κολλήματος, δεν μπορώ να δω καμία άλλη πληροφορία για το κινητό και το software του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 το sp tools ολοκληρωνει την διαδικασια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 Πηρα καινουριο κινητο... εχω 2 967 για οποιον τα χρειαζεται... για ανταλακτικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poulman Δημ. November 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2016 το sp tools ολοκληρωνει την διαδικασια; Ναι (βγάζει τον πρασινο κύκλο με το τσεκ) αλλά αποσυνδέοντας το απο το καλώδιο, βάζοντας την μπαταρία και αναβοντάς το, ξεκινάει πάλι με την χαλασμένη rom και τα ίδια κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Το zte μετά από 3.5 χρόνια πλέον νομιζω οτι άρχισε να παραδίδει πλέον να παραδίδει πνεύμα. Κολλάει αρκετά αν και έχω βάλει την max flavour 6.4 και καταπίνει την μπαταρία παρά το calibration κάτι που δεν έκανε το καλοκαίρι με την ίδια ρομ. Έχετε να προτεινετε κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Βαλε την pure vanilla. Καντα ολα greenified, εκτός απο αυτα που θες να τρέχουν. Επισης σβησε οτι αχρηστο υπαρχει. Η δικη μου μπαταρία, μετα απο τοσο καιρο ειναι βράχος! Πραγματικα!!!! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Ευχαριστώ φίλε mol αλλά την pure vanilla την είχα δοκιμάσει κάποτε και επειδή έτρωγε μπαταρία τη σχολασα νωρίς. Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά παρατηρήθηκαν όλα. Θα την ξαναδοκιμασω όμως για να δω. Edited November 13, 2016 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Με την pure παντως εχω πολυ καλύτερη μπαταρία απ την max! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 (edited) Μόλις ξανά έκανα εγκατάσταση σα να είχες δίκιο φαίνεται να συνήλθε. Είναι ή έκδοση χωρίς ελληνικά έτσι; Όχι πως με νοιάζει μέχρι πριν λίγα χρόνια αγγλικά τα ήθελα. Βγαινω εκτός θέματος τώρα που σε ρωταω αλλά μετά από zte προτείνεις Xiaomi? Sent from my V967S using Tapatalk Edited November 14, 2016 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ναι, δεν εχει ελληνικά. Προσωπικα χρησιμοποιω παντα αγγλικα σε καθε ηλεκτρική/ηλεκτρονικη συσκευη. Μετα το ζτε μπορεις να πας σε διαφορες μαρκες/μοντέλα. Είτε ελλαδα, ειτε εξωτερικο. Πχ χιαομι νοτε 3 προ που ειναι vfm, Samsung j5 απο ελλαδα, ισως καποιο μοτορολα, νεξους 5χ. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ευχαριστώ, για redmi note 3 pro προσανατολιζόμουν ή j5 samsung στο μυαλό μου είσαι αν και το δεύτερο κάτι παραπονα για μπαταρία άκουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Και τα 2 ειναι αξιολογα. Ποιοτικο tempered glass θελω. Αυτο που εχω δεν "ακούει" καλα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τελικά όπως είπε ο φίλος mol με την pure vanilla rom το τηλέφωνο έχει την καλύτερη απόδοση που είδα μέχρι τώρα. Αλλά άρχισαν κάποιες εφαρμογές να μην δουλεύουν και να θέλουν Android 4.4 και πάνω ταχαμ λόγω ασφάλειας. Από needrom η μόνη 4.4.4 που είδα είναι η CyanogenMod 11 , την δοκίμασε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Εγω, αλλα οχι ως daily driver. Απ οσο θυμαμαι, ηταν οκ η ρομ. Ποιες εφαρμογες δεν δουλεύουν? Μήπως να μείνεις στην 4.2 και αα να μην κανεις update στις εφαρμογες αυτες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 (edited) Η εφαρμογή της Alpha Bank δεν δουλεύει θέλει 4.4 τουλάχιστον. Δεν την ενημερωνω και την αφήνω στην προηγούμενη έκδοση της και δε δουλεύει ζητά ενημέρωση. Μάλλον "έκοψε" τις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής ή Alpha. Δεν υπάρχει άλλη ρομ για το τηλέφωνο σταμάτησε να ασχολείται ο κόσμος εδώ και καιρό οπότε μου φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την αλλαγή του Edited December 2, 2016 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Τοτε φλασαρεις 4.4 και βλεπεις πως πάει Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Δυστυχώς η ρομ που δινει το needrom είναι beta δεν δουλεύει τίποτα δεν έχει σημα καμμιά σιμ. Απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Ωχ! Αλήθεια? Χωρις σιμ την ειχα περασει :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts