Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν δουλευουν τα scatter αρχεια... εχει καποιος να μου στειλει καποιο backup

Για να μην φορτώνει το scatter πρέπει να είναι λάθος αρχεία λογικά! Μήπως κατέβασες ρομ που είναι για recovery;

Στάλθηκε από το ZTE V967S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δοκιμασε να κατεβασεις ρομ για sptools απο εδω

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D510247%26st%3D5880&usg=ALkJrhjN1pKh8vvQ45h1moW5tNbthmkm5Q#entry43435630

θα κανω μια δοκιμη να παρω backup το δικο μου για να δοκιμασεις με sptools

Βρηκα και μια αλλη ρομ που ηταν απο το minideal σε sptools

https://docs.google.com/file/d/0B9__xqZEv9dQdER5eTNOVTlXWFE/edit

Edited by master_alarm

δοκιμασε να κατεβασεις ρομ για sptools απο εδω

https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=ru&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D510247%26st%3D5880&usg=ALkJrhjN1pKh8vvQ45h1moW5tNbthmkm5Q#entry43435630

θα κανω μια δοκιμη να παρω backup το δικο μου για να δοκιμασεις με sptools

Βρηκα και μια αλλη ρομ που ηταν απο το minideal σε sptools

https://docs.google.com/file/d/0B9__xqZEv9dQdER5eTNOVTlXWFE/edit

brom error s_da_sdmmc_write_failed (3149) βγαζει αυτο το μηνυμα τωρα<

Μαλλον δε βρίσκει την εσωτερική μνήμη, οπου πρεπει να γινουν οι εγγραφές???

Θυμαμαι και κάποιος αλλος ειχε ιδιο/παρομοιο προβλημα και ισως δε βρήκε λυση

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

• 3 weeks later...

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Μετά από χρόνια απροβλημάτιστης κατοχής και χρήσης του κινητού, ξαφνικά πριν μερικές εβδομάδες, μου έκανε μια επανεκκίνηση και από τότε μου βγάζει σφάλματα για κάποια processes και εφαρμογές που παρουσιάζουν πρόβλημα και μετά από καμιά ντουζίνα τέτοια μηνύματα, κολλάει εντελώς και άλλες φορές μένει έτσι, άλλες φορές μπαίνει στο γραφικό εκκίνησης και μένει εκεί.

Του έχω κάνει εκκίνηση σε recovery mode, δοκίμασα factory reset, δοκίμασα να κάνω install άλλη rom από zip από την external SD, δοκίμασα να φορτώσω rom με τα sp tools... ΤΙΠΟΤΑ!

Ακόμη κι όταν φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία, μετά την επανεκκίνηση ξεκινάει με την ίδια rom και ξαναβγάζει το ίδιο πρόβλημα σαν να μην έγινε καμία αλλαγή.

Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει σε κάποια διαδικασία με την οποία να του κάνω -κατά κάποιο τρόπο- "format" και εγκατάσταση από την αρχή ολόκληρο το android λειτουργικό όπως θα ήταν από το εργοστάσιο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.

Οχι, απο όσο θυμαμαι. Εντωμεταξύ, λόγω του κολλήματος, δεν μπορώ να δω καμία άλλη πληροφορία για το κινητό και το software του.

το sp tools ολοκληρωνει την διαδικασια;

Ναι (βγάζει τον πρασινο κύκλο με το τσεκ) αλλά αποσυνδέοντας το απο το καλώδιο, βάζοντας την μπαταρία και αναβοντάς το, ξεκινάει πάλι με την χαλασμένη rom και τα ίδια κολλήματα.

Το zte μετά από 3.5 χρόνια πλέον νομιζω οτι άρχισε να παραδίδει πλέον να παραδίδει πνεύμα. Κολλάει αρκετά αν και έχω βάλει την max flavour 6.4 και καταπίνει την μπαταρία παρά το calibration κάτι που δεν έκανε το καλοκαίρι με την ίδια ρομ. Έχετε να προτεινετε κάτι;

Βαλε την pure vanilla.

Καντα ολα greenified, εκτός απο αυτα που θες να τρέχουν.

Επισης σβησε οτι αχρηστο υπαρχει.

Η δικη μου μπαταρία, μετα απο τοσο καιρο ειναι βράχος! Πραγματικα!!!!

Ευχαριστώ φίλε mol αλλά την pure vanilla την είχα δοκιμάσει κάποτε και επειδή έτρωγε μπαταρία τη σχολασα νωρίς. Το περίεργο είναι ότι ξαφνικά παρατηρήθηκαν όλα. Θα την ξαναδοκιμασω όμως για να δω. Edited by nmitr11

Μόλις ξανά έκανα εγκατάσταση σα να είχες δίκιο φαίνεται να συνήλθε. Είναι ή έκδοση χωρίς ελληνικά έτσι; Όχι πως με νοιάζει μέχρι πριν λίγα χρόνια αγγλικά τα ήθελα. Βγαινω εκτός θέματος τώρα που σε ρωταω αλλά μετά από zte προτείνεις Xiaomi?

Sent from my V967S using Tapatalk

Edited by nmitr11

Ναι, δεν εχει ελληνικά.

Προσωπικα χρησιμοποιω παντα αγγλικα σε καθε ηλεκτρική/ηλεκτρονικη συσκευη.

Μετα το ζτε μπορεις να πας σε διαφορες μαρκες/μοντέλα.

Είτε ελλαδα, ειτε εξωτερικο.

Πχ χιαομι νοτε 3 προ που ειναι vfm, Samsung j5 απο ελλαδα, ισως καποιο μοτορολα, νεξους 5χ.

Ευχαριστώ, για redmi note 3 pro προσανατολιζόμουν ή j5 samsung στο μυαλό μου είσαι αν και το δεύτερο κάτι παραπονα για μπαταρία άκουσα.

Και τα 2 ειναι αξιολογα.

Ποιοτικο tempered glass θελω.

Αυτο που εχω δεν "ακούει" καλα

• 3 weeks later...
Τελικά όπως είπε ο φίλος mol με την pure vanilla rom το τηλέφωνο έχει την καλύτερη απόδοση που είδα μέχρι τώρα. Αλλά άρχισαν κάποιες εφαρμογές να μην δουλεύουν και να θέλουν Android 4.4 και πάνω ταχαμ λόγω ασφάλειας. Από needrom η μόνη 4.4.4 που είδα είναι η CyanogenMod 11 , την δοκίμασε κανένας;

Εγω, αλλα οχι ως daily driver.

Απ οσο θυμαμαι, ηταν οκ η ρομ.

Ποιες εφαρμογες δεν δουλεύουν?

Μήπως να μείνεις στην 4.2 και αα να μην κανεις update στις εφαρμογες αυτες?

Η εφαρμογή της Alpha Bank δεν δουλεύει θέλει 4.4 τουλάχιστον. Δεν την ενημερωνω και την αφήνω στην προηγούμενη έκδοση της και δε δουλεύει ζητά ενημέρωση. Μάλλον "έκοψε" τις προηγούμενες εκδόσεις της εφαρμογής ή Alpha.

Δεν υπάρχει άλλη ρομ για το τηλέφωνο σταμάτησε να ασχολείται ο κόσμος εδώ και καιρό οπότε μου φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την αλλαγή του

Edited by nmitr11

Δυστυχώς η ρομ που δινει το needrom είναι beta δεν δουλεύει τίποτα δεν έχει σημα καμμιά σιμ. Απογοήτευση.